Ga naar inhoud

Meneertje

Lid
  • Items

    49
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Meneertje

  1. Hallo allemaal, Ik heb het overal al gezocht maar het lukt me dus niet om adobe flash player gratis te installeren op m'n Ipad 2. Ik speel graag the sims social bv op facebook, maar daarvoor heb ik adobe flashplayer nodig en dat kan niet worden geïnstalleerd op m'n Ipad 2. Kan iemand me helpen aub? Merci!!!
  2. Hartelijk dank! En de prijs valt al bij al nog mee
  3. Hallo allemaal! Ik zou graag een Ipad2 kopen, maar wil ook een toetsenbord. Ik heb gezien op het internet dat je een keyboard case kan kopen voor je Ipad 2 maar vind dat niet terug op de Belgische websites zoals Krefel, Fnac,... Weet iemand waar ik zoiets kan kopen en hoeveel het kost? Merci!
  4. De bluetooth is gelukt, maar er is geen programma voor de SD card reader, kan dat?
  5. Bedankt! Maar heb geen programma om zip bestanden uit te pakken, en weet ook niet hoe dat werkt Kun je me hiermee helpen?
  6. Bedankt! Het is 32 Wat is het verschil eigenlijk?
  7. Hoe kun je weten welke versie windows je hebt?
  8. Hallo allemaal! Mijn neef heeft windows 7 op mijn laptop geïnstalleerd maar nu kan mijn laptop geen sd cards meer lezen en ook geen bluetooth activeren. Weet iemand welke programma's ik daarvoor moet installeren om ze terug te doen werken? Mijn laptop is een Toshiba Satellite A210 10Y. Alvast hartelijk dank!
  9. Ik heb de laatste tijd nu al altijd dat ander programma gebruikt (DVDvideosoft), het andere werkt nog steeds niet, maar heb geen problemen met dit nieuwe porogramma, het werkt perfect
  10. Ik heb de video ondertussen kunnen bewerken via DVDVideoSoft dus is eigenlijk opgelost. Maar gaat nog altijd niet via Movie Maker. Zal er eens een printscreen van maken.
  11. Heb dit geïnstalleerd. Het kan nu al afgespeeld worden door windows media player maar kan nog steeds niet worden geïmporteerd in windows movie maker. Er komt namelijk een boodschap met '... kan niet worden geïmporteerd. ---------- Post toegevoegd om 01:26 ---------- Vorige post was om 01:25 ---------- Er stond iets van tn_ en dan een cijfer. Maar sinds ik dan programma geïnstalleerd heb komt die boodschap er niet meer op, dus weet het niet exact meer.
  12. Hallo allemaal, Ik heb een probleempje met Windows Movie Maker. Het lukt me niet om .mov bestanden te importeren bij movie maker, er staat op dat ik een bepaalde codec niet heb. Wat kan ik doen om dit op te lossen? Alvast bedankt! (wat ik al heb geprobeerd: converter programma gebruiken om te converteren naar .wmv, (.avi gaat ook niet btw) maar vind niet zo'n gratis programma )
  13. Ja maar ik heb sowieso een firewall van windows zelf, dus dat zit wel goed denk ik Bedankt allemaal!
  14. Als ik nu 1)"Anti-Malware", 2)"Super AntiSpyware", 3)"avast" en 4)"Ccleaner" OF "ASC" gebruik, is dat een goede combinatie om zo goed als geen "ziektes" op m'n laptop te krijgen?
  15. Bedankt! Zal me er eens in verdiepen na de feestdagen Prettige feestdagen iedereen!
  16. Ik mag dus beide samen gebruiken, maar avast is voldoende? En avast is voor anti-virus, maar moet ik dan niet nog een programma hebben tegen spyware en andere "brol"? Of werkt avast daar ook tegen?
  17. Hallo allemaal, Ik weet dus totaal niet veel af van alles ivm computers enzo. Ik heb ondertussen drie jaar een half mijn laptop, en heb als anti-virus een combinatie van advanced systemcare en avast. Is dit goed? Want een vriendin zei me onlangs dat je er maar één mag hebben, omdat ze anders tegen elkaar werken? Klopt dit? Als het niet goed is, welke (gratis) programma's tegen virussen en spyware enzo gebruik ik het best? Alvast bedankt!
  18. Dat was met de oude versie. Ik ga nu de nieuwste versie downloaden en het dan nog eens opnieuw proberen. Ik zal dan laten weten of het gelukt is.
  19. Ja ik werk met open office. Sorry wist niet dat dat een ander soort was. Moet ik dit onderwerp dan verplaatsen?
  20. Hallo allemaal! Ik heb ook een probleem met de hand outs, ik zou graag drie slides onder elkaar hebben en lijntjes ernaast om notities te nemen. Ik wil dus hetzelfde als in dit onderwerp: http://www.pc-helpforum.be/f170/powerpoint-hand-outs-afprinten-probleem-geen-28353/ Maar ik kan zelfs deze optie niet vinden, kan dat? Ik kan er wel drie op een blad afprinten maar niet met lijnen. Ik heb office 2.3. Kan iemand mij helpen? Moet ik iets extra installeren? Of staat deze functie toch ergens maar heeeeel goed verborgen? Alvast bedankt! O ja, updates installeren lukt ook niet want er staat dat ik '.php niet kan downloaden'. En is het goed als ik via deze link ( OpenOffice.org - The Free and Open Productivity Suite ) de nieuwste office installeer of is dat geen goeie?
  21. Het helpt dus niks, heb het ongeveer 24 uur in de diepvries gestoken en het is nog steeds hetzelfde. Zal dus een nieuwe batterij moeten kopen. Toch bedankt voor alle hulp!
  22. Na het lezen van dit alles is het dus waarschijnlijk dat de batterij gewoon "kapot" is omdat hij al meer dan twee jaar oud is. Ik zal hem dus eens in de vriezer steken voor een dag en dan zien. Als ik een nieuwe heb is het dus het best dat wanneer je hem niet gebruikt in de koelkast legt, en de batterij ook best niet gebruiken/bewaren op warme plekken en op warme dagen ook niet. Bedankt voor alles!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.