Ga naar inhoud

chrisd

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

chrisd's prestaties

  1. Klopt; Excel 2007; mijn laptop was idd ingesteld op 'bestandstypen verbergen' etc. Heb nog een goed bestand van een paar maanden geleden, dat ik dus kan aanvullen. De waarschuwingen voor mogelijk gegevensverlies heb ik niet begrepen en genegeerd en hebben blijkbaar geresulteerd in die #####-reeksen. Kunnen die oorspronkelijke gegevens in de actuele versie nog worden teruggehaald?? iig bedankt voor de reakties
  2. De juiste volgorde van de bijlagen: 1. Beveiligings.. 2. Het bestand... 3. Bestandsfout:... 4. Boekhouding
  3. chrisd

    ##### in Excel

    Bij het trachten te openen van een spreadsheet, dat ik al meer dan 10 jaar zonder problemen gebruik, verschijnen plotseling achtereenvolgens de bijgesloten schermen, die ik in het bericht niet in de goede volgorde heb kunnen krijgen. Als ik na openen van het spreadsheet b.v. Kolom BG breder maak, veranderen de #### in #WAARDE!. ?? Het zit blijkbaar niet in het programma, want dit gebeurt niet als ik b.v. een kopie van dit bestand open.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.