Ga naar inhoud

pc noob

Lid
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

pc noob's prestaties

  1. Ik heb cd en bijbehorende sleutel, maar krijg nergens te zien hoe of waar ik die moet installeren. Windows houdt iets tegen lijkt het wel.
  2. Hi, zojuist VMWare workstation 14 player geinstalleerd zoals beschreven in de van Poorelaar. https://computertotaal.nl/artikelen/apps-software/draai-een-oud-programma-op-een-nieuwe-pc-61833/ Deze link. Hoe moet ik nu verder?
  3. Ik ga wel kijken of ik er uit kan komen. Bedankt voor de hulp.
  4. Ik heb een oud spel RISK. Dat probeer ik zojuist te installeren. Ik krijg eigenlijk gelijk de volgende melding; Bovenin het schermpje staat. Niet ondersteunde 16 bits toepassing. In het schermpje staat; Het programma of onderdeel '\??\E:\SETUP.EXE kan niet worden gestart of uitgevoerd vanwege incompabiliteit met 64 bitsversies van windows. Verder kan ik dus niets.
  5. Hi, Laten we maar gelijk reageren met je laatste vraag of mijn oude games nog op mijn pc staan. Nee dus. Ik laat elke 4-5 jaar ongeveer mijn pc iets upgraden als het voor mij niet meer voldoet. Misschien is dit toen verloren gegaan? Ik heb werkelijk geen idee. Ik heb van die cd-roms. Die probeer ik dus te installeren. Hij geeft dan inderdaad aan dat spel niet compatibel is of iets met een adminstrator en die program files(68). Misschien heb ik ooit wel eens iets verwijderd wat niet mag. Zal namelijk niet de eerste keer zijn.
  6. Hi Porrelaar, Bedankt voor de fijne uitleg. Ik heb die oude spellen gekocht toen ik mijn eerste pc had in 2005. Installeren ging toen prima. Alles wordt voor je gedaan bijna. Na een paar keer mijn pc te hebben laten upgraden werkt het allemaal niet meer. Ik heb geprobeerd te kijken in die lijst Program Files (x86) , maar daar staat geen enkel oud spel van mij in. Hoe kan dit? Ik kan dus ook niks met die EXE. Misschien maar beter om die spellen gewoon weg te gooien? Is het probleem opgelost.
  7. Beste, Thanks voor de snelle reakties, echter ik kan hier helemaal niets mee. Snap echt niet waar jullie het over hebben. Kunnen jullie het stap voor stap uitleggen? Bij voorbaat dank.
  8. Ik heb nog veel oude games liggen die ik voorheen regelmatig speelde. Echter ik kan deze niet meer spelen omdat ik windows 7 heb. Windows 10 vind ik helemaal niks dus die is er bij mij weer af. Kan iemand mij uitleggen of ik deze games, met systeem eisen van windows 95/98/ME/2000/XP, uberhaupt nog ooit kan spelen op mijn huidige windows versie? Mvg een Pc Noob.
  9. Ik heb sinds een paar dagen continu problemen met mijn pc. Opstarten doet hij pas na 4-5 pogingen. hij gaat aan en weer uit en dat zo 4-5 keer. Soms staat hij zelfs ineens in zijn DOS scherm(als ik het goed benoemd heb). Ik speel een spelletje op de pc en dan gaat hij spontaan opnieuw opstarten. Hetzelfde gebeurt tijdens facebook of andere sites. Eerste paar dagen nergens last van gehad. Heb echt geen verstand van die dingen. Kan iemand mij helpen?
  10. Hallo. Bedankt voor al je moeite,maar ik krijg het echt niet voor elkaar. Krijg die bestanden wel in een map maar dan nog krijg ik ze niet geopend of naar windows movie maker getransporteerd. Ik geef het op.
  11. Dat is het probleem juist,denk ik. Ik heb ze binnen gekregen via "wetransfer". Ik moet deze dan via deze site downloaden. Vervolgens kan ik ze niet openen.
  12. Hi,bedankt voor de hulp. Jammer dat ik alleen die mts bestanden niet bij de movie maker krijg. Ik heb alles gekopieerd en wat dan ook maar ik kan ze daar niet vinden. Snap er echt helemaal niets van. Andere filmpjes die bij mijn afbeeldingen stonden en die ik ook niet kon openen zijn wel gelukt.
  13. Hallo, Ik heb via mijn mail bestanden gekregen van een camcorder. Ik wil die graag openen maar dat lukt niet. Het zijn mts bestanden. Ik heb al regpro clean over mijn pc laten doen,maar ik kan nog steeds niet openen. Hoe doe ik dat? Ik ben echt niet thuis in deze wereld,dus help mij aub met goede en duidelijke informatie. Alvast bedankt.
  14. Ik heb hier ook problemen mee gehad.Heb alles van mijn harde schijf laten halen en windows er opnieuw opgezet.Dat heeft bij mij geholpen en hij doet het weer. Misschien voor jou ook een optie. Kost wel veel tijd.Alles op je c-schijf moet je overzetten op d-schijf en dan opnieuw windows installeren. Dat hebben ze bij mij ook gedaan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.