Ga naar inhoud

sasin

Lid
  • Items

    338
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door sasin

  1. GELUKT! Dank je wel, Porrelaar, voor je oplettendheid en goede uitleg. En idereen voor het meedenken!!!
  2. Hoi Passer, deze link gaat over een verdwenen Prullenbak op het Bureaublad. Dat is niet het geval: hij is uit de Verkenner.
  3. Nog even een screenshot van hetgeen ik heb gedaan
  4. Hoi Kape, dank voor je reactie. Ik heb de hele procedure doorlopen, maar.....helaas geen prullenbak......:-(
  5. Beste Porrelaar, veel dank voor je uitgebreide reactie. Helaas moet ik je tegenspreken betreffende het Prullenbak-icoontje wat altijd zichtbaar was in het navigatievenster van de verkenner (in de bijlage zie je hoe het er uitzag). Ook opent de Prullenbak niet standaard in snelle toegang, zoals je schrijft. Hij is en blijft onzichtbaar..... Verder heb ik je raad opgevolgd en de stappen doorlopen om de inhoud vd prullenbak via tekst in de adresbalk weer te geven. Dan zou, zo schrijf je en laat je ook zien, de prullenbak zichtbaar zijn. Echter, bij mij dus niet, zie bijlage. Misschien nog een ander idee?
  6. Goedemorgen, na de Windows-update van gisteren is mijn prullenbak verdwenen uit de verkenner (NIET van het bureaublad). Ik heb al van alles geprobeerd, maar het lukt niet om hem terug te krijgen. Het vinkje bij verborgen mappen staat aangevinkt. Hopelijk kan iemand mij helpen. Ik stuur een screenshotje mee van het verkenner-rijtje, waar hij onderaan behoort te staan.
  7. Ja, hidden items zijn bereikbaar. Laten we er maar een punt achter zetten. Wel jammer, maar inderdaad, er zijn ergere dingen...
  8. Jammer dat niemand de oplossing voor dit probleem kent.
  9. Ben nog steeds aan het proberen. Wil de (sommige) afbeeldingen heel graag opslaan vanuit de map Assets, waar ze dus niet in komen.
  10. Heeft helaas ook niet geholpen. De afbeeldingen komen gewoon niet in de map Assets.
  11. Er komen wel af en toe nieuwe plaatjes op het beginscherm, maar ze worden niet opgeslagen in de map Assets. Is het zo duidelijker?
  12. Als je hem op Windows -spotlight zet, komen er helemaal geen plaatjes meer. Als ik em op afbeelding zet, komen er wel plaatjes. Maar de map Assets blijft leeg!
  13. Er komen helemaal geen afbeeldingen in de map Assets.
  14. Ja, maar daar heb ik al op gereageerd: ik krijg dan dus een lege map.
  15. Kan iemand mij helpen om de images van Windows Spotlight op te slaan in de map Assets?
  16. Goedemiddag, Mijn probleem ontstond toen ik een foto van Windows Spotlight wilde opslaan. Ik ben op de plaats waar de afbeeldingen zouden moeten staan, nl. in de map "Assets". Deze is echter leeg...! Ligt dit aan een verkeerde instelling? Wat kan ik doen om te zorgen dat de foto's daar automatisch in komen? Fijn als ik/u dit zou kunnen oplossen. Mvg.
  17. Update is gedaan: het duurde 2 uur en het lijkt alsof de mededeling nu weg blijft. Dank je wel voor je hulp!
  18. Gedaan, de mededeling blijft even weg, maar na 2 minuten is hij er weer......
  19. Goedemorgen, AL dagen staat er rechtsonder een vierkantje met een oranje rondje waarinstaat dat ik opnieuw moet opsterten om nieuwe updates te installeren. Ik heb dit meerdere keren gedaan, maar de waarschuwing gaat niet weg. Wat kan ik doen om de waarschuwing weg te krijgen?
  20. Heb het programma opnieuw geïnstalleerd, zonder resultaat. Onbegrijpelijk. Zal inderdaad een ander programma moeten kiezen.
  21. Uiteraard heb ik daarop geklikt: maar alle opties zijn onaanklikbaar.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.