Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

sasin

Lid
 • Aantal items

  315
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door sasin

 1. sasin

  Any Audio Converter

  Heb het programma opnieuw geïnstalleerd, zonder resultaat. Onbegrijpelijk. Zal inderdaad een ander programma moeten kiezen.
 2. sasin

  Any Audio Converter

  Uiteraard heb ik daarop geklikt: maar alle opties zijn onaanklikbaar.
 3. sasin

  Any Audio Converter

  Goedemiddag, Heeft er iemand ervaring met het converteerprogramma "Any Audio Converter"? Ik moet wav-bestanden converteren naar pm3. De audio-opties zijn echter niet aanklikbaar (zie bijlage).
 4. Helaas......ik geef het op. Dank zover.
 5. En hoe krijg ik die mappen dan in Thunderbird postvak IN?
 6. Het spijt me heel erg, maar ik krijg het niet voor elkaar. Er wordt om een bestandsnaam gevraagd - alle bestandsnamen die ik verzin, worden geweigerd.
 7. Bedoel je dat ik naar AppData moet gaan en van daaruit in WLM de mappen moet selecteren om over te zetten?
 8. Als ik daarop klik krijg ik dit te zien: "selecteer een map om bestanden te zoeken" vanuit Documenten..... Dat kan toch niet de bedoeling zijn.....ik heb de mappen uit het mailprogramma WLM nodig.
 9. Ja, nu opent er een menuutje met map exporteren en m-boxbestand importeren. Is m-box wat ik moet hebben om de mappen van WLM te importeren?
 10. Ja, de tool staat nu in add-ons. Maar hoe start ik nu dit progje? Het is volgens mij nog niet geïnstalleerd.....
 11. Geen tandwieltje om op te klikken, en geen mogelijkheid om add-ons te installeren via bestand.
 12. Ik heb die versie (en die werkt dus niet) :
 13. Maar ik hoef niet te updaten: het is versie 68.7. Daarom is het zo gek dat de add-on niet compatible is! Er wordt gesuggereerd dat de extensie "verouderd" is (zie boven), maar dat is dus niet het geval. Wat kan ik doen?
 14. Maar ik hoef niet te updaten: het is versie 68.7 Daarom is het zo gek dat de add-on niet compatible is! Er wordt gesuggereerd dat de extensie "verouderd" is, maar dat is dus niet het geval. Wat kan ik doen?
 15. Maar ik hoef niet te updaten: het is versie 68.7 Daarom is het zo gek dat de add-on niet compatible is! Wat kan ik doen?
 16. Maar ik hoef niet te updaten: het is versie 68.7 Daarom is het zo gek dat de add-on niet compatible is! Wat kan ik doen?
 17. Dit is de meest recente add-on van Importexporttools..... en zou compatible moeten zijn......
 18. Dan krijg ik dit te zien:
 19. Kweezie, ik ben aan de gang gegaan met ImportExportTools. Zoals gezegd krijg ik het niet open, maar volgens een gebruiksaanwijzing hoeft dat ook niet direct. Als ik aanwijzingen opvolg, dan loop ik vast bij Add-ons in Thunderbird: daar zou een menuutje met 5 opties moeten openklappen, en dat gebeurt niet bij mij. Zie bijlage. Ook het "kleine schermpje met een toelichting" verschijnt niet. Hoop dat je weet waardoor het niet lukt.....
 20. Dit is een xpi bestand.......waarmee kan ik dat openen?
 21. OK, dat zal ik eens gaan proberen.
 22. Ik heb de mails van WLM opgeslagen in MailStore, en daarna vanuit Mialstore geïmporteerd naar Thunderbird. Onbegrijpelijk welke "oude rommel" er dan allemaal meekomt. Herstelde items vanaf 2015 komen mee, en andere mappen die wel nodig zijn, komen niet mee. Een ongelooflijk rommeltje in de mappen.
 23. Nee, juist helemaal niet. Dat zou ik wel graag willen. Mapabonnement beheren is bij mij geen optie....
 24. Zou je de bijlage kunnen verwijderen? Ik weet niet hoe ik mijn adres er uit moet halen.... Mijn vraag gaat precies over die hoeveelheid mappen. Na het overzetten met Mailstore ziet de mappenrij er uit zoals in de bijlage. Het gaat om 1 account.
 25. P.S. de mappen met een liggend v-tje zijn ook nog uitklapbaar, dus nog meer mappen!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...