Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

sasin

Lid
 • Aantal items

  281
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door sasin

 1. OK, dank voor de hulp. Nooit geweten.
 2. Taakbalk verbergen staat "uit", en dat moet ook, anders heb ik helemaal geen taakbalk..... Locatie vd taakbalk is gewoon "onder".
 3. Goedemiddag, Ben al een paar uur aan het proberen mijn taakbalk weer op blauw te krijgen, helaas zonder succes. Heb op internet allerlei oplossingen gelezen en voor zover mogelijk gevolgd, maar het vinkje wat ik moet zetten, kan ik niet zetten omdat het vakje grijs is en dus niet aanklikbaar. (zie bijlage). Hoop dat je een oplossing weet. Mvg
 4. sasin

  Audacity

  Goedemiddag, Sinds korte tijd werkt de opneemknop op Audacity niet meer. Ik krijg de volgende foutmelding: Hoop dat iemand mij kan helpen.
 5. Nee, ze komen niet in de Spam-map..... Een andere vraag: is het niet meer mogelijk om in mijn oude problemen/oplossingen te kijken in dit helpforum?
 6. Staan bij mij precies hetzelfde ingesteld als bij jou.....
 7. P.S. ik krijg ook nog steeds geen email-bericht als er een reactie is geplaatst.... 😞
 8. Was een paar dagen weg. Het lijkt wel of dit de pc "goed" heeft gedaan......hij doet het in ieder geval sneller. Alleen Spotlight doet het nog steeds niet naar behoren, maar ik laat het maar zo. Dank voor alle hulp!!!!
 9. Bedraad werkt de pc (desktop) wel wat sneller. Overigens doet Windows Spotlight nog steeds niet wat hij zou moeten doen..... (nieuwe plaatjes, met de mogelijkheid leuk of niet leuk).
 10. Alles uitgezet, alleen de AvLaunch laat zich niet uitzetten. Daarna herstart: geen verschil met ervoor.
 11. Dit staat ingeschakeld, al zo min mogelijk. De taken die nu ingeschakeld kunnen niet uit.
 12. Heb systeemherstel aangezet (stond uit) en een herstelpunt gemaakt. Defender geupdate. Avast verwijderd: een fractie sneller...... dan daarvoor.
 13. Nee, alleen het doorlinken op de browsers is traag. (Edge, Chrome en IE). Er stond een update klaar, die heb ik zojuist geïnstalleerd. Ik gebruik Avast free Antivirus. Het feit dat Systeemherstel niet werkt is ook niet goed, toch?
 14. De nieuwe versie er weer afhalen is inderdaad wel rigoureus. Ik ga het maar eens een paar dagen proberen, kijken of het verbetert..... Overigens heeft Systeemherstel van het begin af aan (deze pc is 1 jaar oud) nooit gewerkt. Bladwijzer is ingesteld. Bij de extensies staat alleen de Adblock aan. Ik ben sindsdien nooit van provider , noch van emailadres veranderd.
 15. Ik heb de link in het vorige bericht gezet, maar bij "reactie toevoegen" stuurt hij hem niet mee.
 16. Test gedaan: ik zie dan dit: Nee, voor de upgrade naar versie 1903 kreeg ik ook geen notificatiemails. Ik heb niets gewijzigd in Meldingsinstellingen.
 17. Ik krijg ook geen mail als er een reactie is geplaatst - is dat normaal?
 18. Alles gedaan zoals boven beschreven. Webbrowser staat goed ingesteld (Google Chrome). 3 kwartier gewacht. Vakje vergrootglas is ok. Spotlight laat maar 1 afbeelding zien en die is wazig. Met doorlinken bedoel ik: ik open Google Chrome, typ bv. pchelpforum.be in, moet eindeloos wachten (draaiend rondje), na lang komt de site, moet inloggen, weer eindeloos wachten, ga naar het juiste onderwerp, weer eindeloos wachten, tenslotte naar pagina 4, en weer eindeloos wachten. Op andere sites idem. Als ik op reactie toevoegen klik, dus dit bericht wil versturen, weer hetzelfde wachten.
 19. Inmiddels staat de 1903-versie op mijn pc. (en de backup is uiteindelijk gelukt). Opvallend is dat het vakje met vergrootglas nu wit is ipv zwart en veeeeel groter, en het doorlinken op internet gaat heeeeel erg traag! Bv. om op het helpforum te komen, kost ongeveer 3 minuten! Dit is beslist geen verbetering....:-( Bij Spotlight, waar het tenslotte allemaal om begonnen is, zie ik geen verandering. Hoe kan ik testen of het nu wel werkt? Zojuist 20 minuten nodig gehad om met jullie verbinding te krijgen...... Google Chrome werkt niet: linkt niet meer door (IE geprobeerd: zelfde probleem). ook het versturen van deze tekst lukt niet.....
 20. Vraag: ik heb altijd begrepen dat de Windows Updates ervoor zorgen dat je de nieuwste versie op je pc hebt. Is het normaal dat je dat handmatig moet doen?
 21. Dank weer voor je goede uitleg: ben gisteren direct begonnen om mijn muziek (280Gb) op een externe schijf te zetten. Daarna het programma Syncback gedownload om van de andere zaken een backup te maken, maar werkt niet zoals zou moeten. Zojuist geprobeerd het te verwijderen (om het daarna opnieuw te downloaden), maar het blijft zeggen dat alle programma's gesloten moeten worden, terwijl er niets open staat! Pfff, mag er eens iets wèl goed gaan???
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.