Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

sasin

Lid
 • Aantal items

  282
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over sasin

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. sasin

  Audacity

  Goedemiddag, Sinds korte tijd werkt de opneemknop op Audacity niet meer. Ik krijg de volgende foutmelding: Hoop dat iemand mij kan helpen.
 2. Nee, ze komen niet in de Spam-map..... Een andere vraag: is het niet meer mogelijk om in mijn oude problemen/oplossingen te kijken in dit helpforum?
 3. Staan bij mij precies hetzelfde ingesteld als bij jou.....
 4. P.S. ik krijg ook nog steeds geen email-bericht als er een reactie is geplaatst.... 😞
 5. Was een paar dagen weg. Het lijkt wel of dit de pc "goed" heeft gedaan......hij doet het in ieder geval sneller. Alleen Spotlight doet het nog steeds niet naar behoren, maar ik laat het maar zo. Dank voor alle hulp!!!!
 6. Bedraad werkt de pc (desktop) wel wat sneller. Overigens doet Windows Spotlight nog steeds niet wat hij zou moeten doen..... (nieuwe plaatjes, met de mogelijkheid leuk of niet leuk).
 7. Alles uitgezet, alleen de AvLaunch laat zich niet uitzetten. Daarna herstart: geen verschil met ervoor.
 8. Dit staat ingeschakeld, al zo min mogelijk. De taken die nu ingeschakeld kunnen niet uit.
 9. Geen malware MalwareBytes.txt
 10. Inmiddels al weer trager 😞
 11. Heb systeemherstel aangezet (stond uit) en een herstelpunt gemaakt. Defender geupdate. Avast verwijderd: een fractie sneller...... dan daarvoor.
 12. Nee, alleen het doorlinken op de browsers is traag. (Edge, Chrome en IE). Er stond een update klaar, die heb ik zojuist geïnstalleerd. Ik gebruik Avast free Antivirus. Het feit dat Systeemherstel niet werkt is ook niet goed, toch?
 13. De nieuwe versie er weer afhalen is inderdaad wel rigoureus. Ik ga het maar eens een paar dagen proberen, kijken of het verbetert..... Overigens heeft Systeemherstel van het begin af aan (deze pc is 1 jaar oud) nooit gewerkt. Bladwijzer is ingesteld. Bij de extensies staat alleen de Adblock aan. Ik ben sindsdien nooit van provider , noch van emailadres veranderd.
 14. Ik heb de link in het vorige bericht gezet, maar bij "reactie toevoegen" stuurt hij hem niet mee.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.