Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

sasin

Lid
 • Aantal items

  242
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over sasin

 • Titel
  Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Helaas blijft hetzelfde probleem optreden, ook na herinstallatie.
 2. Ik denk dat we elkaar verkeerd begrijpen: ik zag je reactie op pag.2 te laat, mijn excuses daarvoor. Het probleem is dat ik niets met mijn account kan doen: als ik erop klik (links of rechts) om er iets aan te veranderen of om het te verwijderen, gebeurt er niets.
 3. Ik zie nu je laatste reactie: "in dat geval, enz.". Wat bedoel je? Het programma Thunderbird verwijderen?
 4. Jammer dat ik niets meer hoor. Dank tot zover. Ik zal een ander email-programma gaan proberen.
 5. Ja, en dat is nu juist het probleem: ik kan niet in de Accountinstellingen. Niet met links klikken, niet met rechts klikken, ik kom er gewoon niet in....
 6. Kunt u mij zeggen wat ik nu het beste kan doen? Thunderbird opnieuw installeren?
 7. Zeelandnet is mijn provider
 8. Goedemorgen hulpverleners, Klopt het dat ik geen email krijg als er gereageerd is? Graag even een reactie - het lijkt alsof de communicatie niet goed verloopt :-( Mvg
 9. Betekent dit ik Thunderbird wel opnieuw kan downloaden? (zonder dat alle oude gegevens weer te voorschijn komen...)?
 10. Goedemiddag, Gisteren heeft iemand van Seniorweb Thunderbird op mijn pc gezet, met de bedoeling dat ik overstap van WLM naar Thunderbird. Het was een aanzetje, dus nog niet met complete gegevens. Vanmorgen heb ik het programma eraf gehaald, om nu alle complete gegevens over te zetten. Echter ik krijg nu deze melding: zie bijlage. Wat kan ik doen?
 11. Mijn vraag is: hoe krijg ik het Configuratiescherm in het Win+X menu ?
 12. Ik begrijp uw reactie niet: "een crash van je pc, usb-stick of externe harde schijf, enz.enz."......... Daar heb ik niets over geschreven of gevraagd..... Wat ik schreef over "als Administrator uitvoeren" staat in een Window van Logitech als ik probeer het programma op te starten.
 13. Goedemorgen, Om de Logitech Media Server te kunnen bedienen als administrator moet ik dat instellen. Er staat: "Start het Configuratiescherm vanuit het menu Start in Windows via de RMK en klik in het snelmenu als Administrator uitvoeren". Nu staat de optie Configuratiescherm niet in het Win+X menu. Ik heb uitgezocht hoe ik dat erin kan krijgen, nl. met behulp van het progje WinX editor. Configuratiescherm moet in Group2 staan. Bij nazien blijkt dat het al in Group 2 staat, dus zou het zichtbaar moeten zijn als ik met de RMK het Win+X menu oproep. Dit is echter niet het geval. Wat kan ik doen?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.