Ga naar inhoud

fredje_1981

Lid
 • Aantal items

  57
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over fredje_1981

 • Titel
  Lid

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7 x64
 • Monitor
  Samsung Syncmaster
 • Geheugen
  4GB
 • Grafische Kaart
  ATI onbaord
 • Harde Schijf
  1TB + 500GB extern
 • Geluidskaart
  Realteck HD audio
 • Behuizing
  Packard Bell Imedia
 1. ja hoor, het probleem is opgelost. ik heb alles handmatig verwijderd van die onderdelen in config scherm.
 2. kurtt, ik heb de volgende lijst : openen uitvoeren als admin. compatibiliteitsproblemen oplossen bestandslocatie openen winpatrol plus info... installeren met revo uninstaller pro acronis recovery add to archive.rar add to Utorrent.rar compress and mail compress to utorrent and mail include in nonstop backup scan Utorrent.exe uitvoeren in sandbox altijd uitvoeren in sandbox openen met... delen met... acronis recovery vorige versie terugzetten kopieeren naar... knippen kopieeren verwijderen naam wijzigen eigenschappen dat is de lijst als ik rechts klik op een programma
 3. dag kurtt, als ik er recht op klik krijg ik het menuutje, maar vastmaken aan het startmenu komt er niet meer in voor.
 4. het probleem is opgelost door een nieuwe aan te maken. maar ik kan nog altijd niet kiezen om aan het startmenu vast te maken als ik rechtsklik op een programma in het startmenu. iemand een oplossing daarvoor ?
 5. hallo, Normaal als je rechts klikt op een programma in het startmenu zou er moeten staan, vastmaken aan het startmenu. maar dat staat er niet meer. vroeger wel. ook de balk snelstarten is weg, en kan het bij eigenschappen van de balk niet meer terugzetten. weet iemand hoe ik die dingen oplos ? groetjes
 6. hoihoi, nog geen tijd gehad om nog eens te gaan kijken of de verloopstukken hdmi-dvi al binnen zijn. beetje druk laatste tijd. laat jullie zeker iets weten als ik het verloop heb. groetjes
 7. hallo clarkie. neen, ik heb zelf nog niets gevonden, wacht nog altijd op een reactie !
 8. weet er soms iemand waar ik de windows dekstop toolbar uit de afbeelding van de link hieronder kan downloaden ? vind die er wel cool uitzien, maar vind die nergens. Kennisgeving voor omleiding groetjes
 9. beste, Ik heb uit het pakket van windows live , de mesh, photogallery en writer verwijderd, maar nu blijven in configuratie scherm, software nog restanten staan, met rara tekens in, waar de naam windows live mesh in voorkomt. enige idee of deze nodig zijn voor messenger en windows live mail ? en hoe ik deze verwijder ? zie afbeelding !
 10. beste op mijn pc stond alles van windows live. nu heb ik de lie mesh, writer en photo galery van windows live verwijderd. maar er blijven restanden staan in configuratiescherm software verwijderen. namen met rare tekens die van windows live mesh afkomstig zouden zijn. zie foto in bijlage, onderaan. hoe krijg ik deze dingen weg ?
 11. dus in het linker scherm de map van de pc waarop ik zit (desktop) en in het rechter scherm de map in netwerk (laptop)
 12. hallo, ik heb hier de handleiding gevonden hoe je met "Allway Sync" mappen gelijk blijft houden bij wijzigingen. maar ik zou dat nu graag doen met de dekstop PC en de laptop. die staan beide door thuisgroep draadloos in netwerk. kan dat met dat programma ook ?
 13. volgens dat ik alles goed kan zien denk ik dat het toch zou moten geinstalleerd worden op de pc
 14. vista is ook bekend voor het traag werken. windows 7 daarentegen is veel beter en werkt soepel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...