Ga naar inhoud

Werewolf_789

Lid
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Werewolf_789

  • Verjaardag 29-11-1991

Werewolf_789's prestaties

  1. Heb net nog eens gekeken en er zitten 4 fans in met 3 of 4 pins aansluiting dus dan schaf ik mij wel een fancontroller aan.
  2. Is het dit model? Dan denk ik wel dat het een goede keuze is, maar ik weet niet veel van tv's dus misschien kan iemand anders er een oordeel over geven. Wat ik je wel kan meedelen is dat het geen Full HD is, maar HD Ready. Ik weet niet of dit van belang is voor jou.
  3. Als je Norton 360 installeert zou de melding normaal voorbij moeten zijn.
  4. Waarschijnlijk kan de scart-aansluiting alleen gegevens verzenden van je pc naar een ander medium en niet van je ps3 naar je pc. Dit is dan ook de reden waardoor je geen beeld of geluid krijgt bij het inpluggen van je ps3 via scart. Voor de drie pinnetjes kan ik je momenteel niet helpen. Wat voor pc is het trouwens? (Merk, type) Dit kan makkelijker zijn om tot een oplossing te komen.
  5. Dit probleem heb ik ook al meerdere keren voorgehad. Dan staat er ofwel nog een toepassing open die de harde schijf nodig heeft of Windows blokkeert het verwijderen. Wat ik je kan aanraden is Unlocker hier te downloaden en te installeren. Na de installatie kan je met je rechtermuisknop klikken op je externe harde schijf in "Deze Computer", dan moet je klikken op "Unlocker" waarna het programma opstart en klik je op alles vrijgeven. Hierna zou je de schijf gewoon moeten kunnen verwijderen via de normale weg die jij beschrijft.
  6. Wat je ook kan doen is opstarten met de Windows XP cd, bij het hoofdmenu druk je op R om de herstelconsole te starten. Typ nu de volgende regels in zonder aanhalingstekens: "fixmbr" gevolgd door een enter en "fixboot" gevolgd door een enter. Nu zou je terug normaal kunnen starten in Windows XP zonder de keuze te krijgen voor Ubuntu. Nu start je op in XP, ga je naar Schijfbeheer en verwijder je de partitie waar Ubuntu op geïnstalleerd stond. Opgelet: zorg voor een Herstelpunt voordat je er aan begint.
  7. Ik ben van plan om de Antec Nine Hundred Two Case te kopen, maar nu zit ik met het volgende probleem: Ik vraag mij af of ik alle fans kan aansluiten op mijn moederbord of voeding. Als voeding heb ik: Antec Basiq Power 500W, Model: BP500U Als moederbord: MS-7091, Versie 10 Ook vroeg ik mij af of mijn moederbord er in zou passen, de case is gemaakt voor ATX-moederborden en ik weet niet of dit een ATX-moederbord is, het ziet er naar uit van wel maar ik heb toch liever wat meer zekerheid. Het liefst zou ik geen nieuw moederbord kopen maar indien nodig een voeding (liefst modulair) tenzij het niet anders kan.
  8. Ik zou ook niet weten hoe dat je dit doet met Ubuntu, maar ik heb nu een snelkoppeling gemaakt van "Mijn Documenten", deze staat nu in mijn Persoonlijke Bestanden, het enige nadeel is dat soms als ik Ubuntu opstart, ik eerst de schijf moet geopend hebben waar XP op staat en dan naar Documents en Settings gaan voordat ik de snelkoppeling kan gebruiken. Heel omslachtig maar werkt wel als een tijdelijke oplossing.
  9. Hallo, Omdat ik Ubuntu en XP op dezelfde pc heb staan zou ik graag hebben dat de twee mappen van Mijn Documenten geschynchroniseerd worden. Dus 'Persoonlijke Map' (Ubuntu) met 'Mijn Documenten' (XP) Ik hoop dat het een beetje duidelijk is en anders vraag je het maar.
  10. Neen, volledig belast raakt hij aan 85°C en meer... wat ik al wel zeer hoog vond.
  11. Ik heb hem uitgekuisd en er zat inderdaad zeer veel stof in, het heeft wel een beetje geholpen maar niet echt veel. Ik krijg nu een temperatuur van rond de 66°C. Nu ja ik vind het wel vreemd dat hij zo warm wordt want enkele maanden geleden heb ik er een nieuwe koeler, RAM-geheugen en voeding laten in plaatsen.
  12. Hallo, omdat ik SpeedFan niet zo goed snapte heb ik met Everest een stabiliteitscontrole gedaan, waarvan hier de uitslagen. Ik heb hem wel niet alles laten doen want na 9 uur was hij nog bezig. Resultaat
  13. Ik zit met een klein probleempje, ik snap niet echt welke temperaturen ik moet bekijken, hier is een screenshot: Screenshot Ik denk dat temp1 van mijn moederbord is en temp2 van mijn CPU maar ik ben niet echt zeker. En zou temp3 dan van mijn tweede CPU kunnen zijn? PS: Ik heb op het moment van de screenshot geen van de twee programma's gebruikt.
  14. Hallo, Tijdens het spelen van een game, valt mijn pc geregeld uit en herstart uit zichzelf. Ik krijg geen foutmeldingen. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. Mijn specificaties: Medion PC met: Windows XP SP2 Pentium® 4 CPU 3.40GHz Kloksnelheid: 3.39GHz, 1,50GB (Als je meer nodig hebt, kan je het altijd vragen)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.