Ga naar inhoud

ruud

Lid
 • Aantal items

  755
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over ruud

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 06-04-1962

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. OK, gevonden blijkbaar kan dit alleen op de smartphone zelf gedaan worden. Mag dicht
 2. Heb net melding van samsung cloud dat ze ermee stoppen en je naar onedrive moet overstappen, nu op smartphone stappen gevolgd en werkt wel op onedrive. Maar op mijn pc staat ook onedrive en ik ga er dan vanuit dat deze synchroon zal/zou draaien met smartphone onedrive niet dus, wat is er fout ben op beide met mijn microsoft account ingelogd. Ook zag ik dat als je wil je je net genomen foto's kan uploaden/copieren naar de cloud maar ik moet iedere keer synchroniseren gaan dan in onedrive om de foto's zo op te laden naar onedrive, is ook niet zoals het beschreven is.
 3. Ongebruikte apps verwijderen op S20+ via play store op computer, is de titel en tevens de vraag. Op google staat uitleg dat je je moet inloggen en des betreffende app aanklikken en verwijderen klikken, nu ik vind nergens de knop verwijderen daar? Ben ingelogd en wil mijn onoverzichtelijk hoop apps eens opkuisen maar zonder de te verwijderen knop lukt dat natuurlijk niet.
 4. Sluit maar is idd beveiligde site, beperkte toegang voor niet leden en als je lid bent heb je meer toegang, had ik niet bij stil gestaan.
 5. De titel geeft de vraag alweer, Hoe alle foto's van een website ineens downloaden? Is echt een website met enorm aantal foto's, en niet één pagina maar een forum over mijn hobby. Heb al paar extensies van google geprobeerd maar geven niet gewenste resultaat.
 6. ruud

  Inkomende mails

  Ja, allemaal gedaan, geen beestjes en momenteel geen outlook issue ook niet. Hartelijk bedankt alweer.
 7. # Run at 4/08/2020 18:34:18 # KpRm (Kernel-panik) version 2.8 # Website https://kernel-panik.me/tool/kprm/ # Run by rudig from C:\Users\rudig\OneDrive\Bureaublad # Computer Name: DESKTOP-VF64L6A # OS: Windows 10 X64 (19041) # Number of passes: 1 - Checked options - ~ Delete Tools - Delete Tools - ## FRST [OK] C:\Users\rudig\OneDrive\Bureaublad\Addition.txt deleted [OK] C:\Users\rudig\OneDrive\Bureaublad\Fixlog.txt deleted [OK] C:\Users\rudig\OneDrive\Bureaublad\FRST.txt deleted [OK] C:\Users\rudig\OneDrive\Bureaublad\FRST64.
 8. Was met outlook, zal het in het oog houden.
 9. Mooi, ben er vandaag toch ook mee weg, bedankt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...