Ga naar inhoud

ruud

Lid
 • Aantal items

  784
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over ruud

 • Verjaardag 06-04-1962

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

ruud's prestaties

 1. ok, kan ik mee verder. Mag dicht voor mijn part.
 2. Dit is idd een stapje verder al, is dat met HTTrack gedaan?
 3. Het gene wat ik moet vast krijgen zijn foto's en commentaar die erbij staat. vb https://maxwellshouse.co.uk/forum/index.php?/topic/37743-white-rabbit-tokens/&tab=comments#comment-742842 is voorbeeld van ééntje maar zijn er een hele hoop, dus eigenlijk zou de max zijn de pagina ineens binnen halen, maar zijn er bij waar tientallen pagina's in staan.
 4. Bedankt voor het advies, maar slaag er langs geen kanten in om er iets van te maken.
 5. Ik begrijp je "beetje te vaag" maar vind het moeilijk om te beschrijven zonder lang opstel te maken. Onderdeel noemt DATABASE als je dat opent gaan er verschillende velden zijn, die steeds over een ander soort onderdeel gaan, en kunnen alleen door erkende leden zoals mezelf bekeken worden. Bedoeling zou zijn om deze te kunnen binnen halen, maar mijn beperkte kennis is vrees ik mijn grootste probleem. Als er ooit iets fout loopt heb ik dan toch mijn eigen kleine database over, moest dit lukken.
 6. Ik zit op een website gerelateerd aan mijn hobby, er is daar een bepaalde "database" met tientallen verschillende threads, hoe kan ik deze pagina's downloaden foto's en tekst om te bewaren voor persoonlijk archief.
 7. Hartelijk bedankt voor de hulp hier maar ga er afblijven, op de PC zit er bijna niets in, op de smartphone zit teveel dat ik niet kwijt wil. Bedankt.
 8. Laat maar heb net geprobeerd met paar foto's te verwijderen in onedrive en zijn ook weg op de smartphone dan, op zijn minst kunnen ze je een optie geven waar wat te verwijderen..
 9. Misschien hoe je onedrive verwijderd op PC en smartphone, zodat ik niks wis wat andere dingen kan verknoeien.
 10. Dat is geen probleem hoor, ik wil gewoon van die onedrive af geraken op pc en smartphone.
 11. OK, kan je de uitleg hiervoor geven aub
 12. Zou liefst van al die onedrive gewoon van pc en smartphone zwieren, hiervoor was het samsung cloud maar die gaat dicht en wordt door onedrive opgevangen. Met Samsung cloud was die zever er van alles wordt verwijderd niet.
 13. Ik heb de app op de smartphone staan en op de pc in principe zou dit zelfde account moeten zijn want is met zelfde e-mail aangemaakt. Ik heb echter ook opgemerkt dat als ik op de smartphone bestanden wil verwijderen, ik de melding krijg dat alle zelfde bestanden zullen verwijderd worden, deze snap ik niet het is niet omdat ik deze in onedrive zou verwijderen ik deze ook de originele wil verwijderen. onedrive is niet mijn vriend, ik vind het eigenlijk niet gebruiksvriendelijk.
 14. Heb alleen een desktop, verder smartphone en tablet, maar tablet is zelden in gebruik.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...