Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

ruud

Lid
 • Aantal items

  717
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over ruud

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 06-04-1962

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Idd, klopt wat je zegt. In ieder geval toch bedankt voor je hulp, en reactie op privé bericht. In de toekomst zal ik twintig keer nadenken en wachten tot men mij zegt wat te doen als ik hulp vraag.
 2. Ok, geen probleem gaat hier zowiezo niet meer voor vandaag zijn, en morgen terug werken. Hartelijk dank alvast.
 3. Ok, hierbij de screenshot die je vroeg. De schijf van E: en F: is uit de pc aangezien ik hem totaal niet in gang krijg als deze er inzit. Tot straks en bedankt al voor je geduld
 4. Ok, ga mee met jouw kennis, ik probeer zelf ook omdat ik niet steeds wil mensen lastig vallen. Ondertussen heb ik de HDD 2000gb seagate,uit pc gehaald en hem terug online gekregen. internet, mail, netflix enzo werkt, nu laat ik het aan u over.
 5. Beste,geraak compleet niet meer in de pc. Start op en scherm bljift zwart. Graag je hulp,zal proberen niet meer te dumpen mäar ben op van de zenuwen. BEN LEEK IN DEZE DINGEN.
 6. Ok, zal proberen dit proberen te vermijden. Kort waarom sla ik bestanden op om te verwijderen, wel ik ben verzamelaar van jack Daniels flessen. Nu +800 in collectie en neem steeds foto van iedere kant is x4 dan maak ik daar een panorama foto van deze wordt dan bewaard in excel file voor verzekering.
 7. Geraak niet meer in computer, ga morgen nog is proberen en anders die hdd afkoppelen en zien of ik op de c geraak, indien dat lukt ga ik proberen om nieuwe hdd te steken. Fingers crossed
 8. Nu is het nog erger geworden, is herstart en de E: nog de F: zijn niet meer te zien?
 9. Wat ik ook heb is dat er gegevens in de E: staan die open gaan en leesbaar zijn, maar als ik ze sleep naar andere schijf F: ze niet beschikbaar zijn. Mijn excuses maar probeer zoveel mogelijk info te geven, maar mijn vrees wordt groter en groter dat ik de E: F: en D: zal moeten formateren? En alles uit de maand oude back up halen ? Wat een kleine ramp is vooral voor bepaalde gegevens zoals de complete collection list.
 10. Hier screenshot van zoek resultaat.
 11. OK, eerst en vooral ik ben verkeerd is idd AllwaySync dat ik gebruik. Sorry. De twee delen E: en F: heb ik gemaakt omdat ik op de E: alles opzet wat daarna toch gewist wordt, bv foto's die nog moeten bewerkt worden doe ik op de E: schijf en dan de goeie versie op de F: opslaan. Downloads komen ook daarop toe enz. In schijfbeheer zie ik geen N: schijf staan, als ik naar beneden scroll komt mijn DVD-writer er als laatste schijf te staan. Ga is proberen zoeken zoals je zegt in verkenner. Vind niks, paar namen ingetypt en noppes bv in mijn muziek map staat/stond iedere song die Queen ooit uitbracht vind niks terug. Van Excel belangrijkste file niet te vinden.
 12. In sommige mappen is er is eentje waar de inhoud nog in zit, op de elements D: bv zitten nog alle foto's in van mijn collectie maar die staan dan niet meer in mijn F: wat de schijf is op de pc waar de belangrijke dingen inzitten, mijn word en excel documenten zijn nergens te vinden. Ik gebruik sync2 om de back up schijf D: te synchroniseren met de F: schijf, dat heb ik ondertussen afgezet ga dat als het goed komt manueel doen, want stond ingesteld om dat bij opstarten te controlen en om de 2 uur back up te checken.
 13. ok, nieuw screenshot van schijven v screenshot verkenner Ik kan er in maar als ik dan in de mappen wil krijg ik een 90% dit Als je dan de map open doet staat er "deze map is leeg" en toch als je ze zo ziet zou je zeggen dat er inhoud in zit?
 14. Op de C: is trouwens maar kleine 17GB meer vrij. Wat schijf N: is geen idee is er ooit opgekomen en krijg dat niet weg.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.