Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

ruud

Lid
 • Aantal items

  725
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over ruud

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 06-04-1962

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. ruud

  Hyperlinks

  Van mij mag dit dicht. Bedankt
 2. ruud

  Hyperlinks

  Bedankt om nog te reageren.
 3. ruud

  Hyperlinks

  Beste, ik heb via jouw file zal ik zeggen kunnen aanduiden wat nog moet gelinkt worden, was even doorbijten maar is goed gelukt dus nu weet ik welke ik nog moet linken en welke gedaan zijn, wat uiteindelijk de bedoeilng was. Hartelijk dank voor de hulp in ieder geval. Mag ik de moderator vriendelijk verzoeken om de attachments die hierin zitten van mijn excel file te verwijderen, zodoende dat deze niet verder verspreidt kunnen worden, waarvoor ook mijn dank aan jullie. Met vriendelijke groeten
 4. ruud

  Hyperlinks

  Blijft zelfde probleem. In de originele lukt het nog wel.
 5. ruud

  Hyperlinks

  Dit zou kunnen volstaan, doch die knop staat niet op iedere pagina. En grootste probleem is die met een hyperlink werken niet meer, bestand kan niet gevonden worden. Alvast dank voor de moeite tot nu toe
 6. ruud

  Hyperlinks

  Ok, hier dan volledig bestand, je idee lijkt me wel goed te zijn.
 7. ruud

  Hyperlinks

  Bedankt voor de eerste aanzet alvast, doch heb de stappen gevolgd en aanpassingen gedaan maar hyperlink velden blijven zwart. Ik heb wel de knop celstijlen niet. Heb direct op de knop hyperlink rechts geklikt. In bijlage twee screenshots, de hyperlinks staan in de kolom bijkomende info.
 8. ruud

  Hyperlinks

  Goeieavond samen, Heb Excel file met sheet waar ongeveer 500 - 600 lijnen in staan, sommige van deze hebben reeds hyperlinks naar foto, nu is het met stukken en brokken dat ik deze de laatste weken aan het aanvullen ben, dom van me was om iedere keer de lijn die ik deed de kleur in het zwart te zetten ipv van in het blauw te laten zodat ik kan zien welke gedaan is en welke niet. Het zijn steeds gegevens die door de jaren aangevuld zijn en die ik nu per land verwerk, daardoor volgen ze niet mooi op elkaar. Vraag is kan ik iets doen in excel waardoor de lijnen die een hyperlink hebben terug een andere kleur krijgen dan zwart? Mvg
 9. Idd, klopt wat je zegt. In ieder geval toch bedankt voor je hulp, en reactie op privé bericht. In de toekomst zal ik twintig keer nadenken en wachten tot men mij zegt wat te doen als ik hulp vraag.
 10. Ok, geen probleem gaat hier zowiezo niet meer voor vandaag zijn, en morgen terug werken. Hartelijk dank alvast.
 11. Ok, hierbij de screenshot die je vroeg. De schijf van E: en F: is uit de pc aangezien ik hem totaal niet in gang krijg als deze er inzit. Tot straks en bedankt al voor je geduld
 12. Ok, ga mee met jouw kennis, ik probeer zelf ook omdat ik niet steeds wil mensen lastig vallen. Ondertussen heb ik de HDD 2000gb seagate,uit pc gehaald en hem terug online gekregen. internet, mail, netflix enzo werkt, nu laat ik het aan u over.
 13. Beste,geraak compleet niet meer in de pc. Start op en scherm bljift zwart. Graag je hulp,zal proberen niet meer te dumpen mäar ben op van de zenuwen. BEN LEEK IN DEZE DINGEN.
 14. Ok, zal proberen dit proberen te vermijden. Kort waarom sla ik bestanden op om te verwijderen, wel ik ben verzamelaar van jack Daniels flessen. Nu +800 in collectie en neem steeds foto van iedere kant is x4 dan maak ik daar een panorama foto van deze wordt dan bewaard in excel file voor verzekering.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...