Ga naar inhoud

xayana

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

xayana's prestaties

  1. Als je inlogt op je linksysrouter, dan zou je eegens een statuspagina moeten hebben waar je kan op zien welke devices er verbonden zijn. Daar aou je dus je centrale moeten zien met ip 192.168.1.3. Ik vermoed dat die centrale een verkeerd ip krijgt, of er zelfs geen krijgt. @stegisoft, waarom? Zijn opstelling is ok, desktop en centrale staan achter dezelfde router dus speelt al de rest geen rol om deze 2 met elkaar te laten communiceren. ps: hij heeft maar 1 router, de linksys.
  2. Opstelling 1 is de enige correcte! Die eerste d-link is geen router maar een switch! Daar maakt het dus niet uit wat in welke poort zit. Op jouw eigen linksys echter wel! De utp die naar de d-link switch loopt moet in de wan-poort zitten! Die instellingen die je in een vorige post deed moet je wel weer standaard zetten. Een thuisnetwerk via die linksys zou sowieso moeten werken zonder internetverbinding, en heeft niks te maken met beveiling van Telenet. Jouw probleem was dat je door wan/lan door elkaar te gebruiken op al je toestellen een publiek IP kreeg en vermoedelijk in verchillende subnetten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.