Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

dominicv

Lid
 • Aantal items

  21
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Dag PC helpforum leden, Ik heb net opnieuw een thuisnetwerk opgezet en alles werk naar behoren met uitzondering van mijn IHC domotica centrale. Ik raak er bijna in tot mij de toegang geweigerd wordt. Zou dat iets met die poort te kunnen maken hebben. Login, paswoord en ip zijn goed.
 2. Waarom dan een NAS (een server wellicht) of mediacenter? Ben niet gek op al die toestellen overal. Ofwel neem ipv een netwerk HD een NAS? Alles zou als sterpunt rond een netwerk HD moeten draaien.
 3. Hallo, Ik ben op zoek naar een nieuwe televisie. Uiteraard een flatscreen met alles erop en eraan. Maar bestaan er TV's die je op je thuisnetwerk aansluit en waar je rechtstreeks films kan bekijken van op je netwerk hardeschijf? Zonder daar een streamer of ander apparatuur te plaatsen?
 4. Is deze met WIFI? Zie het niet staan tussen de specificaties.
 5. Ik wil graag op onze kamer (gewone tv met beeldbuis nog) films bekijken en muziek beluisteren. Dit liefst via "een bakje" die draadloos in verbinding staat met de HD van mijn desktop. Is dit Lacie apparaat ervoor geschikt? Of zijn er nog andere oplossingen?
 6. HET LUKT!!! Bedankt aan allen voor de geweldige dienstverlening. Is er ergens een IP handleiding op kindermaat te vinden? Heel erg bedankt, Dominic
 7. De centrale is al een jaar in dienst, dmv usb kabel alles geprogrammeerd. Ben het nu echter beu om met de laptop altijd naar de garage te lopen. Via usb kan je de centrale geen ip geven denk ik. Voila centrale heeft de nieuwste firmware gekregen. De linksys staat terug origineel en zuiver. Het probleem is dat ik gewoon niets weet van IP-adressen en routers afweet. Met de maagdelijk instellingen Deze "gouden" info uit de centrale kunnen trekken.
 8. het is een cctaa20001 te vinden op pagina D4 http://www.schneider-electric.be/documents/residentiel/Catalogue_Residentiel_2009/Par-chapitre/NL/32AC160N_HR-D.pdf
 9. Mijn domotica systeem is van Gardy Freedom ondertussen van naam veranderd naar Schneider Electric IHC. Heb de handleiding bij me maar is vaag. Bestaat er geen freeware waar ik alle ip kan scannen?
 10. Geen lijstje met aangesloten pc of centrale te zien, ook in "mijn pc" netwerk geen centrale te zien. Misschien zijn jullie iets met de screens.
 11. Nee die staat op automatisch. Static IP gebruiken? error: the wan ip is the same of the lan ip Of moet ik automatic DHCP gebruiken en halfweg de pagina op disable DHCP-server aanvinken?
 12. standaard ip192.168.1.3 en gw ip192.168.1.1 volgens de handleiding Opstelling opnieuw maken? Heb enkel materiaal voor de 2 opstellingen te maken zoals in mijnn jpeg's.
 13. Heb internet. De utp tussen dlink swith en linksys router zit in de "internet" poort op linksys router. Bovenstaande instelling zijn ook gesaved in router. Alles werkt naar behoren enkel raak in niet in mijn domotica centrale.
 14. Opstelling eens geprobeerd zoals je zei. "Zet de opstelling zoals in de tweede afbeelding. Ga dan naar de router. Ga naar het gedeelte lan Vul daar zo in: IP = 192.168.1.50 Subnetmasker = 255.255.255.0 Standaardgateaway = 192.168.1.1 Zet nu de opstelling zoals in afbeelding 1 en dus met 2 router. Normaal gezien zou het moeten werken." Alles in volgorde gedaan, internet zit altijd op de LAN poort of de EERSTE poort, op de dlink: 1 is naar modem 2 naar digicorder en 3 naar linksys wifi router op de linksys: lan naar dlink, 1 pc, 2 naar domotica (standaard ip192.168.1.3 en gw ip192.168.1.1 volgens de handleiding) Digicorder werkt terug en kan via 192.168.1.50 in de linksys. Maar hoe geraak ik nu in mijn domotica centrale (gardy freedom IHC)? Met 192.168.1.51? Dit lukt echter niet.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...