Ga naar inhoud

odinfriso

Lid
 • Aantal items

  39
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. hallo, ik heb laatst een m-audio 2626 profire audio interface gekocht en er werd mij sterk geadviseerd om een texas instruments pci firewire kaart te kopen. dus ik heb een dawicontrol dc-1394 pci gekocht. alleen hij is niet stabiel hij heeft een tik in het signaal, ik denk dat het wordt beïnvloed door mijn usb apparaten. want als ik met mijn muis over een link ga hoor ik een getik door mijn monitoren. iemand die mij kan helpen?
 2. hallo iedereen! ik ben op zoek naar een wat uitgebreide studio mixer. het moet de volgende dingen bevatten, minimaal 6 kanalen die ik afzonderlijk van elkaar kan opnemen door middel van ingebouwde usb audio-interface. minimaal 4x hoofdtelefoon voor artiesten. en ze moeten apart van elkaar geregeld kunnen worden, bijvoorbeeld de zang wil alleen zich zelf en de gitaar horen. maar ook de clicktrack die via de pc wordt afgespeeld. er moet 48v op zitten. iemand die mij hiermee verder mee kan helpen? heb er niet veel verstand van. ik kan nog steeds niet bedenken hoe ik de hoofdtelefoon's ap
 3. kan ik met dit moederbord, de wifi pci, firewire pci en eventueel een videokaart? of heb ik dan te weinig? - - - Updated - - - sorry link
 4. ooh okee ik zag namelijk geen socket fm2 erbij staan?
 5. ik heb hem nog even aangepast met alles wat ik denk ik nodig heb, ik heb de cpu koeler vervangen want hij was paste niet op een socket fm2. wat vinden jullie hier van? nog tips of dingen die je anders zou doen?
 6. okeee te gek, wat is eigenlijk het grote voordeel van zn dure videokaart?
 7. hmm is de processor niet iets laag voor een zware computer? en ik zie een hdmi op het moederbord, maar staat niet in de beschrijving?
 8. hoe weet ik hoeveel een bepaalde voeding aankan?
 9. oke ik heb de samenstelling weer ik heb de videokaart even eruit gelaten omdat ik die nu nog niet nodig zou hebben.
 10. haha $ dan ben ik de samenstelling nu kwijt XD
 11. wat vinden jullie van deze samenstelling?
 12. en zn kaartje kan gewoon op elk moederbord?
 13. maar het klopt dat ik dan windows nog moet kopen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...