Ga naar inhoud

odinfriso

Lid
  • Items

    39
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door odinfriso

  1. hallo, ik heb laatst een m-audio 2626 profire audio interface gekocht en er werd mij sterk geadviseerd om een texas instruments pci firewire kaart te kopen. dus ik heb een dawicontrol dc-1394 pci gekocht. alleen hij is niet stabiel hij heeft een tik in het signaal, ik denk dat het wordt beïnvloed door mijn usb apparaten. want als ik met mijn muis over een link ga hoor ik een getik door mijn monitoren. iemand die mij kan helpen?
  2. hallo iedereen! ik ben op zoek naar een wat uitgebreide studio mixer. het moet de volgende dingen bevatten, minimaal 6 kanalen die ik afzonderlijk van elkaar kan opnemen door middel van ingebouwde usb audio-interface. minimaal 4x hoofdtelefoon voor artiesten. en ze moeten apart van elkaar geregeld kunnen worden, bijvoorbeeld de zang wil alleen zich zelf en de gitaar horen. maar ook de clicktrack die via de pc wordt afgespeeld. er moet 48v op zitten. iemand die mij hiermee verder mee kan helpen? heb er niet veel verstand van. ik kan nog steeds niet bedenken hoe ik de hoofdtelefoon's apart kan regelen, want als ik ze in de aux doe kan ik ze wel apart regelen maar dan is het mono en kan ik bovendien niet het geluid wat afgespeeld op de pc horen. alvast heel erg bedankt. Odin
  3. kan ik met dit moederbord, de wifi pci, firewire pci en eventueel een videokaart? of heb ik dan te weinig? - - - Updated - - - sorry link
  4. ooh okee ik zag namelijk geen socket fm2 erbij staan?
  5. ik heb hem nog even aangepast met alles wat ik denk ik nodig heb, ik heb de cpu koeler vervangen want hij was paste niet op een socket fm2. wat vinden jullie hier van? nog tips of dingen die je anders zou doen?
  6. okeee te gek, wat is eigenlijk het grote voordeel van zn dure videokaart?
  7. hmm is de processor niet iets laag voor een zware computer? en ik zie een hdmi op het moederbord, maar staat niet in de beschrijving?
  8. hoe weet ik hoeveel een bepaalde voeding aankan?
  9. oke ik heb de samenstelling weer ik heb de videokaart even eruit gelaten omdat ik die nu nog niet nodig zou hebben.
  10. haha $ dan ben ik de samenstelling nu kwijt XD
  11. wat vinden jullie van deze samenstelling?
  12. en zn kaartje kan gewoon op elk moederbord?
  13. maar het klopt dat ik dan windows nog moet kopen?
  14. ziet er goed uit! alleen heeft volgens mij het moederbord geen firewire? en ik zou dan kiezen voor een 2tb harde schijf aangezien je daar niet heel veel meer voor betaald. de monitor ziet er ook vet uit.
  15. De schermen heb ik niet bij de prijs ingerekend, het hoeft niet een geweldige videokaart te zijn. Zolang ik maar genoeg hdmi heb. En zo als ik al zei ik probeer zo veel mogelijk tweedehands te krijgen
  16. hallo allemaal, ik ben van plan mijn studio uit te gaan breiden. maar dan heb ik eerst een nieuwe pc nodig. ik heb op dit moment een asus i5 laptop maar dat is niet praktisch voor in de studio. ik wil graag de volgende aspecten in mijn nieuwe computer, een moederbord met: minimaal 1x hdmi, minimaal 1x usb 3.0 en meerde 2.0, minimaal 1x firewire. processor: minimaal rond de i5 processor i7 mag ook en AMD ook. Ram: zn 8gb ram dacht ik maar. Harde schijf, zn 2 TB. SSD, mij is verteld dat als ik windows draai vanaf ssd dat dat veel sneller is. en bovendien het kost niet veel, dus ongeveer 32/64 GB SSD. ik wil graag 2 beeldschermen dus heb ik volgens mij 2x hdmi nodig? dus een videokaart moet er dan nog bij. en waarschijnlijk nog een videokaart omdat ik in mijn vrije tijd muziek luister vanaf mij pc via de hdmi kabel naar mijn tv en daar naar mijn stereo setup. het liefst met wifi maar is niet nodig. geluidskaart hoeft niet aangezien ik externe interface heb met firewire. en natuurlijk andere standaard dingen, voeding, behuizing enz. ik hoop hier een beetje een idee te geven wat mijn wensen zijn. nou ik ben helemaal nieuw in de wereld van pc maar zo iets heb maar even bedacht na een dagje op het internet speuren. is het verstandig om hem zelf te bouwen, of een complete te kopen? en als je andere suggesties hebt of vind dat ik er compleet naast zit mag je het natuurlijk ook zeggen mijn budget is niet heel enorm rond de max van 650,- maar ik ga kijken of ik zo veel mogelijk 2dehands kan krijgen. dus als je onderdelen weet die ik zou moeten kopen laat het alstublieft weten alvast bedankt.
  17. hij moet zowel live te gebruiken zijn als midi in de studio.
  18. hallo, wij moeten voor school een hardstyle nummer coveren. nu willen wij daar een drumpad bij gebruiken om de beat na te maken. weet iemand een stage/studio drumpad waarmee je zelf zulke beats kunt maken. rond de prijs van maximaal E150,- bedankt (:
  19. hallo, ik heb gereageerd op een belangrijke mail over een datum. nu heb ik een die mail een datum genoemd maar ben die vergeten. weet iemand hoe je een mail terug kan lezen die je beantwoord hebt? hij staat niet tussen verzonden en ik heb niks verwijderd. alvast bedankt. groeten, Odin
  20. hallo, ik heb het even geprobeerd maar hij connect wel maar nog steeds geen scroll.
  21. ik heb de batterij vervangen en scrolled nog steeds niet, ja al vanaf aankoop.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.