Ga naar inhoud

bmwford

Lid
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over bmwford

  • Verjaardag 24-03-1964

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows Vista Home Premium 32bit
  • Processor
    Intel Core Duo T2250 1.73GHz
  • Geheugen
    Transcend Jetram 2x1GB 533MHz
  • Grafische Kaart
    256MB
  • Harde Schijf
    160GB
  • Voeding
    HP 65W (Laptop)
  • Behuizing
    HP Pavilion dv 6216ea

bmwford's prestaties

  1. Bedoel je soms aceton i.p.v. eceton want daar heb ik eigenlijk nog nooit van gehoord? Zou het ook helpen moest ik de kop een week laten weken met die reinigingscartridge?
  2. Dan kan ik eigenlijk evengoed een nieuwe printer kopen. Maar hoe kan zoiets gebeuren? Alle kleuren werken perfect behalve geel komt niets meer uit. Zit er soms ergens een filter die ik kan uitkuisen? Alvast bedankt voor de reacties!
  3. Die cartridges van die firma heb ik nu maar helpt niet. De nieuwe inkt is net gekocht.
  4. Heb ik net gedaan maar helpt niet. De printer heeft nu ongeveer 10x gereinigd met de reinigingscartridge maar nog steeds komt er geen kleur uit.
  5. Beste forumleden, Ik heb een Brother DCP-330C printer maar er is een probleem. De printer werkte altijd zeer goed tot op een bepaald moment hij een waarschuwing gaf dat de gele inkt op was. Nu heb ik de cartridge vervangen maar sedert dien print hij geen geel meer. Ook heb ik al een andere cartridge gebruikt maar helpt niet. Daarna reiniging toegepast en reinigingscartridge maar niets helpt. Is er nu een fout in de software of zit de printkop verstopt?? Mvg Bart
  6. Ik krijg mijn MSI moederbord soms terug aan de praat. Maar ik geraak niet in het bios. Ik heb nu ondertussen al vanalles geprobeerd maar het lukt gewoon niet. Weet iemand hoe ik mijn bestanden terug krijg?
  7. Ik heb het geprobeerd maar het lukt niet. Voor alle duidelijkheid het is nu geen MSI moederbord meer. Het is een ASUS.
  8. Ben ik dan niet al mijn data kwijt als ik een raid set aanmaak?
  9. Hallo, Ik had een MSI moederbord met daarop 2 sata schijven in RAID 0. Nu is mijn moederbord om de een of andere reden om zeep en bijgevolgd krijg ik windows 7 niet meer opgestart. Ik heb nu een ander moederbord. Is er een mogelijkheid om de schijven door het nieuw moederbord te doen herkennen?? Mvg Bart
  10. Het zijn 2 partities op dezelfde schijf
  11. Ik denk niet dat vista verwijderd is want xp staat op de schijf D en vista met alle mappen op C
  12. Beste, Alvast bedankt voor uw reactie. Ik heb dat ook al geprobeerd maar vista staat er niet tussen als operating system. Weet je toevallig de code voor in het boot.ini bestand zodat vista opstart? Mvg
  13. Ik heb eens geëxperimenteerd met multiboot systeem. Ik had eerst windows vista en daarna heb ik er xp op gezet. Nu valt xp redelijk tegen en wil ik het terug verwijderen. Nu is het probleem dat vista niet meer opstart maar hij altijd xp opstart. Hoe kan ik windows xp verwijderen?
  14. Bedankt voor de informatie. Dat is wel het wachten waard. Hopelijk kost ie niet te veel.
  15. Bedankt Darkness voor u reactie. Ik dacht ook al aan zoiets. Ik denk dat ik ga voor de Corsair HX620W.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.