Ga naar inhoud

bmwford

Lid
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door bmwford

  1. Bedoel je soms aceton i.p.v. eceton want daar heb ik eigenlijk nog nooit van gehoord? Zou het ook helpen moest ik de kop een week laten weken met die reinigingscartridge?
  2. Dan kan ik eigenlijk evengoed een nieuwe printer kopen. Maar hoe kan zoiets gebeuren? Alle kleuren werken perfect behalve geel komt niets meer uit. Zit er soms ergens een filter die ik kan uitkuisen? Alvast bedankt voor de reacties!
  3. Die cartridges van die firma heb ik nu maar helpt niet. De nieuwe inkt is net gekocht.
  4. Heb ik net gedaan maar helpt niet. De printer heeft nu ongeveer 10x gereinigd met de reinigingscartridge maar nog steeds komt er geen kleur uit.
  5. Beste forumleden, Ik heb een Brother DCP-330C printer maar er is een probleem. De printer werkte altijd zeer goed tot op een bepaald moment hij een waarschuwing gaf dat de gele inkt op was. Nu heb ik de cartridge vervangen maar sedert dien print hij geen geel meer. Ook heb ik al een andere cartridge gebruikt maar helpt niet. Daarna reiniging toegepast en reinigingscartridge maar niets helpt. Is er nu een fout in de software of zit de printkop verstopt?? Mvg Bart
  6. Ik krijg mijn MSI moederbord soms terug aan de praat. Maar ik geraak niet in het bios. Ik heb nu ondertussen al vanalles geprobeerd maar het lukt gewoon niet. Weet iemand hoe ik mijn bestanden terug krijg?
  7. Ik heb het geprobeerd maar het lukt niet. Voor alle duidelijkheid het is nu geen MSI moederbord meer. Het is een ASUS.
  8. Ben ik dan niet al mijn data kwijt als ik een raid set aanmaak?
  9. Hallo, Ik had een MSI moederbord met daarop 2 sata schijven in RAID 0. Nu is mijn moederbord om de een of andere reden om zeep en bijgevolgd krijg ik windows 7 niet meer opgestart. Ik heb nu een ander moederbord. Is er een mogelijkheid om de schijven door het nieuw moederbord te doen herkennen?? Mvg Bart
  10. Het zijn 2 partities op dezelfde schijf
  11. Ik denk niet dat vista verwijderd is want xp staat op de schijf D en vista met alle mappen op C
  12. Beste, Alvast bedankt voor uw reactie. Ik heb dat ook al geprobeerd maar vista staat er niet tussen als operating system. Weet je toevallig de code voor in het boot.ini bestand zodat vista opstart? Mvg
  13. Ik heb eens geëxperimenteerd met multiboot systeem. Ik had eerst windows vista en daarna heb ik er xp op gezet. Nu valt xp redelijk tegen en wil ik het terug verwijderen. Nu is het probleem dat vista niet meer opstart maar hij altijd xp opstart. Hoe kan ik windows xp verwijderen?
  14. Bedankt voor de informatie. Dat is wel het wachten waard. Hopelijk kost ie niet te veel.
  15. Bedankt Darkness voor u reactie. Ik dacht ook al aan zoiets. Ik denk dat ik ga voor de Corsair HX620W.
  16. Ik ben momenteel aan het uitkijken naar een nieuw pctje. Ik ben erg tevreden van AMD Phenom processoren dus mijn nieuwe aankoop zal ook een AMD Phenom bevatten. -AMD Phenom II X4 955 3.2GHz -Asus M4A79T Deluxe -Patriot Memory 4x2GB -Asus ATI Radeon EAH/HD4890 -2 x DVD writer -2 Sata HD's - nog enkele kleinigheden Nu weet ik niet hoeveel watts of ampères mijn voeding moet kunnen leveren. Volgens de psu calculator moet mijn voeding maar 429W bedragen. Ik denk eerder dat het rond de 650W zal liggen. Wie weet hoeveel mijn voeding ongeveer moet bedragen? Mvg Bart
  17. Tones :: The most powerful computer shop Dat is mijn mandje met onderdelen. Interessante site van jou!!
  18. Ik ben ook bezig mijn eigen pc samen te stellen. Is veel leuker en goedkoper dan naar de winkel te gaan en te betalen voor een gewone pc. Met gigabyte moederbord, 4Gb ddr3 geheugen, 2 TB harde schijf, amd phenom quad core processor, blue ray recorder en Windows vista ultimate 64bit voor nog geen 1000 euro. (in de winkel mss het dubbele)
  19. Alvast bedankt voor je antwoord. Ik dacht ook al zoiets. Op Internet zegt men dat de intel beter is voor gaming maar de phenom is beter in de quad core techniek-> hij kan beter meerdere taken tergelijkertijd uitvoeren. Ook is de amd 100 euro goedkoper dan de intel en de moederborden zijn over het algemeen ook goedkoper. Ik ga denk ik voor de amd. Heb vroeger een amd sempron gehad en altijd tevreden van geweest.
  20. Hallo, Ik ben van plan om een zware quad core processor te kopen. Mijn vraag is nu welke is de beste? De AMD Phenom II X4 quad core met 3GHz of de Intel core 2 quad Q9650 met eveneens 3GHz? Het is niet om te gamen maar om industriele programma's te draaien zoals autodesk inventor en zo. Ook photoshop, word, excel, ... wil ik dat ze allemaal tegelijkertijd kunnen functioneren. Welke is hier de beste in?? Mvg
  21. De andere hd's zijn van een andere pc en die werken perfect. Ik denk toch dat het aan mijn moederbord ligt mss een schakelaartje verzetten of een jumper plaatsen. Het kan ook mijn bios zijn die niet goed ingesteld staat. Vanaf de cd-rom booten lukt ook niet. Ik heb ook al een ander moederbord geprobeerd (asus k8v-mx) precies hetzelfde resultaat. Ik heb dan de Hd terug aangesloten op een goede pc en dan ging hij terug perfect. Weet iemand hoe je dit moet oplossen???????
  22. Ik heb een probleem met mijn pc. Als ik hem opstart vraagt hij of ik hem wil opstarten in: -veilige modus -veilige modus met netwerkmogelijkheden -... of windows normaal starten. Geen enkele werkt er nog. Als ik een keuze maak dan geef hij een blauw scherm weer waarvan ik de tekst niet kan lezen omdat de pc dan direct opnieuw opstart. Het vreemde is dat een harde schijf met windows 98 wel opstart. Ik heb al enkele harde schijven met XP geprobeerd maar allemaal hetzelfde probleem. Ligt het aan de instelling van mijn moederbord (MSI MS7207)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.