Ga naar inhoud

STM9

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over STM9

  • Verjaardag 07-08-1989

STM9's prestaties

  1. sorry voor het lange wachten met antwoorden, de reden hiervoor was dat ik mijn laptop heb teruggestuurt naar Acer voor reparatie (gewoon hetzelfde terug gestuurd gekregen... ) Alleszinds: de grafische kaart is natuurlijk zeer zwak, maar ze kon fifa wel aan tot recent. Het probleem ligt waarschijnlijk aan het falen van de laptop (ondertussen werken de usb poorten niet meer en ook de internet modem werkte even niet). Ik ga gewoon een nieuwe laptop kopen... Toch bedankt, Masters, voor je antwoord.
  2. Heey, Ik heb al een tijdje fifa 08 op mijn laptop (Acer Aspire 5101AWLMi, 1.5gb RAM) staan. Alles werkte normaal wanneer de grafische instellingen niet op het hoogst werden gezet. Maar nu recent begint hij na ongeveer 1min een match te spelen, vreselijk te schokken. Als ik dan alt+tab induw en even wacht en terug op het spel druk, werkt het weer voor een minuutje. Dit is echter niet te doen... Het zal waarschijnlijk iets softwarematig zijn, tenzij de grafische kaart (ATI Radeon Xpress 1100) het gewoon kapot is ofzo. Ik het al eens op de beginwaarden knop van ati catalyst controle center gedrukt, maar dat veranderde niets. Iemand een idee wat het probleem kan zijn?
  3. Ik heb alles eraf gehaald en de schijf geformatteerd (met de juiste partities). De schijf werkt perfect als ze is aangesloten aan de pc, met interne sata verbinding en power supply. Maar wanneer ik de schijf aansluit aan het stuk printplaat met de de usb, sata en externe power supply op, gaat het mis. Dan valt de schijf weer uit als tevoren. Ik veronderstel dus dat deze defect is en dat ik dus gewoon een nieuwe case moet kopen. Weet iemand soms een goede, betrouwbare site waarop je zulke cases kunt kopen (in belgie)?
  4. Ik had net hetzelfde probleem met Symantec ! Ik wou het ook annuleren, maar dat lukte mij toen ook niet. Ik ben toen gewoon naar de bank geweest en heb daar geregeld dat er geen geld van mijn rekening mocht gaan zonder uitdrukkelijke toelating van mij. En zo kreeg ik een weekje later telefoon dat Symantec geprobeert had geld af mijn rekening te halen. Gewoon gezegd dat het niet mocht en opgelost!
  5. ja dat bedoelde ik. Ik heb het ondertussen gedaan en met succes! Ik het de harde schijf(zoals Masters al zei, inderdaad van Samsung) zelf eruit gehaalt en als interne gestoken in onze vaste pc. Nu kan de recovery sofware heel wat herstellen, is al aan 40gb (van de 350gb). Af en toe hoor ik nog het klik geluid, waarschijnlijk iets wat niet meer te herstellen valt... Zolang een groot deel van de bestanden nog te redden is ben ik al blij ! Als er alles is afgehaalt wat nog werkt, zal ik eens zien of de schijf na formatteren terug normaal werkt...
  6. Dat zou perfect zijn, zo kan ik de belangrijke bestanden er gewoon afhalen. Maar de schijf blijft uitvallen... Ik ga nog eens een keer de schijf openvijzen om zeker te zijn dat er niet gewoon een draad van de voeding los is ofzo.
  7. (sorry voor de korte inactiviteit) @Masters: Ik heb het Samsung Diagnostic programma geprobeerd , maar die geeft geen enkele Samsung schijf weer enkel 'Unknow or None'. Dus kan ik er niets met nazien. Met het recovery programma ben ik nog niet verder gekomen dan het herstellen van 3afleveringen van een serie. Het programma begint altijd met dezelfde bestanden, kan dit misschien aangepast worden zodat ik mijn documenten kan herstellen ofzo?
  8. Inderdaad, maar ik gebruikte de usb enkel voor aan te sluiten aan mijn laptop. Om de schijf aan te sluiten aan de pc gebruikte ik een sata kabel. Zo haalde ze dezelfde snelheden als een gewone interne HDD. Ik heb nu ondertussen de recovery software geprobeerd, maar het loopt telkens mis: In het begin kan hij de schijf vinden en zelfs lezen, maar nog geen minuut later valt de schijf vanzelf uit:pcguru: ??? Ze start wel vanzelf terug op maarja, het recovery programma is dan al vast gelopen... Eerst dacht ik dat er een probleem was met de stroomtoevoer, maar het gebeurde keer op keer, ook met een andere adapter.
  9. Ik had dat inderdaad gelezen dat het ook zo kon, maar daar stond bij dat er dan een probleem was met de cluster grootte. Dit zou leiden tot minder snelheid, dus koos ik (verkeerd:s) voor partition magic. Ik zal het data recovery programma nu eens op de schijf loslaten, hopelijk werkt het.
  10. Met het programma 'partition magic' van Symantec (Norton). Ik had ergens op dit forum gelezen dat dit het beste programma is voor deze omzetting te doen. Na verder onderzoek op het internet, werd het duidelijk dat dit het meest gebruikte programma is. Het programma zou normaal niets mogen veranderen aan de gegevens op de schijf.
  11. Ah ok. Dat dus nog even niet, tenzij dat het niet meer op te lossen is...
  12. Ik heb de schijf toen inderdaad even uitgeschakeld. Ik heb ondertussen de computer eens in veilige modus laten opstarten, maar dat veranderd niets. Apparaatbeheer geeft aan dat de schijf correct werkt en als ik de schijf probeer te openen, krijg ik de mededeling dat de schijf niet geformateerd is en of hij het nu moet doen... (betekent dit dat de gegevens al weg zijn?) Ook heb ik de schijf eens aan mijn laptop gehangen via usb (aan de pc was het met sata). Dit gaf exact hetzelfde... Ik zou ook nog even willen zeggen dat de schijf voordurent een klik geluid maakt, dezelfde klik die de schijf soms gaf wanneer ze opgestart werd toen ze nog werkte. En dat de schijf bij Mijn Computer wel wordt weergegeven, maar gewoon met de naam 'Lokale Schijf' en dat deze geen info kan geven of geopent worden. Ook wordt bij 'hardware veilig verwijderen' de zefde naam als vroeger weergegeven. (= 'SAMSUNG ...' hoewel dit niet de juiste naam van de schijf is, werd dit al altijd weergegeven) Is er nog iets dat ik kan proberen?
  13. Hallo, Ik had hier gelezen hoe ik mijn externe Harde schijf moest omzetten van FAT32 naar NTFS. Ik heb dit gedaan met partition magic gedaan van Norton. Alles leek goed gaan tot hij bij het herstarten vast leek te zitten, er kwam enkel het zinnentje " Het besturingsyteem is FAT32" op :s. Na enkele uren te wachten heb ik de pc maar weer herstart. Eens opgestart gaf windows (xp) een foutmelding "deze schijf moet geformatteerd worden". En kan ik er dus niet op geraken... Ik veronderstel dat de schijf NTFS niet aankan ofzo. Het probleem is dat ik natuurlijk weer zo stom ben geweest van geen backup te maken:bawling::bawling:. Is er nog een manier om de gegevens op de een of andere manier te bereiken? Het gaat om een LC-Power EH-35BSII (3.5", SATA II, USB 2.0, Zwart, Voeding) van 500GB
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.