Ga naar inhoud

hangmat

Lid
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over hangmat

  • Verjaardag 05-06-1957

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    microsoft windoows vista home premium

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

hangmat's prestaties

  1. Ik heb al die punten al verscheiden keren uitgevoerd . ik heb zeker schijf ruimte genoeg, 191 van de 232 GB gebruikt . Installatiefout: de volgende update kan niet worden geïnstalleerd, foutcode 0xC1900101: Onderdelenupdate naar Windows 10, versie 1909. 2020-01 Update voor Windows 10 Version 1809 voor op x64 gebaseerde systemen (KB4494174) - fout 0x80080005 fouten die ik ontvangen heb .
  2. ik begrijp niet wat je bedoeld mijn probleem is: U gebruikt momenteel een versie van Windows die het einde van de service nadert. We raden u aan bij te werken naar de meest recente versie van Windows 10, zodat u de nieuwste functies en beveiligingsverbeteringen krijgt . Als ik zoek naar updates installeert gij ze , maar het gaat ieder maal mis met het heropstarten heropstarten duurt te lang en is terug bij af .
  3. Ik wil eerst zeggen ,ik ben niet zo op de hoogte van computer instellingen en ben een leek in zo dingen Maar ik zou het fijn vinden om op deze wijze geholpen te worden . Ik krijg in mijn instellingen onder updates deze melding , wat betekend dit en wat is de manier om dit op te lossen ? ik gebruik windows 10 ,home versie 1809 fabrikant MS 7971 U gebruikt momenteel een versie van Windows die het einde van de service nadert. We raden u aan bij te werken naar de meest recente versie van Windows 10, zodat u de nieuwste functies en beveiligingsverbeteringen krijgt als ik mijn pc heropstart krijg ik ook dit bericht Installatiefout: de volgende update kan niet worden geïnstalleerd, foutcode 0xC1900101: Onderdelenupdate naar Windows 10, versie 1909.
  4. Vandaag kreeg ik een bericht als ik mijn gmail opende, om mijn mails te lezen . Dat google crome niet meer het besturing sisteem VISA in de toekomst zal ondersteunen , dat ik een upgrade moet uivoeren . Wat betekent dit en wat moet ik hiermee aanvangen ? Als ik explorer gebruik krijg ik dit .
  5. Ik ben geen echte pc kenner . Maar ik had graag hier vernomen wat de gemakkelijkste manier is om samen met een vriend het spel online dammen te spelen,Welke site en gebruikvriendelijkst. Mijn vriend is ook niet zo veel bezig met de computer en het zou voor mij prettig zijn om samen iets te kunnen spelen op de pc. Vooral is het te doen voor de ontspanning en het tijdverdrijf. Met veel dank.
  6. Ik verkrijg geen zo onderstaand balk die u toondt ,die weerheeft dat het downloads voltooid is . maar wel de bijlages die ik hier op gezet heb .
  7. Vandaag zaterdag , staat gemeld bij mijn telenet . Tijdelijk gesloten wegens aanpassingen . hoi .
  8. 2 de Bijlage gaat niet voor opslaan . als ik de bestands naam verander lukt het opslaan maar kan het niet openen . groetjes Eddy .
  9. Dag Clarkie , Het is zo dat ik de rekening wil downloaden via "mijn telenet", klik dan dan op "mijn aanrekeningen" en dan "aanrekeningen bekijken" Dan krijg ik een lijstje van de laaste 10 maanden betaling + de laatste die ik nog moet vereven .(pdf bestanden) Al die pdf bestanden kan ik niet open . Als resultaat krijg ik wat ik al eerder getoond heb . Eerst krijg ik wat in antwoord 7 staat , kan niet opslaan met dit bestands naam (het blijft blauw ) Als ik verander van bestands naam vb 1, dan slaat hij op , dan open ik het en krijg als resultaat zoals in andwoord 9 de bijlage die ik getoond heb . Sorry , voor de moeilijke begrijpelijke omschrijving ,ik heb ook niet zo grote ervaring in zo dinges . Met veel dank voor u hulp . Als ik het niet opgelost krijg is het niet zo erg ,ik zal het eens pers vragen aan mijn nichtje die war er meer van kennis heeft dan mijzelf .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.