Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

clarkie

Lid
 • Aantal items

  26.064
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over clarkie

 • Titel
  Ervaren Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  windows 10
 • Moederbord
  INTEL DX58SO
 • Processor
  INTEL Core I7 950
 • Geheugen
  6GB DDR3 triple
 • Grafische Kaart
  NVIDIA Geforce GT220 1GB
 • Harde Schijf
  SSD INTEL 80GB, sata 1000GB
 • Voeding
  500W
 • Geluidskaart
  onboard sc

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

4.893 profielweergaven
 1. @Kris Van Walleghem In dezelfde map als waarin het gedownload bestand FRST 64 (of 32) en FRST (tekstdocument) hebt staan vindt je ook het nog gevraagde Addition (tekstdocument) terug. Je ziet ook voor de bestandsnaam het icoon van een tekstdocument, een gestreept blad.
 2. clarkie

  Laptop bevriest

  Wat leverde bovenstaande op? Die laptop is al op leeftijd klopt dat? Graag het volledig model en modelnummer van de laptop. Om malware uit sluiten mag je onderstaande uitvoeren.
 3. In de webmail van Gmail kan je rechts boven op downloaden klikken ( het neerwaarts pijltje met streep eronder). Je afbeelding wordt gedownload naar je computer, de afbeelding komt in de downloadmap terecht die jij zelf in Google Chrome ingesteld hebt, want dat is zover ik kan zien ook jouw browser. In de verkenner kan je de foto vanuit de downloadmap verplaatsen naar bijvoorbeeld "afbeeldingen". Weet je niet waar de downloads terecht komen? Ga dan in Google Chrome naar instellingen-> geavanceerd-> Downloads. Daar kan je aflezen waar de downloads terecht komen. Wil je dat altijd gevraagd wordt in welke map het bestand moet terecht komen kan je dat daar ook instellen. Zo bepaal je op het moment dat je wil downloaden waar de download terecht komt. bijvoorbeeld de map afbeeldingen.
 4. clarkie

  Geluid afspelen bij Power Point

  Hoor je terug het geluid van de gemaakte video? Zo ja, wat was de oplossing?
 5. clarkie

  Laptop bevriest

  Je hebt niet vermeld over welke Windows versie het gaat. Inderdaad vele oorzaken mogelijk. Het kan gaan om malware, fout in Windows, Hardwareproblemen, ....., dus best 1 voor 1 nagaan en elimineren. Je zou eens in veilige modus kunnen opstarten. probleem blijft? https://support.microsoft.com/nl-be/help/12376/windows-10-start-your-pc-in-safe-mode , https://www.reviversoft.com/nl/blog/2013/12/how-to-boot-into-windows-8-safe-mode/ Je zou een schone opstart kunnen doen : voor Windows 10 https://support.microsoft.com/nl-be/help/929135/how-to-perform-a-clean-boot-in-windows , voor Windows 8: https://support.microsoft.com/nl-be/help/929135/how-to-perform-a-clean-boot-in-windows Je kan ook speccy uitvoeren, zo kunnen de leden die je willen helpen informatie krijgen zoals welke hardware in je computer zit, enz..... Download en installeer Speccy. Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlandskan selecteren. Wanneer, tijdens het installeren van Speccy, de optie aangeboden wordt om Google Chrome of Google Toolbar "gratis" mee te installeren dien je de vinkjes weg te halen, tenzij dit een bewuste keuze is. Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware. Als dit gereed is selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ". In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware. Meer info over deze procedure lees je HIER.
 6. clarkie

  Verwijderen verschillende mappen windows.old lukt

  Zou toch maar opletten met zomaar een hoop mappen te gaan verwijderen, een herinstallatie zou wel eens kunnen volgen met als gevolg een Windows.old5 maar deze keer niet veroorzaakt door virussen maar door in de verkenner te gaan rommelen. Zorg dat je 100% zeker bent dat een bewuste map mag verwijderd voor je tot actie over gaat.
 7. Je hebt niet vermeld in welk e-mailprogramma maar is gelijklopend. Wat je ook niet vermeld hebt is of de afbeelding in het e-mailbericht zelf staat of als bijlage (paperclip). Is de afbeelding bijgevoegd als bijlage (1) dan klik je op het neerwaarts pijltje en kies opslaan als, je krijgt dan een venster waar je de gewenste locatie kan kiezen om de afbeelding op te slaan en eventueel nog een geschikte naam te geven. Staat de afbeelding in het bericht zelf (2) , dan klik je met de rechtermuisknop op de foto en kies dan in het menu opslaan als afbeelding....
 8. clarkie

  Geluid afspelen bij Power Point

  Ik heb ooit een powerpoint voor kerst gemaakt met geluid en die omgezet naar Video. het geluid blijft aanwezig. Heb zelf nu nog eens via onderstaande instellingen een powerpoint geconverteerd naar video. Geluid is aanwezig. Met welke mediaplayer probeer je dat filmpje af te spelen, misschien zit daar het probleem? Zelf gebruik ik VLC media player. (klik erop) Indien bovenstaande je probleem niet oplost: In je eerste bericht is de powerpoint toegevoegd, instellingen te bekijken kunnen we niet omdat het bestand beveiligd is. Dan had je beter de video geplaatst zodat wij kunnen controleren of het geluid op andere mediaplayers wel werkt. verjaardagskaart test.mp4
 9. clarkie

  Google Syncronisatie

  Hier zelfde probleem. Sinds korte tijd (ongeveer 1 maand?) doet dit zich voor. Nu is het zo dat vanaf je op een Google functie (zoals Gmail) gaat inloggen en erna uitloggen automatisch de synchronisatie verbroken wordt in Google Chrome en je dus bewuste melding krijgt. Vroeger was dit niet. heb al eens vlug naar de instellingen gekeken maar vond er niet direct een antwoord.
 10. clarkie

  Geluid afspelen bij Power Point

  Misschien handig als je de gekregen tips in je volgend bericht zou plaatsen, dan doen we geen dubbel werk. Kan je ook in je volgend bericht vermelden welke tabbladen je zou moeten volgen? Eventueel de link naar de tip plaatsen. Misschien gaat het over deze link? https://support.office.com/nl-nl/article/van-uw-presentatie-een-video-maken-c140551f-cb37-4818-b5d4-3e30815c3e83#OfficeVersion=Office365 Jouw powerpoint is beveiligd en kan dus zelf niet proberen om de bewuste powerpoint naar een mp4 om te zetten. Welke bestandsindeling heeft dat geluid?
 11. clarkie

  Laptop weer terug naar Nederlands!!

  Je werkt met Windows 8.1? probeer eens om de taal te wijzigen naar het Nederlands via Configuratiescherm-> Taal. Zie ook deze link: Lukt het niet maak dan een afbeelding van het bewuste scherm en plaats dat in je volgende bericht.
 12. clarkie

  Afspelen eigen muziekbestanden met Sonos

  In je getoonde afbeeldingen laat je afspeellijsten / bibliotheek zien. Best verwijder je afspeellijsten die gemaakt zijn op je oude computer en maak je nieuwe aan. Een muziekbestand is iets anders dan een afspeellijst. Op welke schijf en in welke map staan je muziekbestanden? Welke hardware van sonos gebruik je? Op welke apparatuur buiten je laptop wil je die muziek afspelen?
 13. Kon mijn vorig bericht niet meer aanpassen, sorry. Ik zie dat op het bureaublad ook de iconen niet getoond worden. Neem onderstaande eens door. https://www.tenforums.com/tutorials/5645-rebuild-icon-cache-windows-10-a.html
 14. clarkie

  Opnieuw vervormde beelden in Powerpoint 2016

  Ik weet niet of jouw probleem opgelost is, anders lees onderstaande tip van porrelaar eens.
 15. Je dient het bestandstype .png terug aan een bepaalde App te koppelen. Hoe je dat moet doen lees je in volgende link: https://www.pc-tips.info/tips/windows-10/bestand-associatie-wijzigen-windows-10/ Is dat juist? Ga in de verkenner naar Beeld en speel eens met de mogelijkheden zoals miniatuurweergaven, tegels,..... kies jouw favoriet.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.