Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

clarkie

Lid
 • Aantal items

  26.018
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over clarkie

 • Titel
  Ervaren Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  windows 10
 • Moederbord
  INTEL DX58SO
 • Processor
  INTEL Core I7 950
 • Geheugen
  6GB DDR3 triple
 • Grafische Kaart
  NVIDIA Geforce GT220 1GB
 • Harde Schijf
  SSD INTEL 80GB, sata 1000GB
 • Voeding
  500W
 • Geluidskaart
  onboard sc

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

4.661 profielweergaven
 1. clarkie

  foto's opslaaan in Google foto's

  Kan je met VLC media Player foto's bekijken?????
 2. clarkie

  nieuw tablet en Win7

  Weet niet of dat bij jouw het geval is maar als de tablet vergrendeld wordt (soms automatisch) dan zie je in de verkenner ook geen bestanden. Zie hieronder als voorbeeld mijn smartphone. Als het scherm vergrendeld is zie ik wel mijn smartphone in de verkenner maar zie geen bestanden. Zorg dat het scherm ontgrendeld is. Start ook eens je computer opnieuw op en sluit de hardware opnieuw aan.
 3. clarkie

  Wi-Fi heeft geen geldige IP-configuratie

  Gaat het hier om een nieuwe laptop? Heeft het eerst wel gewerkt? Ben geen internet expert maar het kan met firewall/ antivirussoftware te maken hebben. Vaak krijg je bij de aankoop software mee op je laptop die na een bepaalde periode verloopt, zit er een antivirusprogramma tussen dat niet gebruikt wordt.....verwijder het. Gebruik je meerdere van die programma's....behoud er slechts eentje. Best dan laptop herstarten door bij de aan/uit knop te kiezen voor herstarten.
 4. clarkie

  Opnieuw vervormde beelden in Powerpoint 2016

  Het eigenlijk probleem ...... de afbeeldingen in spiegelbeeld zijn er al van voor de installatie van Office 365, want die heb je pas geïnstalleerd toch? Dus de combinatie 365 en 2016 is (was) de oorzaak niet. Waarom koop je Office 365 als je office 2016 aangekocht hebt. Weggegooid geld! Wat nu ook duidelijk is dat er sporen van illegale software aanwezig zijn op je computer. Een illegale Office versie? Welke, 2007? Toch achtergebleven resten van office 2007? Verder ga ik het overlaten aan de expert die de logjes analyseert.
 5. clarkie

  Opnieuw vervormde beelden in Powerpoint 2016

  Download CCleaner. (Als je het nog niet hebt) Installeer het (als je niet wilt dat Google Chrome op je PC als standaard-webbrowser wordt geïnstalleerd, moet je de 2 vinkjes wegdoen !!!) en start CCleaner op. Klik in de linkse kolom op “Cleaner”. Klik achtereenvolgens op ‘Analyseren’ en na de analyse op 'Schoonmaken'. Klik vervolgens in de linkse kolom op “Register” en klik op ‘Scan naar problemen”. Als er fouten gevonden worden klik je op ”Herstel geselecteerde problemen” en ”OK”. Dan krijg je de vraag om een back-up te maken. Klik op “JA”. Kies dan “Herstel alle geselecteerde fouten”. Soms is 1 analyse niet voldoende. Deze procedure mag je herhalen tot de analyse geen fouten meer aangeeft. Sluit hierna CCleaner terug af.
 6. clarkie

  Opnieuw vervormde beelden in Powerpoint 2016

  Hier kwam nog geen antwoord op, maar je gaf aan dat je het probleem ook in presentaties hebt waarin geen animaties of overgangen aanwezig zijn en heb je het in elke presentatie? Graag meer duidelijkheid. Je hebt redelijk wat software op je pc staan om beeldbewerking uit te voeren. Of daar iets tussen zit dat voor zulk probleem zorgt? Heb je op deze pc een andere versie van Office staan gehad? Je zal moeten elimineren. ......hoe lang heb je deze pc, sinds wanneer staat Office erop, had je het probleem direct na installatie van Office , welke andere software heb je gebruikt vanaf het ontstaan van het probleem?
 7. clarkie

  Opnieuw vervormde beelden in Powerpoint 2016

  Heb je meerdere versies van Microsoft Office op je computer staan of andere software om presentaties af te spelen? Deze kwam ik o.a. tegen: https://answers.microsoft.com/nl-nl/office/forum/office_2003-powerpoint/het-probleem-doet-zich-voor-als-de-presentatie/2821b6f5-1dae-4c30-b1cb-3a44b94e33f2?db=5 Indien niet aanwezig op je computer download en installeer Ccleaner via deze link: https://www.ccleaner.com/nl-nl/ccleaner/download/standard Kies tijdens de installatie voor nederlands, indien je de vraag krijgt om extra software te installeren verwijder die. Ga in Ccleaner naar gereedschap-> programma's deinstalleren. Klik dan op Opslaan als tekstdocument. (rechts beneden) Plaats het bestand dat nu op je bureaublad staat in je volgend bericht. Ga ook eens in powerpoint naar bestand-> opties-> invoegtoepassingen. Maak er een printscreen van en plaats die ook in je volgend beriicht.
 8. clarkie

  Opnieuw vervormde beelden in Powerpoint 2016

  Dus ook zonder overgangen of animatie problemen??????????? Dan spreek jij je zelf tegen!
 9. clarkie

  Opnieuw vervormde beelden in Powerpoint 2016

  Het is wel duidelijk dat het probleem zich stelt in jouw powerpoint app zelf door een bepaalde instelling. Ik zou niet weten welke. Na elke herinstallatie heb je het probleem enkele dagen niet, nadien komt het probleem terug. Welke handelingen voer je in die periode uit? Probeer eens of enkel het herstellen van Powerpoint je probleem doet verdwijnen: https://support.office.com/nl-nl/article/een-office-toepassing-herstellen-7821d4b6-7c1d-4205-aa0e-a6b40c5bb88b
 10. clarkie

  Opnieuw vervormde beelden in Powerpoint 2016

  Op bovenstaande kwam geen antwoord. Ga de rollen eens omdraaien, ondervindt je het zelfde probleem met volgende presentatie met animaties en overgangen? Presentatie1.ppsx
 11. clarkie

  Opnieuw vervormde beelden in Powerpoint 2016

  Welke animatie?
 12. clarkie

  Opnieuw vervormde beelden in Powerpoint 2016

  Verstuur de powerpointpresentatie ( bestandsextensie ppsx) eens naar je zelf via e-mail, dubbelklik er op om af te spelen. Heb je het probleem dan ook?
 13. clarkie

  Opnieuw vervormde beelden in Powerpoint 2016

  Jouw probleem heeft hoogstwaarschijnlijk iets met een instelling te maken. Je kan in powerpoint afbeeldingen spiegelen als je op de afbeelding dubbelklikt, de functie Hulpmiddelen voor afbeeldingen/ opmaak komt dan te voorschijn. Daar vindt je ook de functie draaien terug. Maar hoe het komt dat enkel jij dat probleem hebt ben ik nog niet uit. Het is wel duidelijk dat door een herinstallatie de instellingen terug naar standaard komen, iets later door bepaalde handelingen op jouw PC verandert er iets aan een instelling. pas je afbeeldingen aan, van waar komen die afbeeldingen en bewaar je die in een andere map of......? Maak je die altijd powerpoints zelf en welke functies gebruik je?
 14. clarkie

  Opnieuw vervormde beelden in Powerpoint 2016

  Gaat het hier over dezelfde laptop als in dit topic? Met andere woorden een laptop Dell Latititude E5510?
 15. clarkie

  meer pdf's printen

  Ik heb het vermoeden dat je over de berichten van Porrelaar heen gelezen hebt. Voor dat je die berichten gaat lezen eerst een paar vraagjes....... Als je in de verkenner op maar 1 pdf bestand klikt met de rechtermuisknop krijg je dan wel in het menu de mogelijkheid "afdrukken" te zien? Hoeveel pdf bestanden selecteer jij als je de optie afdrukken niet te zien krijgt?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.