Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

clarkie

Lid
 • Aantal items

  26.039
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over clarkie

 • Titel
  Ervaren Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  windows 10
 • Moederbord
  INTEL DX58SO
 • Processor
  INTEL Core I7 950
 • Geheugen
  6GB DDR3 triple
 • Grafische Kaart
  NVIDIA Geforce GT220 1GB
 • Harde Schijf
  SSD INTEL 80GB, sata 1000GB
 • Voeding
  500W
 • Geluidskaart
  onboard sc

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

5.165 profielweergaven
 1. clarkie

  adobe reader doet het niet meer

  Sorry maar voor mij moeilijk om te begrijpen welke handelingen je juist uitvoert. Als ik goed zie probeer je een email af te drukken. Vanuit welk emailprogramma? Indien het niet vanuit een emailprogramma is graag wat meer uitleg want ik zie niet wat er op jouw computer gebeurt.
 2. clarkie

  adobe reader doet het niet meer

  Bovenstaande is toch geen poging om af te drukken vanuit Adobe rader neem ik aan? Graag correcte info.
 3. clarkie

  adobe reader doet het niet meer

  Blijft die cirkel aanwezig of verdwijnt die? Kan je vanuit andere software wel afdrukken?
 4. clarkie

  adobe reader doet het niet meer

  Je ziet ook welke printer de taak zal uitvoeren. Staat dat correct ingesteld? Maak er anders een printscreen van en plaats die in je volgend bericht.
 5. clarkie

  adobe reader doet het niet meer

  Adobe reader is een pdf lezer. Je voert de download uit en installatie. Is dat gelukt? Wil je nu een pdf bestand afdrukken via adobe reader en dat lukt niet of........?
 6. clarkie

  adobe reader doet het niet meer

  Lukt via volgende link? https://get.adobe.com/nl/reader/otherversions/ Indien niet vermeld dan ook de foutmelding/ probleem.
 7. clarkie

  Melding Microsoft Outlook werkt niet meer

  En waarom niet er staat op die pagina duidelijk volgende: Op bovenstaande kwam dan helaas geen antwoord. Om even terug te komen op die bewuste pagina van Microsoft, en dan begin ik met tip 1 en dat is Outlook opstarten in veilige modus: In mijn windows 10 moet ik op het zoeken icoon (1) klikken en volgende ingeven Outlook.exe /safe (2) , dan in het resultatenvenster erop klikken (3). Eenmaal in veilige modus probeer je nogmaals je e-mail te openen.
 8. clarkie

  Melding Microsoft Outlook werkt niet meer

  Je hebt niet vermeld welke versie van Outlook (Office) je gebruikt.? Ook is het me niet heel duidelijk of je het probleem enkel hebt bij het openen van een e-mail met bijlage, dus openen e-mails zonder bijlage wel normaal? Maar probeer alvast maar eens de volgend tips: https://support.office.com/nl-nl/article/outlook-reageert-niet-loopt-vast-bij-bezig-met-verwerken-werkt-niet-meer-wordt-geblokkeerd-of-blijft-hangen-5c313d04-64af-4441-82d2-44e5a43eee5a https://support.microsoft.com/nl-be/help/2652320/outlook-not-responding-error-or-outlook-freezes-when-you-open-a-file-o
 9. clarkie

  Openload.co

  Gebruik je een app om te downloaden of uploaden , streaming van video of muziek...... In bijlage vindt je ook een lijst met Apps die niet koosjer zijn. AdwareFoundonGooglePlay_Appendix.pdf
 10. clarkie

  uitvallen

  Ik vermoed dat TS de functie gegevenswisser bedoelt.
 11. clarkie

  Openload.co

  Ga ook eens na welke apps je allemaal geïnstalleerd hebt en verwijder de niet noodzakelijke, heel vaak zit het verborgen in Apps die niet koosjer zijn zoals spelletjes en of multimedia.
 12. clarkie

  spellingcontrole in gmail werkt niet meer

  Je toont hier het scherm invoertools , dit heeft volgens mij weinig te zien met spellingscontrole. Zie ook deze link: https://support.google.com/mail/answer/17091?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=nl Spellingscontrole voer je uit door op het icoon met de 3 puntjes te klikken, in het menu dat je dan krijgt klik je spelling controleren. De instelling automatisch of bepaalde taal selecteren bereik je door op het neerwaarts gericht pijltje te klikken naast opnieuw controleren.
 13. clarkie

  SDHC 8GB Scan Disk kaart wordt niet meer herkend

  Klik in apparaatbeheer met de rechtermuisknop op de cardreader en kies verwijderen. Herstart dan de laptop. WIndo's gaat een nieuw apparaat herkennen en installeren. Wat levert dat op?
 14. clarkie

  Download iphone -> pc zonder itunes

  Neem onderstaande eens door: https://www.terello.nl/fotos-van-iphone-naar-pc/ https://www.winxdvd.com/mediatrans/
 15. clarkie

  SDHC 8GB Scan Disk kaart wordt niet meer herkend

  Ik had die tip geplaatst omdat bovenstaande als tip werd gegeven, en omdat in Windows Home niet standaard aanwezig is. Wat er aangepast moet in specifiek jouw probleem weet ik niet. Als je het geheugenkaartje in de kaartlezer plaatst wat zie je dan in de verkenner bij desbetreffend station? Maak er een printscreen van en plaats die in je volgend bericht. Zie je een melding in apparaatbeheer, dat je bereikt door met de rechtermuisknop op de windows knop te klikken en dan in het snelmenu op apparaatbeheer te klikken.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.