Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

clarkie

Lid
 • Aantal items

  25.981
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over clarkie

 • Titel
  Ervaren Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  windows 10
 • Moederbord
  INTEL DX58SO
 • Processor
  INTEL Core I7 950
 • Geheugen
  6GB DDR3 triple
 • Grafische Kaart
  NVIDIA Geforce GT220 1GB
 • Harde Schijf
  SSD INTEL 80GB, sata 1000GB
 • Voeding
  500W
 • Geluidskaart
  onboard sc

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

4.066 profielweergaven
 1. msg bestand openen

  Daar is dan ook geen printer voor nodig, je gaat niks uitprinten. Je gaat enkel het e-mailbericht opslaan als PDF via een virtuele printer. http://www.computeridee.nl/workshop/maak-zelf-pdf-documenten/ http://nl.ccm.net/faq/1934-documenten-opslaan-als-pdf-in-windows-10 Andere virtuele printers: https://www.gratissoftwaresite.nl/downloads/taxonomy/term/123 https://www.gratissoftware.nu/downloaden/bullzip-pdf-printer.php https://nl.pdf24.org/virtual-pdf-printer.jsp
 2. msg bestand openen

  Een e-mail kan eenvoudig in Outlook opgeslagen worden als PDF. Mevrouw dient de e-mail te openen, dan bij bestand klikken op afdrukken. Dan dient een pdf printer geselecteerd, standaard is Microsoft Print to PDF aanwezig, selecteer die. Dan krijg je een afdrukvoorbeeld, indien alles naar wens klik je op Afdrukken. In het volgende venster kies je de map waarin al die e-mails die je als pdf wil opslaan wil plaatsen. Kies een bestandsnaam en klik op opslaan. Zo kan je alle e-mails als PDF opslaan en zijn door iedereen gemakkelijk te openen. Voordeel is ook dat je e-mails niet moet uploaden......uploaden betekent ook dat je eventuele gevoelige info uit e-mails en e-mailadressen te grabbel gooit.
 3. msg bestand openen

  Kan de verzender zulke bijlage niet direct in een ander formaat aanmaken/ opslaan dat jij wel direct kan openen? Bespaart iedereen toch werk. Vanuit welke software versie wordt dat msg bestand aangemaakt?
 4. Schijf C bijna vol

  Ik heb Windows 10 Pro op 2 systemen staan en toch wel behoorlijk wat software....op mijn desktop als voorbeeld een 80GB SSD schijf waar nog altijd 31 GB vrije ruimte over is. Heb niet het hele topic door gelezen maar als je onderstaande afbeelding bekijkt..... de map freddy 44.7 Gb wat steekt daar in? Indien persoonlijke bestanden die kan je toch op de andere partitie zetten. Windows en programma's op je C installeren.... de mappen afbeeldingen, Downloads, documenten, muziek, .... op een correcte manier naar de D verplaatsen. Er voor zorgen dat al je andere zelf aangemaakte mappen en bestanden telkens op de D komen. Back-ups niet op de C maar D enz.....o ja herstelpunten staat bij mij uit want ik gebruik back-ups.... overbodige programma's verwijderen (liefst zelfs niet installeren)....Windows old verwijderen...... dat gehele plaatje zorgt er voor dat je met een 80GB toch gemakkelijk toe komt.
 5. bootmgr

  Je wil Windows 7 installeren...op welke manier? welk is de reden van de nieuwe installatie? Staat er op het moment nog een Windows versie op die computer? Als je Windows wil installeren vanaf je CD moet je de cd plaatsen en herstarten op een gegeven moment verschijnt de tekst "druk op een toets als u de computer wil opstarten vanaf een cd of dvd wil starten". druk dan op een toets zoals spatiebalk. Hoe je de installatie volledig moet uitvoeren lees je hier (klik erop). loopt het ergens fout vermeld dan in je volgend bericht waar.
 6. bootmgr

  Start op vanaf de Windows 7 schijf. Je dient dan de taalinstelling, tijd en toetsenbord in te stellen. Klik dan op opstartherstel . Ook kan je via de functie opdrachtprompt het volgende ingegeven (let op de spatie na bootrec) en dan op Enter drukken: bootrec /fixboot
 7. Start knop windows 10 werkt niet

  Probeer eens met FixWin for Windows 10, ga naar volgende link: http://www.thewindowsclub.com/fixwin-for-windows-10 De lijst met aanwezige fixes tref je hier aan (klik erop).
 8. Vensterkleur wijzigen

  Awel ja....daarom de link naar een tip in mijn vorig bericht.. Heb ook al ergens gelezen dat door hoog contrast in te schakelen wel iets te veranderen aan de kleur. https://support.microsoft.com/nl-be/help/13862/windows-use-high-contrast-mode
 9. Outlook sjablonen

  Wel handig als je ook vermeld wat er fout loopt. Het werkt niet zegt ons op afstand niks. Krijg je een foutmelding of kan je wel opslaan maar niet openen,..... of.... Maak er anders een printscreen van en plaats die in je volgende bericht. Zijn de aangemaakte originele bestanden misschien beschermd tegen schrijven?
 10. Vensterkleur wijzigen

  In Windows 10 is die functie- zoals getoond in jouw afbeelding- voor zover ik weet niet meer beschikbaar. Zou me niet verwonderen dat die in Windows 8 ook niet meer beschikbaar was. Neem volgende eens door: https://www.techsupportalert.com/content/how-change-windows-8-background-colour.htm
 11. Vensterkleur wijzigen

  Als je Word bedoelt dat een onderdeel is, je hebt niet vermeld welke versie je gebruikt, van Microsoft Office en je wil er het thema of achtergrond wijzigen moet je naar opties-> algemeen gaan.
 12. programma overzetten

  Fijn dat al je problemen opgelost zijn, toch maar opletten met software afkomstig van IOBIT zoals driver booster, clean, optimize,..... als de computer goed werkt laat je alles beter zoals het is.
 13. Windows 10 automatische updates DEFINITIEF uitschakelen

  Zelf nooit getest maar je zou blijkbaar gpedit.msc ook op de Home versie kunnen zetten, er zijn verschillende methoden, zoals deze: Bron: https://windowsreport.com/enable-gpedit-msc/ Dan kan je via het venster uitvoeren het commando gpedit.msc ingeven en zo Windows Update aanpassen via Computerconfiguratie > Beheersjablonen > Windows-onderdelen > Windows Update
 14. externe harddiscs worden niet meer herkend

  Een kleine info hadden we dat direct geweten waren er een aantal berichten minder nodig geweest.
 15. programma overzetten

  Ik hoop dat je eerst een back-up gemaakt hebt van Windows 7 direct na de installatie.....je weet maar nooit. Wat die upgrade naar Windows 10 betreft.....waarom zou Internet explorer niet in orde zijn voor de Upgrade naar Windows 10? Als je de Upgrade uitvoert krijg je automatisch een nieuwe versie van internet explorer.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×