Ga naar inhoud

clarkie

Lid
 • Aantal items

  26.068
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over clarkie

 • Titel
  Ervaren Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  windows 10
 • Moederbord
  INTEL DX58SO
 • Processor
  INTEL Core I7 950
 • Geheugen
  6GB DDR3 triple
 • Grafische Kaart
  NVIDIA Geforce GT220 1GB
 • Harde Schijf
  SSD INTEL 80GB, sata 1000GB
 • Voeding
  500W
 • Geluidskaart
  onboard sc

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

8.328 profielweergaven
 1. De tip in de link naar de pagina - hoe synchroniseer je je Outlook contacten op je iphone - werkt enkel als de Outlook App op je Iphone gebruikt wordt. Afbeeldingen die getoond worden zijn genomen op Iphone. Je dient dus Outlook op je Iphone te installeren. Persoonlijk zou ik contacten en gegevens van contacten niet in Outlook zelf bewaren. Je kan ook Icloud (klik erop) gebruiken om contacten synchroon te houden tussen je verschillende toestellen. Nog een mogelijkheid is gebruik te maken van Google contacten indien je over een google account beschikt. Voorde
 2. Het zou in Windows 10 Home ook moeten kunnen door de editor voor lokaal groepsbeleid te installeren. Heb het zelf nog nooit getest omdat ik de PRO versie gebruik. https://www.schoonepc.nl/optim/editor_lokaal_groepsbeleid.html Is bovenstaande gelukt? Typ dan in het zoeken venster naast je Windows knop : gpedit.msc en druk op de ENTER toets. Dan zou je onderstaand scherm krijgen. Ga er naar Computerconfiguratie-> Windows- Instellingen-> Beveiligingsinstellingen-> Accountbeleid.
 3. Wat Ashampoo betreft, log in op de site en zoek bij jouw account naar abonneren op nieuwsbrief of iets in die zin en verwijder de nodige vinkjes. Een tweede mogelijkheid is....open de nieuwsbrief van Ashampoo en scrol helemaal naar beneden. Daar zie je meestal een link om je uit te schrijven (meestal genaamd: unsubscribe ). Voor een aantal andere mails lukt dat vaak ook via de link : unsubscribe.
 4. Ken het R-link systeem niet maar als je gaat googlen ontdek je dat er een R-link en een R-link 2 bestaat. Dus weeral correcte info maakt het de mensen die willen antwoorden wel wat gemakkelijker. Waarom vraag je niet even de garage naar die info, zij zijn perfect op de hoogte van de werking.
 5. Dan is het misschien handig als je ons verteld welk merk en model van je auto je hebt. Want dan is het louter auto technologie waar het hier over gaat.
 6. Je hebt een connectie gemaakt tussen je smartphone en je boordcomputer van de auto, daarom ontvang jij die e-mails op het scherm van je boordcomputer. Je smartphone ontvangt dus de e-mails via mobiel internet en stuurt die via vervolgens door naar je boordcomputer via bleutooth neem ik aan.
 7. In je auto tijdens het rijden kan je niet beschikken over 1 en het zelfde wifi signaal, logisch toch, want die signalen worden verstuurd vanaf een kastje (access point) met een beperkte reikwijdte . Sta je ergens stil kan je misschien een wifi signaal ontvangen maar enkel gebruiken als het wifi free is anders dien je het paswoord te kennen. E-mails versturen met een smartphone gebeurd op locatie via het mobiel internet van je telefoon als er geen wifi aanwezig is. GPS signalen ontvang je via satellieten in de ruimte. https://www.internetvergelijk.nl/blog/wat
 8. Ook al zorg ik voor verwarring maar heb je al eens de marges gecontroleerd? Die tekstvakken vallen die binnen de ingestelde marges van je pagina? Omdat beeld meer zegt dan woorden zijn printscreens altijd handig, of indien het de privacy niet raakt......het word document hier plaatsen. kunnen we zelf meekijken.
 9. Ik weet niet wat jullie verstaan onder pdfen maar een Word document en een PDF document zijn 2 verschillende dingen. Je kan in Word in de recentere versies een Word doc rechtstreeks opslaan als een PDF document. Als ik alles een beetje begrijp maakt TS een Word document dat op wat voor een manier ook wordt opgeslagen als PDF om zo te verspreiden als nieuwsbrief. Rest enkel de vraag stelt het probleem zich al in het Word document zelf of na het omzetten naar PDF. Zo ja, Op welke manier wordt het document naar een PDF formaat geconverteerd?
 10. Nog een extra toevoeging!!!! Je hebt het eerst over Word dan over PDF.
 11. Jouw titel luid: problemen met het pdfen van een worddocument. Echter in het topic is er nergens geen vraag of opmerking meer over PDF. Het doel van mijn vraag? Als ik vraag wat bedoel je met pdfen? Je bent in Word bezig, wat doe je dan? Je kiest opslaan als pdf? Gaat het dan fout? Het is wel belangrijk dat je juist vermeld wat voor handelingen je doet en vanaf wanneer juist het probleem zich voordoet!
 12. Gewoon via de Berichten App van Google. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.messaging&hl=nl
 13. Euhhhhh...Wel dus. Waarom zou je geen sms groep kunnen aanmaken op een smartphone? Via de functie groepsgesprek starten. Of bedoel je nog iets anders?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...