clarkie

Lid
 • Aantal items

  25.737
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over clarkie

 • Titel
  Ervaren Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  windows 10
 • Moederbord
  INTEL DX58SO
 • Processor
  INTEL Core I7 950
 • Geheugen
  6GB DDR3 triple
 • Grafische Kaart
  NVIDIA Geforce GT220 1GB
 • Harde Schijf
  SSD INTEL 80GB, sata 1000GB
 • Voeding
  500W
 • Geluidskaart
  onboard sc

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

2.557 profielweergaven
 1. En dan heb je nog een aantal versies van Bitdefender maar onderstaande info uit deze link (klik erop) kan je wijzer maken.
 2. Zou wel handig zijn voor de hulpverleners om te weten over welke software het juist gaat.
 3. Om na te gaan welk besturingssysteem aanwezig is , hoe bepaalde instellingen staan, ...... voer je best speccy even uit. Download en installeer Speccy. (indien je het nog niet hebt) Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlandskan selecteren. Wanneer, tijdens het installeren van Speccy, de optie aangeboden wordt om Google Chrome of Google Toolbar "gratis" mee te installeren dien je de vinkjes weg te halen, tenzij dit een bewuste keuze is. Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware. Als dit gereed is selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ". In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware. Meer info over deze procedure lees je HIER.
 4. Op bovenstaande kwam geen antwoord. Ga ook eens naar energiebeheer. dat bereik je snel door naast de startknop op het zoeken icoon te klikken. Daar typ je energiebeheer. Klik dan op energiebeheerschema bewerken. klik dan op geavanceerde- energieinstellingen wijzigen. Zet de instelling van harde schijf uitschakelen op 0. Schakel slaapstand ook uit. Hoe lang is dat?
 5. Je maakt o.a. gebruik van Driverbooster en Defrag van Iobit, je bent die beter kwijt dan rijk. Drivers download je best op de site van de fabrikant waar de laptop van afkomstig is en of van de fabrikant van de desbetreffende hardware. Ook het uitschakelen van de harde schijf via energiebeheer en het gebruik van hibernate of slaapstand zorgt vaak voor problemen. Schakel je de computer volledig uit of .......?
 6. De handleiding om Windows.old te verwijderen via schijfopruiming is aanwezig in mijn vorig bericht als een pdf bestand.
 7. Als jouw Windows goed werkt, er zijn dus geen problemen waardoor je terug wil naar een vorige versie kan je via schijfopruiming heel gemakkelijk heel wat ruimte winnen. Je vorige Windows versie kan je dan niet meer terug zetten. Je kan nog altijd eerst een back-up maken van je huidig systeem op een extern medium (wat je eigenlijk altijd zou moeten doen). Hoe je schijfopruiming uitvoert lees je in bijlage. tijdelijke windows bestanden verwijderen.pdf
 8. Waarom het antwoord op bovenstaande misschien handig was? Na wat zoeken blijkt jouw toestel ouder te zijn dan November 2013. Volgens de info op de site van Navman wordt er geen service en of herstellingssupport meer gegeven voor jouw en een aantal andere toestelen. Je zal dus via jouw PC geen Updates meer terug vinden via de methode zoals voorzien is. Ik vrees dat naar een winkel stappen ook weinig of geen uitkomst zal bieden. Bron: http://service.navman.com/m0100/F0110_DownLoad_Text.aspx?bullid=101586
 9. Hoe lang heb je die GPS? Heb je al ooit een update uitgevoerd? Neem onderstaande handleiding eens door. http://www.navman.com/support/htmlmapmanuals/Map_Update_Manuals/Navman-F35-F45-Map-Update-Manual.html#dut
 10. het beveiligen van het bestand zelf tegen verwijderen is misschien een optie door gebruik te maken van machtigingen?
 11. Wil je internet Explorer als je standaardbrowser instellen? Klik op de Windows knop, dan op instellingen. In het volgende venster klik je op Apps. Dan op standaard- apps. In het volgende scherm klik je op webbrowser. Selecteer Internet explorer.
 12. Graag gedaan.
 13. Die harde schijf is inderdaad.... helaas goed voor de vuilbak.
 14. Jouw laptop gaat blijkbaar niet in slaapstand bij het sluiten van de deksel. Maar maak je gebruik van een schermbeveiliging? Klik op het bureaublad met de rechtermuisknop en kies aan persoonlijke voorkeur aanpassen. In het volgend scherm klik je op vergrendelingsscherm-> instellingen voor schermbeveiliging. Verwijder het vinkje bij aanmeldingsscherm weergeven bij hervatten. Klik op Toepassen en Ok.
 15. Ga naar configuratiescherm. Daar klik je op energiebeheer. In het venster energiebeheer zie je aan de linkerkant het gedrag van het sluiten van het deksel bepalen staan. Pas daar de instellingen aan en bevestig met wijzigingen opslaan.