clarkie

Lid
 • Aantal items

  25.663
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over clarkie

 • Titel
  Ervaren Lid
 • Verjaardag

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  windows 10
 • Moederbord
  INTEL DX58SO
 • Processor
  INTEL Core I7 950
 • Geheugen
  6GB DDR3 triple
 • Grafische Kaart
  NVIDIA Geforce GT220 1GB
 • Harde Schijf
  SSD INTEL 80GB, sata 1000GB
 • Voeding
  500W
 • Geluidskaart
  onboard sc

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

2.183 profielweergaven
 1. Veel kans dat de harde schijf defect is. Test die schijf eens via een Windows live cd of USB stick. Software die je er o.a. voor kan gebruiken is crystal diskinfo en HDTune. Handleiding vindt je hier.
 2. In mijn vorig bericht heb ik 2 links geplaatst. Wat levert het uitschakelen telkens op? Verder kom ik terug op nog een vorig bericht dat er mogelijk een beschadigd afbeeldingsbestand voor problemen zorgt.
 3. Wat bedoel je daar juist mee? Dat de miniatuurweergave langzaam opgebouwd wordt? heb je soms Thumbnail cache ooit in of uitgeschakeld? Enkele mogelijke tips nog: https://www.sevenforums.com/tutorials/10794-thumbnail-cache-enable-disable.html https://www.sevenforums.com/tutorials/11738-thumbnail-previews-enable-disable.html
 4. En er was nog bovenstaande......
 5. Had je ook de eerste tip geprobeerd? Zet Windows Search eens uit en herstart Windows. Wat levert dat op? Probeer indien niet opgelost deze tip eens.
 6. Typ in het vak "zoeken" services.msc. In het venster dat je dan krijgt scrol je naar Windows Search. Staat die op automatisch? Andere mogelijkheid is dat 1 of meer afbeeldingsbestanden of miniatuurgegevens beschadigd zijn. Ga in de verkenner naar Deze Pc-> Beeld-> Opties-> map- en zoekopties wijzigen. In het volgend venster ga je naar het tabblad weergave. Vink dan altijd pictogrammen weergeven, nooit miniaturen aan. Verwijder het vinkje bij bestandspictogram op miniatuur weergeven. Wat levert dat op?
 7. Dat het ging om een tegel aanmaken vanuit Microsoft "Edge" ....... daar had ik overheen gelezen. Je bedoelde dus dat je de functie deze pagina aan start vastmaken om alzo een snelkoppeling van een website op het startscherm te plaatsen in Edge gebruikt. En in zulke tegel ontbrak de mogelijkheid om via de rechtermuisknop een snelmenu te krijgen. Bedankt voor het plaatsen van de oplossing.
 8. Een antwoord op je vraag kreeg je hier al.
 9. Hoe je het vergrendelingscherm kan uitschakelen lees je hier. Als er een wachtwoord gevraagd wordt bij uit slaapstand komen moet je eens naar start-> instellingen-> accounts-> aanmeldingsopties gaan. Daar selecteer je NOOIT bij aanmelding vereisen.
 10. Worden die tegels aangemaakt via een administratoraccount of........? Hoeveel gebruikersaccounts zijn er aanwezig en welke? Zijn alle Windows Updates uitgevoerd? Onderstaande mag je alvast uitvoeren als het als administrator niet lukt na eerst te kijken of alle updates uitgevoerd zijn. Windows repair all in one.pdf
 11. Ik weet natuurlijk niet wat jij zelf wil. Je hebt synchronisatiesoftware die er voor zorgt dat bestanden in twee mappen synchroon blijven. Voorbeeld: je hebt een map met tekst documenten op je computer en diezelfde map ook op je stick. Pas je een bestand aan in één van die twee mappen dan kan het bestand ook automatisch aangepast worden in de andere map. idem als er in een map een nieuw bestand geplaatst wordt kopieer je dat bestand ook automatisch naar de andere map. Een heel handig systeem dus om je eigen persoonlijke bestanden synchroon te houden op twee verschillende gegevens dragers, ook in de cloud, en bovendien zijn die bestanden direct bereikbaar/ beschikbaar. Software die je er o.a. voor kan gebruiken (klik er telkens op): Allway sync is in het Nederlands te gebruiken. De gratis versie vindt je op die website via de blauwe knop Download. Handleiding vindt je hier. deze software is heel gemakkelijk in gebruik ik zelf ook. Syncbackfree ook in het Nederlands te gebruiken. Handleiding. Freefilesync is ook aanwezig in het Nederlands. handleiding. meer info. Dropbox Onedrive Google drive Een andere mogelijkheid is dat je een back-up wil maken van eigen bestanden, mappen, partities of harde schijf die niet telkens gesynchroniseerd worden. Het betreft ook een archiefbestand waarin je bestanden zomaar niet te openen zijn. Zo kan je bijvoorbeeld een back- up maken van je systeempartitie ( waar Windows op staat). Draait Windows in de soep zet je die back- up terug en je hebt weer een goed draaiende Windows. Mogelijke software met handleiding:
 12. Ga er mee terug naar Mediamarkt. Het product is nog in garantie, maak er gebruik van.
 13. Als bestandsgeschiedenis is ingeschakeld zie je op welke hardware wordt gebruikt en hoeveel vrije ruimte je hebt. Ga je naar de verkenner en open je in de inhoud van de stick zou je ongeveer onderstaande moeten zien. Wat is bij jouw zichtbaar? kan je ook in je volgende bericht vermelden waarom je bestandsgeschiedenis wil gebruiken want er is nog andere software op de markt die ook eenvoudig(er) en beter werkt dan bestandsgeschiedenis. Alle bestanden worden bewaart in één archiefbestand, indien het beschadigd geraakt kan je dus geen enkele gegevens meer herstellen.
 14. Welke versie van Office gebruik je? Afhankelijk van de versie zou het kunnen dat je account niet actief is. Dat moet dan even terug geactiveerd. Je kan dat controleren via bestand-> office account.
 15. Via PB ontvangen: Probleem dus opgelost.