Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
PC Helpforum wenst u een fijn eindejaar toe !

clarkie

Lid
 • Aantal items

  25.924
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over clarkie

 • Titel
  Ervaren Lid

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  windows 10
 • Moederbord
  INTEL DX58SO
 • Processor
  INTEL Core I7 950
 • Geheugen
  6GB DDR3 triple
 • Grafische Kaart
  NVIDIA Geforce GT220 1GB
 • Harde Schijf
  SSD INTEL 80GB, sata 1000GB
 • Voeding
  500W
 • Geluidskaart
  onboard sc

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

3.564 profielweergaven
 1. muziek CD afspelen windows 10

  Gaat het hier over dezelfde computer en vraag als in volgend topic? Je hebt er geen enkele reactie meer geplaatst!!!! Jammer!!!! Op welke manier wil je dvd of audio openen? In welk formaat staan die cd of dvd's? Welk antivirus programma gebruik je?
 2. WINDOWS MEDIA PLAYER NAAR NIEUWE PC KOPIEREN

  Je moet het verplaatsen van muziek van je oude PC naar je nieuwe PC los zien van WMP of VLC, dat staat er volledig los van. Zorg eerst dat je op je nieuwe PC een map gekozen hebt waar je de muziek in wil opslaan, meestal wordt de map muziek gekozen maar je kan perfect een andere map kiezen of aanmaken. Nu ga je naar je oude PC, plaats de USB stick en open de verkenner. Selecteer de map waarin standaard jouw muziek staat of losse muziekbestanden, het gaat hier niet om afspeellijsten die je maakt via WMP of VLC. Dus waarin je de muziek ooit in geplaatst hebt. Sleep ze naar de USB- stick en laat daar los. Het kopiëren wordt gestart. in het voorbeeld hieronder staat mijn muziek in de map muziekbib, die map met muziek wil ik op een andere PC zetten. Als het kopiëren voltooid is verwijder je de stick op de veilige manier en plaats die in de nieuwe PC. Open er de verkenner; klik in het linker deelvenster op de stick zodat de inhoud in het rechter deelvenster getoond wordt. Selecteer de muziek die je wil opslaan op je nieuwe PC en sleep die naar de gewenste map. Nu staat de muziek op je nieuwe computer. In het voorbeeld hieronder plaats ik de map Muziekbib op de stick in de map Muziek via slepen en neerzetten op de nieuwe PC.
 3. netwerk maken tussen 2 computers

  Even nog een nadeel van Stack...... een lage Upload snelheid. Voor 2Gb tot 2h. Als netwerkschijf haal je de hoogste snelheid. Een betere maar natuurlijk niet gratis oplossing is een NAS, zo kan je altijd aan je bestanden. Een NAS verbruikt veel minder stroom dan een computer. Want jouw computer thuis moet blijven aanstaan om te kunnen bereiken vanop locatie in jouw vraagstelling.
 4. De Nieuwe Skype

  Natuurlijk kunnen we zomaar niets begrijpen. Wij weten dan ook niet wat jij uitvoert/instelt op die computers. jij zelf weet wat je ingesteld hebt wij niet, we kunnen niet in jouw computer kijken. Daarom moeten we soms ook een heleboel vragen stellen omdat we zoveel mogelijk info nodig hebben die jij ons kan/ moet geven om tot een mogelijke oplossing te komen. Je hebt in je bericht accountnamen geplaatst, indien die echt en volledig zijn kunnen die beter (gedeeltelijk) verwijderd worden. Ik vraag me wel af hoe het komt dat je het verwijderen/ Ccleaner/ opnieuw installeren hebt kunnen uitvoeren op 1 computer met een bijna gunstig resultaat als je werkt met de ingebouwde versie? Je kan trouwens wel de desktop versie downloaden en gebruiken in plaats van de ingebouwde versie. Veel kans dat die versie beter werkt. moet niet aan jouw de keuze. Via het neerwaarts pijltje op de blauwe knop kan je een selectie uitvoeren. Ga naar https://www.skype.com/nl/get-skype/ Selecteer er download de klassieke versie.
 5. WINDOWS MEDIA PLAYER NAAR NIEUWE PC KOPIEREN

  Nog eens herhalen dat je best NIET via WMP zelf je muziek op een andere PC gaat zetten maar via de verkenner op je usb stick. Dan verwijder je de stick op een veilige manier en plaats je die in je nieuwe computer, open daar de verkenner en plaats die muziek in een map naar jouw keuze. Dat doe je telkens via slepen/ neerzetten of kopiëren /plakken, uitleg in vorige berichten.
 6. De Nieuwe Skype

  Ik vraag me af of je zelf nog door het bos de bomen ziet? De procedure voor het verwijderen en opnieuw installeren van Skype is geldig voor de desktop versie. Je zal je dus eerst moeten afvragen welke versie je gebruikt. Maak eerst eens een overzichtelijk lijstje waarin je voor elke PC een oplijsting maakt met welke windows versie aanwezig is en welke versie van Skype ( ingebakken versie of desktop versie). Met daarnaast welk account er in aanwezig is en welke fouten.
 7. De Nieuwe Skype

  Sorry maar ik snap er hoe langer hoe minder van. Begrijp ik het goed dat het op 1 desktop en 2 laptops met allemaal Windows 10 niet mogelijk is om de functie videobellen te gebruiken?????? Op welke computer werkt het nu wel behalve die enkele contacten?
 8. muziek CD afspelen windows 10

  Welke software opent zich als je muziek wil afspelen? Windows media player? Misschien moet je nog VLC als voorkeur programma aanduiden. Klik op start met de rechtermuisknop en klik dan in het menu dat je krijgt op Instellingen. Klik dan op Apps. Dan klik je op standaard-apps. Stel je vlc player in als standaard door telkens te klikken op Muziekspeler en Videospeler en VLC media player te selecteren.
 9. WINDOWS MEDIA PLAYER NAAR NIEUWE PC KOPIEREN

  Je moet een USB stick plaatsen en dan naar je verkenner gaan. In je verkenner ga je op zoek naar de map waarin jij jouw muziek bewaart en die je graag op je nieuwe laptop wil plaatsen. Selecteer de muziek en sleep die naar de stick. Of je past het kopieren/ plakken systeem toe zoals uitgelegd in volgende links: https://www.seniorweb.nl/tip/tip-bestanden-kopieren-naar-usb-stick https://www.seniorweb.nl/tip/computertip-werken-met-de-usb-stick
 10. De Nieuwe Skype

  Je hebt verschillende computers en ook verschillen de besturingssystemen? In Windows 7 maak je gebruik van de klassiek Skype. In windows 10 is er een ingebouwde Skype aanwezig: https://support.skype.com/nl/faq/FA34664/wegwijs-worden-in-skype-voor-windows-10 Maar je kan ook de klassieke Skype gebruiken. Ik weet dus niet op welke computer je welk besturingssysteem staan hebt.
 11. De Nieuwe Skype

  Er heeft niemand beweert dat jij een fout gemaakt hebt. Je hebt het probleem gekregen nadat er een update van Skype gebeurt is. Je hebt op 1 computer het gevraagde uitgevoerd met als resultaat dat de functie weer werkt bij bijna alle contacten. Dus doe je best bij de andere hardware hetzelfde. Weet je zelf een betere andere oplossing dan hoef je bovenstaande niet meer uit te voeren.
 12. De Nieuwe Skype

  En dat is?????? Kan hier wel al vermelden dat je het verwijderen van Skype, het uitvoeren van Cclaener en het herinstalleren ook best op al je andere hardware uitvoert waar zich ook het zelfde probleem stelt.
 13. De Nieuwe Skype

  Je mag uitvoeren wat hieronder vermeld staat, dus zowel Cleaner als Register uitvoeren. Twee bewerkingen zijn dat. Het is niet straf wat er verwijderd wordt. Het is wel straf dat op al jouw hardware de functie videogesprek nier werkt.
 14. De Nieuwe Skype

  Verwijder Skype via de aanwijzigingen in deze link. Voer dan onderstaande uit: Download CCleaner. (Als je het nog niet hebt) Installeer het (als je niet wilt dat Google Chrome op je PC als standaard-webbrowser wordt geïnstalleerd, moet je de 2 vinkjes wegdoen !!!) en start CCleaner op. Klik in de linkse kolom op “Cleaner”. Klik achtereenvolgens op ‘Analyseren’ en na de analyse op 'Schoonmaken'. Klik vervolgens in de linkse kolom op “Register” en klik op ‘Scan naar problemen”. Als er fouten gevonden worden klik je op ”Herstel geselecteerde problemen” en ”OK”. Dan krijg je de vraag om een back-up te maken. Klik op “JA”. Kies dan “Herstel alle geselecteerde fouten”. Soms is 1 analyse niet voldoende. Deze procedure mag je herhalen tot de analyse geen fouten meer aangeeft. Sluit hierna CCleaner terug af. Wil je dit uitgebreid in beeld bekijken, klik dan hier voor de handleiding. Herinstalleer dan Skype via de methode beschreven in de link bovenaan mijn bericht.
 15. De Nieuwe Skype

  Op bovenstaande vraag kwam helaas nog altijd GEEN antwoord. Er zijn dus 2 vragen die je zou moeten beantwoorden: Iemand wil vanaf zijn computer met jouw in videogesprek gaan......wat gebeurt er op de computer van die persoon die je wil bereiken? Welke meldingen krijgt die persoon? Krijg je een melding dat er om een gesprek gevraagd wordt? Het lukt op geen enkel toestel. krijg je overal het zelfde probleem? Je hebt zomaar even 3 accounts? Ook op alle toestellen? En met alle accounts? Heb je voor alle accounts een ander e-mailadres en gebruikersnaam?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×