Ga naar inhoud

clarkie

Lid
 • Aantal items

  26.097
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  windows 10
 • Moederbord
  INTEL DX58SO
 • Processor
  INTEL Core I7 950
 • Geheugen
  6GB DDR3 triple
 • Grafische Kaart
  NVIDIA Geforce GT220 1GB
 • Harde Schijf
  SSD INTEL 80GB, sata 1000GB
 • Voeding
  500W
 • Geluidskaart
  onboard sc

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

10.069 profielweergaven
 1. @droske Op 09/09 vroeg Lomar43 hulp wat betreft video's waar iets verkeerd gelopen was. Over wat er allemaal geplaatst werd tussen die dag en mijn mogelijke oplossing hoeft hier niet meer besproken. Dat er meerdere wegen naar Rome leiden is al lang geweten, ook zo voor het verplaatsen van de "persoonlijke mappen". Jij twijfelt of Lomar43 die ook wel allemaal in de map lomar43 geplaatst heeft? De map "documenten" staat of stond er alvast in. getuige de afbeelding die geplaatst werd. Wel....ik heb er wel vertrouwen in dat die persoonlijke mappen er in staan. Wat vertrouwen hebben in de mens is nooit slecht. De gewone bestandsmap video's waar jij het over hebt....daar had ik gevraagd om de eventuele aanwezige bestanden te verplaatsen, volgende tekst staat in een vorig bericht van mij ; Controleer dan of er nog bestanden staan in de map op je D> Video’s-> Video’s. (rode kader) Aanwezige bestanden verplaats je naar de map Lomar43-> video’s. Of de andere zelf aangemaakte mappen en of mappen ook in Lomar43 staan is de persoonlijke keuze van Lomar43. het is niet aan mij of jouw om Lomar43 te gaan verplichten wat of waar hij mappen moet plaatsen. We kunnen enkel adviseren. Wat ik bedoelde met alles is perfect in orde heeft betrekking op het probleem omtrent de verkeerdelijk geplaatste map video's waardoor de map "Mijn data" verdwenen was. Wat betreft de map Program Files, die stond al zichtbaar aanwezig op de D schijf in een afbeelding van afgelopen woensdag. En ook hier weer....het is niet aan ons om te bepalen wat TS op zijn of haar PC uitvoert. Hoop dat hiermee alles uitgeklaard is. Verdere op of aanmerkingen horen hier niet thuis maar worden beter off topic gevoerd.
 2. In een vorig bericht van Lomar43 is duidelijk te zien dat de map Lomar43 + submappen aanwezig is op de D schijf. Alles is perfect in orde.
 3. Dat ziet er heel goed uit. Wat betreft de map Video's, daar heb ik de verkeerde afbeelding geplaatst, sorry . Dat moest onderstaande zijn. Indien die niet meer aanwezig en zoals te zien op jouw afbeelding is die er niet meer is alles in orde. Top!
 4. Een oplossing zou volgende zijn. Maak op de D schijf een map aan, in mijn voorbeeld hieronder koos ik voor de naam Lomar43. In die map maak je dan weer de mappen aan zoals op afbeelding hieronder in het groen staan. De hieronder gemarkeerde groene mappen kan je nu verplaatsen naar de nieuw aangemaakte mappen. Klik op Documenten met de rechtermuisknop en kies eigenschappen. Dan kies je locatie. Dan klik je op Verplaatsen… Ga nu in het verkenner venster dat je krijgt naar je D > Lomar43 daar selecteer je de map Documenten. Klik op Map selecteren. In het volgende venster controleer je eerst of de gekozen locatie correct is. Namelijk je D > Lomar43> documenten. Klik dan op Toepassen en OK . Klik op Ja. Nu is de map Mijn documenten verplaatst naar je nieuwe map Lomar43-> documenten. Herhaal de procedure voor alle overige mappen die groen gemarkeerd zijn in afbeelding 2. Kies natuurlijk wel telkens de correcte map in de map Lomar43. Dus bij het verplaatsen van afbeeldingen kies je in Lomar43 voor de map Afbeeldingen enz.... Voor Video’s dien je op video’s te klikken voorzien van het icoon zoals groen gemarkeerd in de tweede afbeelding van dit bericht. De mappen De bevrijding, Natuur, Opnames, zijn neem ik aan gewone mappen waarin je bestanden bewaard? Die kan je gewoon naar de map Lomar 43 verplaatsen. Controleer dan of er nog bestanden staan in de map op je D> Video’s-> Video’s. (rode kader) Aanwezige bestanden verplaats je naar de map Lomar43-> video’s. Dan rest je nog de mappen LOGOcomfort6, InstallAnywhere, Ciddly Youtube Downloader en Ondrive. Hier ga ik er van uit dat die aangemaakt zijn tijdens de installatie van de software zelf of door jouw handmatig aangemaakt? Indien tijdens de installatie aangemaakt dien je in de App zelf de instellingen aan te passen. Anders de mappen verplaatsen naar LOmar43. Controleer dan of alles correct is. Hierna mag je de map Video’s zoals hieronder in het rode kader getoond verwijderen.
 5. Als ik een gokje mag wagen wat er gebeurt is........ Er werd voor gekozen om persoonlijke bestanden op de D schijf te plaatsen. Hiervoor werd een map aangemaakt - genaamd Mijn Data - de map documenten, afbeeldingen, muziek,... werden correct in die map geplaatst. Enkel bij het verplaatsen van de map Video's is het fout gelopen. Je koos bij het verplaatsen voor de locatie D:\ Mijn Data in plaats van D:\ Mijn Data \ video's. Hierdoor heeft de map Mijn Data in de verkenner de naam Video's met het bijhorende icoon gekregen.
 6. @ helpers. Het is logisch dat jullie de map mijn data niet zien staan op de D. De bestandsmappen -zoals mijn documenten, muziek, video's , downloads verplaatsen van C naar D is een goede keuze. Nu, wat heeft TS uitgevoerd? Een map genaamd mijn data gebruikt om video's te verplaatsen van C naar D. Zelf heb ik op een virtuele schijf een Windows 11 draaien en heb daar de zelfde handelingen uitgevoerd als TS. Namelijk Video's verplaatsen van C naar E met daarvoor gebruikt de aangemaakte map mijndata. Nadat deze bewerking uitgevoerd is vind je de map mijndata in de verkenner niet meer terug want de map mijndata krijgt gewoon de naam en icoon Video's, wat logisch is en niks mis mee. Video's staat nog op de C Na verplaatst te hebben naar E bij Algemeen Ga naar Locatie en daar zie je de echte mapnaam mijndata Heb het ook voor muziek uitgevoerd, de map gaf ik de naam test. Je ziet verderop dat de map test gewoon verandert in muziek en ook het toebehorend icoon krijgt. Klik op je op muziek in de verkenner met de rechtermuisknop en kies eigenschappen, dan tabblad locatie, daar is de map test. In mijn (niet virtueel draaiende ) dagelijks gebruikende Windows 11 staat Video's ook op de D. Hiervoor heb ik eerst de map video's aangemaakt op de D. Daarna de verplaatsing uitgevoerd van C naar D. Je ziet geen map Video's maar het icoon van Video's. Ga je in de verkenner naar de eigenschappen van video's dan tabblad locatie....daar zie je wel de map video's.
 7. Momenteel werk ik met Windows 11 en de verkenner ziet er iets anders uit, het probleem reproduceren om zo tot een mogelijke oplossing te komen lukt helaas niet. Andere leden zullen hier nog wel met de oplossing komen.
 8. Je probleem is hiermee opgelost?
 9. Open je verkenner. Zorg dat verborgen bestanden en mappen worden weergegeven. Dit doe je via het menu opties bovenaan de werkbalk. Klik dus op opties. In het venster dat je dan krijgt ga je naar het tabblad weergave(1). Dan scrol je naar Verborgen bestanden, mappen en stations weergeven(2). vink aan. Klik dan op Toepassen(3) en Ok(4). Nu ga je in de verkenner in het linker deelvenster naar (gebruikersnaam in het rood is jouw gebruikersnaam): Je zal zien dat er een aantal snelkoppelingen aanwezig zijn, o.a. tweemaal Faxontvanger. Sleep nu bijvoorbeeld "documenten" vanuit het linker deelvenster naar het rechter deelvenster en laat los. er wordt nu een snelkoppeling gemaakt van "documenten". Wil je nog andere mappen of... in het menu opnemen sleep gewoon naar rechts. Als je nu met de rechtermuisknop op een bestand klikt en kiest kopiëren naar... dat "documenten" terug aanwezig is. Wil je faxontvanger verwijderen uit het menu, klik er met de rechtermuisknop op en kies verwijderen.
 10. omdat ik niet graag aan forumvervuiling of tijdverspilling wil bijdragen 😉 …..veel plezier met het oplossen van je probleem en plezier met je printer.
 11. Zou het kunnen dat de canon voorheen op een locatie stond waar Proximus de provider was. En dat de canon nu verhuist is naar jouw woning waar Telenet jouw provider is. En dat dus de huidige PC niet dezelfde is als voorheen? indien je bovenstaande met een JA zou beantwoorden vrees ik dat je een aantal mensen op het verkeerde been gezet hebt.
 12. Op de vraag hoe je dat deed en met welke software kwam geen antwoord. In een van je berichten is duidelijk te zien dat er geen software voor scannen aanwezig is van canon op de computer.
 13. @droske In bijlage stukken uit de E-handleiding van bewuste Canon. de scanner online zetten.pdf ipv4 adres automatisch instellen.pdf netwerkverbinding controleren.pdf ip adres instellen en controleren.pdf netwerkscanner selecteren color network scangear.pdf
 14. @J. Claes In je beginpost staat... heeft steeds geprint. Maar lukte het scannen ook? Zo ja.... op welke manier deed je dat? Met welke software? Je beschikt over meerdere PC's die willen printen en scannen vanaf die canon. Wat lukt er daar?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...