Ga naar inhoud

stefknismyname

Lid
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 7

stefknismyname's prestaties

  1. CCleaner is reeds geïnstalleerd op mijn pc. Ik zal dit later uitproberen, want ik ben momenteel niet op mijn eigen pc.
  2. Veilige modus werkt ook niet, en met de cmd werkt ook niet...
  3. Met Eraser zal ik nog eens proberen. Met het heropstarten lukt het niet. Als het met Eraser lukt zal ik het eens in Veilige modus doen. EDIT: Met Eraser werkt niet, dus zal het eens in veilige modus doen.
  4. Ik weet niet of deze vraag hier thuishoort, maar ik vind geen geschiktere plaats. Mijn vraag is nl. hoe je een onderschrift aan je berichten toevoegt. Of kan dit enkel bij moderators? Alvast bedankt!
  5. Schrijfopruiming voltooid, en het resultaat is dat: Enkele mappen zijn verwijderd en helemaal weg. Andere mappen uit windows.old en windows.old zelf staan er wel nog, maar als ik nu op 'del' klik, zegt hij dat hij de locatie niet kan vinden. Dus de mappen en bestanden zullen wel verwijderd zijn, maar ze staan er wel nog... En dat irriteert me nogal, aangezien ik een 'perfectionist' ben.
  6. In mijn eerste bericht kon je lezen dat ik enkel kan kopïëren naar, en niet verplaatsen.
  7. Het ziet er naar uit dat dit even kan duren... Ik hou jullie op de hoogte.
  8. Ik heb een herinstallatie van mijn Windows gedaan, ja. Dus ik weet dat dit toch allemaal weg mag, aangezien alle andere bestanden die moeten worden behouden niet in de Windows.old mag zouden zitten en direct in de C:\ map zitten.
  9. Neen, het blijft erom dat de bestandsnaam/bestandspad te lang is.
  10. Ja hoor, ik heb ingesteld dat bestanden meteen verwijderd moeten worden en niet naar de prullenbak gaan.
  11. Als ik de map verwijder m.b.v. Eraser, zegt hij dat de taak gelukt is, maar de map staat er wel nog steeds met deze twee bestanden: Ook krijg ik bij het contextmenu geen optie van Eraser bij het bestand zelf. En het slepen naar Eraser lukt ook niet.
  12. Lukt niet hoor... Ok, ik zal wachten op het screenshot...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.