Ga naar inhoud

stefknismyname

Lid
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door stefknismyname

  1. CCleaner is reeds geïnstalleerd op mijn pc. Ik zal dit later uitproberen, want ik ben momenteel niet op mijn eigen pc.
  2. Veilige modus werkt ook niet, en met de cmd werkt ook niet...
  3. Met Eraser zal ik nog eens proberen. Met het heropstarten lukt het niet. Als het met Eraser lukt zal ik het eens in Veilige modus doen. EDIT: Met Eraser werkt niet, dus zal het eens in veilige modus doen.
  4. Ik weet niet of deze vraag hier thuishoort, maar ik vind geen geschiktere plaats. Mijn vraag is nl. hoe je een onderschrift aan je berichten toevoegt. Of kan dit enkel bij moderators? Alvast bedankt!
  5. Schrijfopruiming voltooid, en het resultaat is dat: Enkele mappen zijn verwijderd en helemaal weg. Andere mappen uit windows.old en windows.old zelf staan er wel nog, maar als ik nu op 'del' klik, zegt hij dat hij de locatie niet kan vinden. Dus de mappen en bestanden zullen wel verwijderd zijn, maar ze staan er wel nog... En dat irriteert me nogal, aangezien ik een 'perfectionist' ben.
  6. In mijn eerste bericht kon je lezen dat ik enkel kan kopïëren naar, en niet verplaatsen.
  7. Het ziet er naar uit dat dit even kan duren... Ik hou jullie op de hoogte.
  8. Ik heb een herinstallatie van mijn Windows gedaan, ja. Dus ik weet dat dit toch allemaal weg mag, aangezien alle andere bestanden die moeten worden behouden niet in de Windows.old mag zouden zitten en direct in de C:\ map zitten.
  9. Neen, het blijft erom dat de bestandsnaam/bestandspad te lang is.
  10. Ja hoor, ik heb ingesteld dat bestanden meteen verwijderd moeten worden en niet naar de prullenbak gaan.
  11. Als ik de map verwijder m.b.v. Eraser, zegt hij dat de taak gelukt is, maar de map staat er wel nog steeds met deze twee bestanden: Ook krijg ik bij het contextmenu geen optie van Eraser bij het bestand zelf. En het slepen naar Eraser lukt ook niet.
  12. Lukt niet hoor... Ok, ik zal wachten op het screenshot...
  13. C:\Windows.old\Users\Stefkn\Ordenen\Windows.old.001\Users\Stefkn\AppData\Local\Microsoft\Windows Store\Cache Medium IL\0
  14. Als ik op rechtermuis klik op het bestand ervoor, staat 'Eraser' er niet bij. Als ik op rechtermuis klik op de map waar het bestand in zit klik, dan verschijnt de optie 'Eraser', daar klik ik dan op 'Erase', maar er gebeurt helemaal niets.
  15. Zal ik beiden is uitproberen. Ik ben er heel zeker van dat ik dit .dat bestand wil verwijderen, dit behoort toe tot een oudere Windows-versie.
  16. Ik heb een Dell Inspiron N7110, met Windows 7 Home Premium, niet dat dit er volgens mij toe doet, maar voor de zekerheid. Elke keer als ik een bestand wil verwijderen, lukt dit mij niet. Ik heb dit bij reeds meerdere bestanden geprobeerd, maar ook dat lukt niet. Het gaat altijd om een bestand met een giga lange bestandsnaam. En het is ook een .dat bestand, maar weet niet of dat er toe doet. Bij rechtermuis geeft hij alleen de opties: 'Openen', 'aan het menu start vastmaken', 'kopiëren naar' weer. Dus geen eigenschappen, hernoemen of verwijderen. Als ik op 'del' klik, wil hij het bestand niet verwijderen en geeft hij volgende melding weer: 'De bestandsnaam is te lang voor de doelmap. U kunt de bestandsnaam verkorten en het opnieuw proberen, of u kunt een locatie met een korter pad proberen.' Ook als ik op 'F2' klik (bestand hernoemen) gebeurt er niets. Ik kan ook het bestand niet verplaatsen, enkel kopiëren, maar als ik het kopiër en dan verwijder gebeurt er niets met het originele bestand, aangezien het gekopiërde slechts een snelkoppeling was. Hoe kan ik dit bestand verwijderen? Ik heb reeds door het zoeken oop dit forum, Unlocker geïnstalleerd, maar als ik met mijn rechtermuis op het bestand klik, krijg ik geen optie dat Unlocker beschikbaar stelt.
  17. Het typische Windows opstart geluid. Maar heeft dat dan met de drivers te maken? Want ik heb keren gehad dat het dan weer wel en dan weer niet werkte.
  18. Over gewoon alle geluid, bv. als je een mp3 afspeelt of een film afspeelt of iets dergelijks, komt er NOOIT iets van geluid, maar als ik Windows opstart, is er wel het geluid, voor de rest niets. Model: Dell InpironN7110 Modelnummer: P14E001
  19. Ik heb nu al sinds juli 2011 mijn nieuwe PC van Dell en heb er tot nog toe geen problemen mee gehad. In de paasvakantie 2012 heb ik mijn Windows 7 op mijn PC hergeïnstalleerd, en alles werkt goed. Natuurlijk waren er eerst geen drivers op, maar ik heb dan eerst de 'internet'-driver gedownload via de website, ik heb mijn pc heropgestart en alle drivers waren geïnstalleerd, en updates van Windows 7 ook etc. Alles werkte goed, tot ik opeens geen geluid meer kreeg, ik heb toen mijn PC heropgestart en toen werkte mijn geluid weer wel. Dat is ongeveer drie à vier keer nu al gebeurd, maar het werkte weer altijd. Nu heb ik hetzelfde probleem, ik heb hem reeds twee keer opnieuw opgestart, maar ik krijg geen geluid, ook niet met oortjes. En dat net nu ik iets heel belangrijks (met geluid) moet afwerken tegen morgen. Ik heb gecheckt bij Aparaatbeheer en daar staat dat mijn geluid correct geïnstaleerd is. Het rare van alles is dat ik wel geluid hoor als mijn PC opstart... Weten jullie daar raad voor?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.