Ga naar inhoud

TerrorbladeX

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door TerrorbladeX

  1. Kijk anders een keer in de handleiding van dat dingetje. Ik had hetzelfde met de toetsjes voor mijn wifi menu te openen en kon op laptop dus nix meer inschakelen. Werd verholpen door een autolauncherke te downloaden van fujitsu website Dusja, anders bel je een keer de hulpservice van HP. Voor problemen zoals het jouwe is dat nog steeds de beste oplossing.
  2. t zou me sterk verwonderen aangezien dat die drivers uit die standaardinstallatie komen, maar kzal is zien of er daar geen fout zat in de windows ofzo
  3. Passwoord kan je gewoon opvragen a.d.h.v. de nummer op je modem hoor (Google -> Telemeter -> Telemeter.telenet.be(iirc) -> Aanmelden -> Wachtwoord vergeten -> Modem selecteren -> Nieuw passwoord opslaan in je geheugen)
  4. Je maakt een snelkoppeling naar de weppagina en maakt een sneltoets via rechtermuisknop - > eigenschappen. mvg.
  5. Die netwerkkaart die je daar hebt zal je enkel de mogelijkheid geven te surfen via kabel. Er is echter wel mogelijkheid (waarschijnlijkheid, kzoek het dadelijk even op voor je) dat je een andere adapter hebt die effectief wel gemaakt is om draadloos te surfen. Indien je deze hebt, zal er vooraan je computer, of ergens via een sneltoetsfunctie een manierzijn om je wi-fi aan te zetten, waardoor je (indien er een is) een draadloze router kan vinden met je draagbare pc.
  6. 'Middag, Heb deze week men laptop willen partitioneren, kwestie vaan een linuxje te draaien, draait veel fijner dan slome, stomme vista. Dus bon, geen problemen mee, enkel dat ik er niet had op gerekend dat het programma dat ik voor de eerste keer gebruikte (aangezien mijn favo : Partition magic niet werkt op vista) zoveel tijd zou nodig hebben om het proces te voltrekken. Gevolg : Pc was niet klaar toen ik naar de les moest, en ik had em nodig dus moest ik het proces stoppen. Gevolg : Simpel, en grappig hoor ^^ Muziekfiles worden films e.d. Conclusie : Zaterdagmiddag spenderen aan een formatje. Jullie weten dus ook dat't zaterdagmiddag is en ik heb em dus net geformatteerd en alles terug in orde gemaakt van drivers tot software die'k had gebackupped op externe hd. Nu, om tot het punt te komen na dit verhaaltje, de functiecombinatie FN + F2, die dient tot het inschakelen van de wifi-functie is dood. F3 voor dimme n van geluid, 5-6 voor harder / zachter werken allemaal nog perfect. Enkel de netwerkfunctie ligt dus redelijk plat. Drivers zijn geinstalleerd, heb al gezocht over geen manier was om die wifi handmatig in te schakelen, ik vind niets en ik zie ffe de bomen door het bos niet meer Machine : Fujitsu - Siemens AMILO LI2727. Ik wacht op een responsje
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.