Ga naar inhoud

Wito

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Wito's prestaties

  1. Misschien heeft Snowi nog iets anders ontdekt. Ik wacht dit nog even af.
  2. Ik heb geen vorderingen gemaakt. Ik heb alles wat op de lang baan geschoven. Op de taakbalk van Audacity heb ik achter het microfoontje drie keuzes : 1. Microsoft geluidstoewijzing ; 2. Microfoon (3-USB Audio 'CODEC') en 3. Lijningang (High Definition Aud). Geen van deze drie werkt. Ik denk toch dat ik uw raad moet volgen en mij een aparte adapter zal moeten aanschaffen. Deze week zal ik er eens werk van maken.
  3. Hallo Captain Kirk en Nokiaprox, Beiden bedankt voor jullie reactie. Na de microfooningang afgesteld te hebben op de PC voor binnenkomend geluid en wat geëxperimenteer met de vele ingangen en uitgangen op de versterker krijg ik mijn banden gespeeld via de boxen van de PC. Ze worden weergegeven in dezelfde kwaliteit als via de boxen van de versterker. Maar ik heb de indruk dat ze gewoon worden weergegeven via de geluidskaart van de PC. Audacity reageert helemaal niet op het geluid. Ik hoef zelfs Audacity helemaal niet te openen. Ik denk dat ik de handleiding van Audacity nog eens moet doornemen. Of kan ik enkel via de externe geluidskaart, waar Nokiaprox verwijst, het line-in signaal vinden ?
  4. Hoi Snowi, Ik zit met eenzelfde vraag (zie later op de dag) Audacity is een mooi programma. Ik gebruik het om LP's te digitaliseren via een USB-poort. Maar het digitaliseren van mijn audiobanden via de microfooningang lukt eenvoudig niet. Hopelijk krijgen wij een reactie met een bruikbare tip. Mocht ik iets ontvangen laat ik je dit ook weten. Groetjes Wito
  5. Aanvulling op mijn bericht van 18 augustus. Vermits de bandopnemer TEAC zelf geen versterker heeft sloot ik de uitgang OUTPUT van de bandopnemer aan op de gepaste INPUT van een versterker. De aansluiting AUX sloot ik aan op de micro-aansluiting van de PC. Dit gaf ook geen resultaat.
  6. Ik stak de twee banaanstekkers in de Line Out van mijn bandopnemer TEAC A1030 en het kleine stekkertje in de micro-aansluiting van mijn PC. Volgens de verkoper van deze audiokabel zou ik via Audacity kunnen werken met de inhoud van mijn audiobanden. Audacity werd geïnstalleerd, maar nu. Hoe krijg ik dit alles aan de praat ?
  7. Tot nu opende ik altijd mijn geïnstalleerde Xstreamradio via het icoontje op mijn bureelblad. Vandaag werkte het niet meer. Ik verwijderde Xstreamradio volledig uit mijn programma's via het daarvoor voorziene scherm onder configuratiescherm, downloadde en installeerde Xstreamradio opnieuw. Xstreamradio werkte weer. Maar afsluiting krijg ik het niet meer opgestart, noch via het icoontje noch via de startpagina - alle programma's. Ik heb het een tweede maal verwijderd en opnieuw geïnstalleerd. Het werkte weer, maar nafsluiten reageerde het weer niet. Wat gaat er fout ?
  8. Clarkie hartelijk dank. Je snelle reactie en mooi geïllustreerde uitleg heeft me uit de problemen geholpen.
  9. Op Windows XP had ik destijds een Lenco L-3866USB geïnstalleerd. Met mijn nieuwe PC met Windows 7 kan ik bij 'hardware zoeken' de platenspeler niet vinden ? Wat gaat er fout ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.