Ga naar inhoud

Wisperbird

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Wisperbird's prestaties

  1. Hallo vrienden, Ik vond hier een leuke regedit om GWX uit te schakelen. Gaarne maakte ik jullie deelgenoot van mijn ervaringen. Zover ik kan zien werkt het uitstekend! Merkte alleen iets heel geks. Nieuwe install, reg sleutels toegevoegd. Updates alleen zoeken. Updates voor hardware geïnstalleerd. Handmatig SP1 geïnstalleerd. Handmatig IE11 geïnstalleerd. Updates op "alleen downloaden" gezet. Naar updates laten zoeken en nu komt het ! Kreeg de melding: Geen updates gevonden PC is up to date. Begreep er geen bal van, dit kon toch niet ! Had trouwens nog nooit eerder de tekst "Up to date" gezien. Maar wat schetst mijn verbazing ! Als ik hen uit zet gaat hij 203 updates installeren. Dus mijn bericht is, de register aanpassingen kloppen. Laat je niet gek maken. Nog bedankt voor deze goede tip. Nu kan ik de PC voor een leek in orde maken, zonder zorgen dat: De SSD vol loopt Ik vragen krijg als "wat moet ik daar mee"? De leek probeert Win 10 te installeren op een PC die dat niet aan kan. Groet, Wisperbird.
  2. "Uw voorkeuren kunnen niet worden gelezen. Sommige functies zijn wellicht niet beschikbaar en wijzigingen in voorkeuren worden niet opgeslagen." Deze klacht slaat toch echt op een corrupt profiel hoor. Ga er vanuit dat de reclame popup's nu weg zijn dankzij de goede hulp van de malware bestrijders.
  3. Vaak worden dit soort problemen veroorzaakt door een corrupt gebruikers profiel. Hier vind je de uitleg en hier hoe je een nieuw profiel maakt
  4. Uit het plaatje blijkt dat je al eerder op die manier hebt geprobeerd je account te activeren. Doe je dat te vaak, dan wordt je tijdelijk geblokkeerd, dus dat kan de verklaring zijn. Je kunt wel een nieuw account aanmaken als je er nog geen hebt of een nieuwe wilt maken. Ga hiervoor naar: mail.google.com/mail/signup?hl=nl Heb je al een account dan kun je proberen via : Ik heb geen toegang tot mijn account - Gmail Help Proberen weer toegang te verkrijgen. Heb je ooit een beveiligings vraag opgegeven, dan zul je wel 24 uur moeten wachten omdat je het nu al hebt geprobeerd. Nog handiger is het om je mobiele telefoon op te geven voor dit soort situaties. Dan krijg je een sms met een activatie code, wel zo handig. Kun je die meteen gebruiken voor two step verficatie. Zie: Zo werkt het - Google Accounts Help Succes.
  5. De vraag kan ik niet echt volgen. Je kunt Chrome starten zonder aanmelden, kies dan overslaan. Als je een account hebt kun je je naam intikken en in het venstertje er onder je wachtwoord. Dan zal Chrome je instellingen ophalen, maar verplicht is dit dus niet. Kun je een screendump maken ??
  6. Je moet eerst alle vensters van Chrome sluiten, dan lukt het. Maar kijk ook eens hier Want het is momenteel een hot item. Het lijkt weer terug te komen. Zelf dacht ik ook dat wat stegisoft zegt de oplossing is totdat ik dus bovenstaande post zag. Daar blijkt het te liggen aan rommel in de PC. Dus ben benieuwd wat het bij U is.
  7. @bluefoxamazone Kan even dat draadje waarin kape jou hielp niet vinden. Maar jij stelt dus dat je AVG hebt (een betaalde of gratis?) en dat bij jou ook het profiel corrupt was, maar dat nu alles weer goed is. Heb je alleen Default ge renamed of ook opnieuw geïnstalleerd. Er is niks mis met XP hoor, alleen de support komt te vervallen. Kan je overigens Win7 van harte aanbevelen. Installeren is een eitje en bij mij is hij erg stabiel en vergt eigenlijk geen onderhoud. Mogelijk dat de recente update van Chrome het probleem heeft opgelost. Voor een blik op de verschillende ideeën zie: https://productforums.google.com/forum/#!topic/chrome-nl/1X9eoPrt1ak Noot mocht u daar kijken: JVApen is een linux gebruiker met veel kennis van Chrome. Denk dat hij wel iets heeft aan feedback van mensen die AVG gebruiken. Denk zelf dat als het met AVG te maken had, veel meer mensen er last van zouden hebben.
  8. Spring er zo maar even tussen. Dat probleem van "Uw profiel kan niet worden geladen" is momenteel een hot Item. Sommige denken dat het te maken heeft met AVG. Zelf denk ik meer dat het een bug in Chrome is daar sommige het kunnen oplossen door een nieuwe gebruiker aan te maken. Dit is iets specifieks van Chrome Zie: chrome://chrome/settings/ Nieuwe gebruiker toevoegen. Zou je mij voor mijn speurtocht het volgende kunnen vertellen: Sinds wanneer gebruikte je Chrome (ongeveer), Wanneer begon de ellende, Heb je Vista, Gebruik je AVG, Ooit AVG toolbar geïnstalleerd ? Zelf denk ik dat Chrome je IExplorer gemold heeft. Heb ooit IE9 moeten verwijderen om de zelfde reden. Mocht er iets uit het hijackthis verhaal komen, dan komen we er misschien achter waarom het slechts bij een beperkte groep gebruikers voor komt. Ben benieuwd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.