Ga naar inhoud

Jaxke

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Jaxke's prestaties

  1. Kijk, volgens mij moet je je router modem gewoon voor een halve minuut uittrekken en terwijl hij uitgetrokken is moet je je wifi instellingen op je pc selecteren dat hij met geen enkele router verbindt en dan wnn je je router terug insteekt, moet je zo snel mogelijk terug verbinding proberen te maken.
  2. Wat betekent load optimal defaults in het BIOS menu
  3. Hallo. Gisteren wilde ik mijn laptop verbinden aan mijn tv om het beeld op mijn tv te zien. Ik zat dus wat te prutsen bij eigenschappen > beeldscherminstellingen of zo. En dan, selecteerde ik als primair beeldscherm per ongeluk mijn ipod, die ik ooit eens via de applicatie "Airdisplay" verbonden had als scherm aan mijn pc. Hierna verdween plots het beeld op mijn laptop en nu ook als ik hem herstart, krijg ik de boot animatie van windows xp te zien en daarna niets meer. Ik heb nog wel toegang tot mijn BIOS instellingen, maar meer niet. Ik vind het geen probleem om het op te lossen door een factory reset, maar ik wil absoluut niet resetten, zodanig dat mijn geheugen gewist wordt. en ook weet ik totaal niet hoe je een factory reset doet zonder beeld. Bij de BIOS instellingen misschien Ook mijn ipod als scherm gebruiken is niet mogelijk, want daarvoor moet ik ook een desktop app gebruiken en zolang ik die zonder beeld niet kan openen, zal dat uiteraard niet gaan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.