Ga naar inhoud

alexander.ricquier

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door alexander.ricquier

  1. wij hebben 100gb en we zitten nu op 52% maar waar vind je die lagere snelheid terug? alle pc hebben hetzelfde snelheid.. de website van telenet is momenteel in onderhoud.. dus ik kan nu het niet zien.
  2. neen heb geen updates gedaan van drivers fzo en heb al systeemherstel gedaan... maar het provleem is all onze computers hebben dit heb ook al virusscan gedaan.
  3. ike heb 7.2 ^^ maar maakt niks uit want als ik er meer geheugen instop gaat de score weer omlaag:hmpf:
  4. heb je al eens systeemherstel gedaan? en maak altijd een backup..
  5. sinds een paar dagen terug heb ik maar 27mbps download speed en 1mbps upload speed. normaal heb ik het dubbelen hiervan wij hebben fibernet nu het is niet traag voor internet enzo maar wel voor te gamen. heb alleen maar last van gamen zelfs van een gratis game COMBAT ARMS lag ik al... duurt 20à30 sec voor in een andere channel te gaan... en soms blijft ie gwn hangen.het kan niet aan mijn pc liggen of aan een virus. enkele tips? xDxDxDxDxDxDxDxDxD
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.