Ga naar inhoud

PALvsNTSC

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PALvsNTSC's prestaties

  1. hoi mensen Gisteren was ik effe mijn internet snelheid gedaan op speedtest.net. Ik Heb een 100mbps glasvezel abbonement in combinatie met een hele gare Xperiabox v8. Omdat ik online game wou ik graag weten wat mijn snelheid en pingrate was draadloos. Tot mijn grote verbijstering kwam ik erachter dat mijn ping van 12ms naar 255ms ging als ik de firewall uitschakelde(ook heb ik AVG uitgeschkeld),dit zou toch niet mogelijk kunnen zijn? je zou zeggen dat bij een directe verbinding naar buiten iig de snelheid van het downloaden niet omlaag zou moeten gaan eerder iets sneller. ook ondervind ik de laatste tijd geen vloeiend signaal van de router. bij de test fluctureerd het signaal en slaat de meter van links naar rechts op speedstest. op de eerste dag van aansluiting had ik dit niet en liep het vloeiend. kunt u mij een uitleg geven hierover. bij voorbaat dank
  2. Idd CCleaner is een goede oplossing. in dit programma zit ook een optie waarin je zelf kan beslissen wat er bij opstarten van windows word ingeladen. Soms zijn er programma geinstaleerd die je ook handmatig kan opstarten. Als je een oudere laptop of PC hebt,moet je niet vergeten dat bij elke grote windows update jou computer iets trager word. dit komt omdat de updates ook gemaakt worden voor nieuwere systemen. dus word jouw systeem met de tijd iets trager omdat hiervoor een krachtigere gemiddeld systeem word vereist. Een voorbeeld hiervan is internet explorer. het beste is om alleen te updaten wat noodzakelijk is(drivers,en update van je bestaande software). en jou systeem zo licht mogelijk te houden,in combinatie met goed onderhoud,ccleaner en je opstart log,blijft je PC optimaal presteren. Mocht jouw syteem wat ouder worden stap dan ook eens over op Firefox,die is een stuk lichter dan explorer.
  3. Haal gewoon je oude verbinding weg (naam van jouw wifi verbinding) en voeg opnieuw een draadloos netwerk toe. 9 van de 10 keer werkt dit. dus ga naar netwerk centrum,en selecteer daar draadloze netwerken beheren. daar staat de naam van jouw ssid.
  4. Kruisje. maak je een LAN verbinding via een power lan? (stroom adapter) die in de meterkast(of andere lokatie) met de Modem verbonden is? mocht dit zo zijn kun je mij dan vertellen of deze beveiligd is? het komt namelijk geregeld voor dat mensen zo'n adapter aanschaffen maar niet beveiligen en er gewoon inpluggen in het netwerk. als je buren namelijk ook zo'n powerlan hebben kunnen die elkaar kruizen,waardoor zij onbewust op jouw netwerk zitten.Omdat de powerlan maar toegang heeft voor 1 IP adres ziet hij de router als onbekend netwerk. De beveiliging vind je vaak achterop de adapter. als het goed is heb je ook software ervoor. instaleer die even.
  5. jaap. Je kunt toch gewoon je eigen server starten. er zijn programa's waarbij je kan beslissen welk IP adres in welke mappen op jouw computer kan rondkijken of donwloaden. Je vriend kan zelfs bestanden toevoegen als je dat wit zodat je kunt uitwisselen. Let op dat je de boel goed beveiligd en dat je de download snelheid niet te hoog zet,jouw systeem word dan namelijk traag vanwege de upload.
  6. Is je modem beveiligd op Mac adres? Zo ja,dan moet je je router induiken en het mac adres toevoegen van je nieuwe laptop. verwijder eerst even in netwerkcentrum-draadloze netwerken beheren, de verbinding en maak opnieuw verbinding. mischien dat na de update van windows de verbinding wel werkt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.