Ga naar inhoud

HolyWolve

Lid
  • Items

    28
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

HolyWolve's prestaties

  1. Ik heb er niet echt een idee van, hij is al even niet meer in gebruik en mn ouders wisten zelfs niet merr dat de 2e schijf ook aangesloten was omdat de gene die ervoor aan had geprult de schijf zogezegt had afgekoppelt. is er nadien nog een mogelijkheid om de bestanden op die schijf te redden? En nuja weetje, 200gb is vandaag de dag niet veel meer en als ze hem verder nog willen gebruiken kan er mss beter ren nieuwe in, niet? Wat kost een schijf van 1tb tegenwoordig?
  2. De eerste harde schijf heeft geen beschadiging, die was volledig inorde maar de tweede (de maxtor) was voor 5,7% beschadigt, ik wilde het bestand nog exporteren maar toen liep hij weer vast en sinds dien krijg ik hem ook niet meer ingeschakelt, vermoedelijk stond het besturings systeem op die schijf?
  3. Hij is ook deze nacht terug vast gelopen, met de kast open terwijl ik een virus scan aan het doen was. de temp van de schijven is voelbaar heet zelfs, hoe komt dat? Wrijving? Inductie door te kort bij elkaar? Verkeerde spanning?
  4. Nope, hij was normaal opgestart en de speccy log was al aan het draaien en plots ging kreeg ik die melding
  5. De temp bleef redelijk stabiel met de behuizing open, maar dan plots kreeg ik bij de processor, ram, moederbord, graphische kaart en harde schijven de melding dat de SPC DLL niet initialiseer baar zijn. MAAR ondertussen is hij nog steeds niet vast gelopen. Hoewel ik wel merk dat er behoorlijk wat mis is aan deze computer hoor.
  6. Hoi iedereen, omdat ik zelf veel met fotografie bezig ben en kleur echtheid dan van enorm groot belang is heb ik een net een beeldscherm calibratie gedaan met spyder3. ik voelde me echter nogal bij mn... genomen, normaal gesproken heb je na de calibratie een mooi natuurlijk beeld, maar ik leek eerder een sepia bril te kijken. weet er iemand wat ik hier aan kan doen? Ik werk nog steeds met mn simpelle oude laptop die toch wel goed vol houd, heb alle stappen overlopen en ik denk toch alle zaken correct in gevuld, of doe ik dan toch iets verkeerd? Mvg, Kjeld Ps: ik hoop dat dit in het juiste subforum zit?
  7. Die speccylog had ik al gemaakt Hier is hij: http://speccy.piriform.com/results/NXkyzlPJ7ulj2Yq8CDi5E7m Eventjes later wanneer hij blokeerde stond speccy nog open en had de schijf een temp van 57°c Maar hoe kan dit nu in gods naam invloed hebben op het hele systeem?
  8. Hoi iedereen, hier ben ik weer. Mijn ouders hebben een tijd terug (ong 7jaar ofzo) een power beestje gekocht (laten samenstellen in de winkel) en heeft ondertussen al wel wat veranderingen ondergaan, omdat het niet echt in ballans was. Nu een jaar terug begon hij heel vreemd te doen, te vertragen en acties ondernemen die niet nodig waren, en na een tijd werd het zo dat als je eventjes niets deed, een 5minuutjes ofzo, en je wilde terug actie ondernemen deed hij niets en reageerde op geen enkel comando. De enige optie was dan de grote aan/uit knop gedurende 10 sec indrukken. Omdat er niemand tijd voor had is hij dan maar opzij gezet en hebben we een anderre gebruikt. Nu een week geleden ben ik me er over gaan ontfermen, maar ik heb er geen flauw idee van waarom hij zo doet. Weten jullie waarom hij dit doed en wat we eraan kunnen doen? Het is een windows xp 32bits en sp3, ligt het aan deze versie? Speccylog gemaakt maar het enige wat ik eruit kan opmaken is da 1 van de harde schijven vrij warm word, maar heeft dat dan invloed op het volledige functioneren van de computer? Hopelijk weet iemand een uitweg voor ons want de winkels en "specialisten" waar we heen gaan maken het enkel maar van kwaad naar erger. Alvast bedankt en vriendelijke groeten Kjeld
  9. Hallo iedereen, ik zit met een probleempje, ik heb in enkelle vorige toppics al wat uitgelegt dat mijn ipad door omstandigheden nietmeer proper gesynchroniseert kon worden met itunes op een wiondowslaptop Ben ondertussen al eens bij een apple verdeler geweest en die wisten mij te vertellen dat ik niets anders kon doen dan mn ipad opnieuw in te stellen (herstellen dus). Maar nu heb ik het probleem dat mijn itunes bibliotheek geen afspeellijsten meer heeft, maar op mijn ipad staan ze nog wel, maar ik zie het niet zitten om alle nummers handmatig te selecteren en te gaan zoeken. Weet iemand een anderre manier om mijn afspeellijsten te redden? Mvg, H.W.
  10. Neen, anders zouden we de melding niet krijgen dat er geen geluids apparaten te vinden zijn. En dan zouden de externe boxen aangesloten via usb ook niet werken (je bedoelt de mute knop he?)
  11. De info op de link leek me logisch en heb het ook gedaan, maar het maakte geen verschil, ik krijg nu niet meer het dialoog venster waar ik kan kiezen uit annuleren, wissen en synchroniseren of aankopen overzetten, maar wel dat hij wil synchroniseren maar dat er geen plaats meer is op het apparaat, hoewel het normaal gezien krak de zelfde bibliotheek is. ik heb echter geen afspeellijsten meer op mijn computer sinds ik heb geherformateerd en zou deze graag terug hebben want anders moet ik daar mee helemaal terug van nul beginnen. Dus eigenlijk zijn de problemen nu: 1. Ik kan niet proper syncen met mn ipad. 2. Mijn itunes bibliotheek is niet meer zoals hij was voor het herformateren. (heb ook plots enorm veel dubbelle tracks, wat vroeger niet het geval was)
  12. We hebben de geluidsdriver geïnstaleerd, computer opnieuw opgestart, maar hij geeft nog steeds de melding dat er geen geluids apparaten beschikbaar zijn. Ik begin er sterk aan te twijfelen of het wel software matig is. Ook na er zowat mee bezig geweest te zijn lijkt het mij toch wel dat er behoorlijk wat meer aan de hand is, wat kunnen we allemaal doen zonder dat we naar een of anderre winkel moeten lopen?
  13. Hallo, ik heb een probleem met het synchroniseren van mijn itunes bibliotheek naar mijn ipad. Toen ik mijn ipad net had, heb ik deze meteen met mijn itunes op mijn windows laptop gesynchroniseerd, voornamenlijk voor de muziek enz, maar na een week ofzo moest ik hem herformateren (zie http://www.pc-helpforum.be/f167/laptop-herformateren-47120/) van wege bleu screen en vrijmaken voor mijn zus. Nu zolang ik mijn imac nog niet heb gebruik ik deze laptop nog steeds mee maar nu zit ik met het rotte probleem dat ik mijn itunes bib niet meer volledig kan syncen omdat ik niet ben aangesloten met de computer die is aangeduid als hoofd computer, maar ik heb al zitten zoeken en zoeken maar ik vind niet waar ik dit moet aanpassen. Kunnen jullie mij helpen? Alvast bedankt, Mvg, H.W.
  14. Oke, bedankt, gaan we zo snel mogelijk eens uitproberen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.