Ga naar inhoud

HolyWolve

Lid
  • Items

    28
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door HolyWolve

  1. Ik heb er niet echt een idee van, hij is al even niet meer in gebruik en mn ouders wisten zelfs niet merr dat de 2e schijf ook aangesloten was omdat de gene die ervoor aan had geprult de schijf zogezegt had afgekoppelt. is er nadien nog een mogelijkheid om de bestanden op die schijf te redden? En nuja weetje, 200gb is vandaag de dag niet veel meer en als ze hem verder nog willen gebruiken kan er mss beter ren nieuwe in, niet? Wat kost een schijf van 1tb tegenwoordig?
  2. De eerste harde schijf heeft geen beschadiging, die was volledig inorde maar de tweede (de maxtor) was voor 5,7% beschadigt, ik wilde het bestand nog exporteren maar toen liep hij weer vast en sinds dien krijg ik hem ook niet meer ingeschakelt, vermoedelijk stond het besturings systeem op die schijf?
  3. Hij is ook deze nacht terug vast gelopen, met de kast open terwijl ik een virus scan aan het doen was. de temp van de schijven is voelbaar heet zelfs, hoe komt dat? Wrijving? Inductie door te kort bij elkaar? Verkeerde spanning?
  4. Nope, hij was normaal opgestart en de speccy log was al aan het draaien en plots ging kreeg ik die melding
  5. De temp bleef redelijk stabiel met de behuizing open, maar dan plots kreeg ik bij de processor, ram, moederbord, graphische kaart en harde schijven de melding dat de SPC DLL niet initialiseer baar zijn. MAAR ondertussen is hij nog steeds niet vast gelopen. Hoewel ik wel merk dat er behoorlijk wat mis is aan deze computer hoor.
  6. Hoi iedereen, omdat ik zelf veel met fotografie bezig ben en kleur echtheid dan van enorm groot belang is heb ik een net een beeldscherm calibratie gedaan met spyder3. ik voelde me echter nogal bij mn... genomen, normaal gesproken heb je na de calibratie een mooi natuurlijk beeld, maar ik leek eerder een sepia bril te kijken. weet er iemand wat ik hier aan kan doen? Ik werk nog steeds met mn simpelle oude laptop die toch wel goed vol houd, heb alle stappen overlopen en ik denk toch alle zaken correct in gevuld, of doe ik dan toch iets verkeerd? Mvg, Kjeld Ps: ik hoop dat dit in het juiste subforum zit?
  7. Die speccylog had ik al gemaakt Hier is hij: http://speccy.piriform.com/results/NXkyzlPJ7ulj2Yq8CDi5E7m Eventjes later wanneer hij blokeerde stond speccy nog open en had de schijf een temp van 57°c Maar hoe kan dit nu in gods naam invloed hebben op het hele systeem?
  8. Hoi iedereen, hier ben ik weer. Mijn ouders hebben een tijd terug (ong 7jaar ofzo) een power beestje gekocht (laten samenstellen in de winkel) en heeft ondertussen al wel wat veranderingen ondergaan, omdat het niet echt in ballans was. Nu een jaar terug begon hij heel vreemd te doen, te vertragen en acties ondernemen die niet nodig waren, en na een tijd werd het zo dat als je eventjes niets deed, een 5minuutjes ofzo, en je wilde terug actie ondernemen deed hij niets en reageerde op geen enkel comando. De enige optie was dan de grote aan/uit knop gedurende 10 sec indrukken. Omdat er niemand tijd voor had is hij dan maar opzij gezet en hebben we een anderre gebruikt. Nu een week geleden ben ik me er over gaan ontfermen, maar ik heb er geen flauw idee van waarom hij zo doet. Weten jullie waarom hij dit doed en wat we eraan kunnen doen? Het is een windows xp 32bits en sp3, ligt het aan deze versie? Speccylog gemaakt maar het enige wat ik eruit kan opmaken is da 1 van de harde schijven vrij warm word, maar heeft dat dan invloed op het volledige functioneren van de computer? Hopelijk weet iemand een uitweg voor ons want de winkels en "specialisten" waar we heen gaan maken het enkel maar van kwaad naar erger. Alvast bedankt en vriendelijke groeten Kjeld
  9. Hallo iedereen, ik zit met een probleempje, ik heb in enkelle vorige toppics al wat uitgelegt dat mijn ipad door omstandigheden nietmeer proper gesynchroniseert kon worden met itunes op een wiondowslaptop Ben ondertussen al eens bij een apple verdeler geweest en die wisten mij te vertellen dat ik niets anders kon doen dan mn ipad opnieuw in te stellen (herstellen dus). Maar nu heb ik het probleem dat mijn itunes bibliotheek geen afspeellijsten meer heeft, maar op mijn ipad staan ze nog wel, maar ik zie het niet zitten om alle nummers handmatig te selecteren en te gaan zoeken. Weet iemand een anderre manier om mijn afspeellijsten te redden? Mvg, H.W.
  10. Neen, anders zouden we de melding niet krijgen dat er geen geluids apparaten te vinden zijn. En dan zouden de externe boxen aangesloten via usb ook niet werken (je bedoelt de mute knop he?)
  11. De info op de link leek me logisch en heb het ook gedaan, maar het maakte geen verschil, ik krijg nu niet meer het dialoog venster waar ik kan kiezen uit annuleren, wissen en synchroniseren of aankopen overzetten, maar wel dat hij wil synchroniseren maar dat er geen plaats meer is op het apparaat, hoewel het normaal gezien krak de zelfde bibliotheek is. ik heb echter geen afspeellijsten meer op mijn computer sinds ik heb geherformateerd en zou deze graag terug hebben want anders moet ik daar mee helemaal terug van nul beginnen. Dus eigenlijk zijn de problemen nu: 1. Ik kan niet proper syncen met mn ipad. 2. Mijn itunes bibliotheek is niet meer zoals hij was voor het herformateren. (heb ook plots enorm veel dubbelle tracks, wat vroeger niet het geval was)
  12. We hebben de geluidsdriver geïnstaleerd, computer opnieuw opgestart, maar hij geeft nog steeds de melding dat er geen geluids apparaten beschikbaar zijn. Ik begin er sterk aan te twijfelen of het wel software matig is. Ook na er zowat mee bezig geweest te zijn lijkt het mij toch wel dat er behoorlijk wat meer aan de hand is, wat kunnen we allemaal doen zonder dat we naar een of anderre winkel moeten lopen?
  13. Hallo, ik heb een probleem met het synchroniseren van mijn itunes bibliotheek naar mijn ipad. Toen ik mijn ipad net had, heb ik deze meteen met mijn itunes op mijn windows laptop gesynchroniseerd, voornamenlijk voor de muziek enz, maar na een week ofzo moest ik hem herformateren (zie http://www.pc-helpforum.be/f167/laptop-herformateren-47120/) van wege bleu screen en vrijmaken voor mijn zus. Nu zolang ik mijn imac nog niet heb gebruik ik deze laptop nog steeds mee maar nu zit ik met het rotte probleem dat ik mijn itunes bib niet meer volledig kan syncen omdat ik niet ben aangesloten met de computer die is aangeduid als hoofd computer, maar ik heb al zitten zoeken en zoeken maar ik vind niet waar ik dit moet aanpassen. Kunnen jullie mij helpen? Alvast bedankt, Mvg, H.W.
  14. Oke, bedankt, gaan we zo snel mogelijk eens uitproberen
  15. Hallo iedereen, Ik spreek hier namens mijn vader die problemen heeft met zijn laptop. Een tijd geleden is de laptop van mijn vader binnen geweest voor herstelling aan de batterij/oplaad cel. Nu ik denk, batterij gedeelte, dan moet je niets doen op software gebied of aan de geluidskaart. Maar dat is dus blijkbaar verkeerd gedacht. Toen we de laptop terug kregen zagen we dat het batterij probleem opgelost was, MAAR hij vind geen geluidsapparaat(en dat was de grootste reden waarom deze laptop was gekocht, zalige cinema sound) en ook als je een hoofd telefoon insteekt aan de mini-jack herkent of hoor je nog staads niet, enkel als je een geluids apparaat aansluit via usb Aansluitend werkt de mooie touch screen interface links niet waarmee je filmpjes kunt skippen en volume kan bedienen, wat wel heel lastig is en frustrerend als je er hopen geld tegen aan hebt gesmeten. Ik kan mischien chaotisch overkomen maar ik hoop dat jullie me kunnen helpen, als jullie iets moeten weten ofzo laat je het maar weten. Alvast bedankt Mvg, H.W.
  16. Ik heb norton er af gehaald, avast geïnstalleerd, en plots begon hij ook google chrome te installeren, MAAR ik heb niet eens de keus gekregen om te kiezen, er stond nergens een vakje of nog maar iets over google chrome dus vind het heel raar. Maar goed, ofwel ga ik het eens uit proberen (hoewel ik meer voor safari ben) ofwel ga ik hem er gewoon af gooien, maar ik vind het toch zeer straf dat ze zomaar die browser er mee tussen gooien. Ik zal nu wel dit topic markeren als opgelost en als er toch nog problemen zijn met de google chrome dan start ik een nieuw topic. Allemaal hartelijk dank voor jullie hulp en tips. Mvg, H.W.
  17. Het probleem is opgelost, heb de assistent voor probleemoplossen gevolgt en tog nog meer eens de computer uitgeschakeld en terug aan gezet en ja hoor, dan ging hij wel. Maar voor ik dit allemaal hat gelezen hebk hem ookal eens herstart en dan deed die het nog niet. Maar in elk geval bedankt voor de informatie en de weeral snelle respons Mvg, H.W.
  18. Het is via usb verbinding, ik ga de stappen eens overlopen en controleren die je hebt vermeld alvorens het topic als opgelost te markeren voor het geval het tog niet oke zou zijn Alvast bedankt voor de snelle respons en de hulp. (ik heb gezocht op internet, de site van apple zelf en dergelijke maar kon het niet vinden vanwege mijn moeilijke formulering xD)
  19. Mjaa sorry voor de wartaal, het zit dus zo, bij het aansluiten van mijn ipad op mijn laptop krijg ik de melding dat het mobile-device service niet start. MAAR ik heb de Ipad hiervoor ook al eens aangesloten op mijn laptop die ik een week geleden heb ge herformateert (zie link:http://www.pc-helpforum.be/f167/laptop-herformateren-47120/) Hier voor had ik geen enkelle problemen en nu plots, na het opnieuw installeren van itunes op mijn laptop krijg ik die foutmelding en kan ik mijn ipad niet meer synchroniseren of kan ik hem zelfs niet meer zien in mijn Itunes. Voor alle duidelijkheid: het is een Windows7 laptop.
  20. Hoi iedereen, ik krijg bij het aansluiten van mn Ipad een foutmelding dat het mobile device service niet op start. Dit had ik nog niet voor de herformattering van mijn laptop, wat moet ik doen om dit opnieuw in orde te krijgen? Alvast bedankt grts, H.W.
  21. Toen ik de laptop eens even fysiek opschoonde(stof verwijderen enz) zag ik het slotje ook al, maar dan stel ik me de vraag, heeft het zin om dat extra geheugen te plaatsen? Wat verschil brengt dat in snelheid met de proccesor die ik nu heb? Norton ga ik er zometeen afhalen en de avast in de plaats, heb zowat genoeg van al die norton meldingen en vertragingen.
  22. Het speccy-logje komt er zometeen aan. De update's zijn uiteindelijk allemaal zonder problemen geïnstalleerd, geen fout meldingen meer, hij is echter wel behoorlijk traag geworden met de voor geïnstalleerde norton anti virus die op actief is gezet (het proef pakket van die enkelle jaren terug, zoon 60 dagen beveiliging) Voor de herformatering werkte ik met avast, ging veel sneller, maar geeft dat ook voldoende beveiliging?
  23. Kben begonnen met de update's en die duren langer dan het herformateren. Op dit moment is hij bezig met update ronde 4, maar bij alle update rondes zitten er steeds enkelle updates bij die fout zijijn gelopen, is dat normaal?
  24. Hupsa, alles is terug klaar voor gebruik, nu enkel nog de programma's installeren voor de photobewerking en dan voor de rest zal ik het maar aan de zus overlaten . maar nu om eerlijk te zijn was hij de eerste dag toen ik hem uitpakte wel sneller, hij is nooit. Gevallen geweest of is nooit iets ernstig mee gebeurd waardoor de hardware zou beschadigt zijn. zou het kunnen dat hij trager is door slijtage aan de hardware?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.