Ga naar inhoud

liema

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over liema

  • Verjaardag 29-11-1956

liema's prestaties

  1. ik probeerde reeds meerdere malen een mpeg bestand (mov) te uploaden bij daily motion of you tube om vandaar de films te laten bekijken door anderen, uiteraard kan dit een lange tijd in beslag nemen, maar bij krijg ik steeds de melding na een 4tal minuten, webpagina is verlopen, hoe kan ik dat oplossen ? waar kan het probleem hiervoor liggen?
  2. aan iedereen bedankt voor de tips heb alles uitgeprobeerd maar lukt niet, denk dat het probleem elders ligt wat het laatste antwoord betreft, heb dit uitgetest, maar blijkbaar kan de geadresseerde de mail niet openen
  3. film staat nu in mpeg - 30 mb
  4. heeft iemand van jullie soms eens link om films gemaakt met HDD camera , die nu ongeveer 30 MB tot 60 MB zijn, te verkleinen om te kunnen doormailen en om deze op een blog te zetten nu is het MPEG bestand . liefst een free download - een tip ?
  5. dank aan iedereen die gereageerd heeft, heb alles kunnen verwijderen, weeet niet echt hoe, eerder toevallig denk ik
  6. de link die u opgeeft kan ik wel aanklikken, maar als ik op die pagina op download klik krijg ik " pagina kan niet worden gevonden"
  7. kan de link niet aanklikken om te downloaden
  8. ik probeerde een mail te versturen met 2 films in bijlage, die waarschijnlijk te groot zijn, halfweg stopt hij met versturen, mail blijft staan in postvak uit en kan hem daar niet meer verwijderen hoe kan ik dat oplossen ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.