Ga naar inhoud

xsilverwing

Lid
  • Items

    304
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door xsilverwing

  1. Ik heb een Telenet (IMAP) mailadres en gebruik Windows live mail.Verwijderde mail gaat naar der map verwijderde items en die word leeggemaakt bij het afsluiten van het programma.Echter die verwijderde mail blijft op de server zitten in de map trash. Mijn instellingen zijn correct ,verwijderde items definitief verwijderen bij het verlaten van IMAP mappen is aangevinkt,maar toch gebeurt dit niet. De technische dienst van Telenet kan geen oplossing vinden omdat het via de webmail wel goed gaat. Wat kan ik doen om de verwijderde items definitief van de server te krijgen als ik afsluit?Want telkens inloggen via webmail is niet echt handig en al die berichten worden ook steeds weer opnieuw binnengehaald als ik de map trash in Windows live mail ledig. Ik heb het programma al eens verwijderd en opnieuw geïnstalleerd maar dat gaf geen oplossing.
  2. Ik akn pas iets laten weten als het probleem zich nog eens voordoet.Ik had de laptop mee naar huis genomen om er desgevallend een back up van terug te zetten,maar eens aangesloten werkte de internetverbinding zoals het hoort. Laat ons hopen dat het vlug nog eens gebeurt dan kan ik melden of de tip gewerkt heeft. Alvast bedankt.
  3. Tja dat was ook de eerste die ik aansprak maar die begreep niet dat zijn laptop wel werkte en de mijne niet,verder had die geen oplossing.Zo zie je maar dat sommigen enkel goed zijn in wat ze een hele dag doen op een pc en als er ergens een probleem opduikt dan weten ze het niet of halen ze er een gespecialiseerde firma bij. Maar goed dat er nog een forum als dit is waar je terechtkunt.
  4. Bedankt voor deze tip,ga deze zeker testen als het weer eens niet meer lukt.Als ik de laptop thuis aansluit dan werkt hij de volgende dag weer zonder problemen op het werk. Als er niemand nog iets toe te voegen heeft dan zal ik deze binnen enkele dagen wel sluiten.
  5. Op het werk heb ik plots geen internetverbinding meer op mijn laptop.Het heeft altijd goed gewerkt tot op een dag wat ik ook probeerde ik geen verbinding meer kon maken. Ik heb toen de laptop op een andere aansluiting elders op het werk aangesloten en toen deed hij het wel. Terug op mijn normale plaats ging het toen ook weer. Tot gisteren dus,plots weer geen internet meer,zonder dat er ergens iets veranderd is op de laptop of het werk, buiten de Windows updates dan. Op de andere plaats aansluiten gaf ook geen resultaat.Steeds bij netwerkcontrole de fout ongeldige ip configuratie. Een andere laptop werkt zonder problemen op de aansluiting die bij mij niet werkt,dus het probleem zit op mijn laptop. De Eset smart security uitschakelen helpt ook niet. Het vreemdste van alles is als ik de laptop thuis aansluit ik geen problemen heb met de internetverbinding,kabel er in en surfen maar. Ik merk wel dat in het netwerkcentrum bij type internetverbinding ethernet staat op het werk en thuis gewoon internet op mijn laptop. Op het werk staat bij de andere laptop Lan verbinding en op de mijne blijft steeds ethernet staan. Het enige verschil werk thuis is Belgacom op het werk en Telenet thuis. Wat zou de oorzaak kunnen zijn en wat kan er aan verholpen worden dat ik op het werk geen internetconnectie (meer) kan maken?
  6. Bij deze wil ik Asus & clarkie bedanken, maar het hoeft niet meer.Ik heb de tablet overgedragen aan iemand die ze neemt zoals ze is en kan leven met de beperking van het geroot zijn. Ik ga me nu concentreren op de zoektocht naar een nieuwe die budgetvriendelijk is maar niet de nadelen heeft van het geroot zijn, als die bestaat tenminste,want voor wat ik nu weet is 90% van alle goedkopere tablets in het zelfde bedje ziek.
  7. Geen sorry maar dank u!Met 2 zie je meer dan alleen. Wat het laatste betreft denk ik dat het slaat op de laatste adb remount,daarna enter drukken.
  8. Dat gedeelte is sowieso duidelijk,waar ik meer moeite mee heb is het navigeren: Doe ik dat door dit gewoon te typen en verder niets? En dan stap 10: hoe en van waar kan ik die commands kopiëren en plakken, of moeten deze manueel ingegeven worden, en allen achter elkaar of één voor één met wat er achter?(enter ,spatie of gewoon niets?)
  9. Nooit gedacht dat dit op hun eigen forum zou te vinden zijn,ik heb er daar dan ook niet naar gezocht. Tot mijn spijt moet ik zeggen dat ik die uitleg maar deels begrijp en wat ik begrijp zou ik niet weten hoe er aan te beginnen. Ik lees dat je een file moet downloaden etc.en dan via cmd een aantal dingen moet gaan doen, maar wat ik niet begrijp is hoe je door op je pc handelingen uit te voeren een tablet gaat aanpassen.Verder begrijp ik ook niet hoe het ingeven via cmd verloopt,ik zie dat je achtereenvolgens verschillende zaken moet ingeven,maar heb dit nog nooit gedaan. Indien iemand me stap voor stap hierdoor wil gidsen dan wil ik het proberen.
  10. Ik heb die zaken reeds staan,maar denk niet dat ik er momenteel iets aan heb omdat er nog niets gebeurd is buiten het proberen de superuser app te installeren.Dit lukte niet en ik heb de tablet terug naar fabrieksinstellingen gezet. Het enige dat ik zoek is de manier om de tablet eerst volledig te rooten en daarna te unrooten,dan zou alles moeten werken.Maar ik vind enkel Engelstalige filmpjes en handleidingen,zelfs die filmpjes zijn alles behalve duidelijk en zijn geen stap voor stap uitleg voor een leek.
  11. Heb ik gedaan maar dat is daar eigenlijk zo goed als dood.
  12. Ik heb een Yarvik tablet gekocht omdat deze zeer mooie specificaties heeft en zeer laag geprijsd was.Normaal heb ik dit niet nodig,maar ik dacht voor die prijs kan ik ook niet zonder zitten,komt altijd wel eens van pas. Nu blijkt dat deze tablet geroot is door de fabrikant zelf en ik dit graag ongedaan zou maken om o.m. yello tv te kunnen bekijken. Hier heb ik al wat info gevonden,maar iedereen wil steeds zijn tablet rooten,en ik wil het juist niet.Via Tabletsmagazine heb ik een link gevonden naar de google play sore waar je een app kan downloaden die het simpel zou oplossen.Deze werkt echter niet omdat mijn tablet niet volledig geroot is. Ik zou hem dus eerst volledig moeten rooten om daarna te unrooten. Wat ik zoek is een Nederlandstalige uitleg of filmpje hoe dit allemaal in zijn werk gaat en wat de nadelen zijn achteraf. Ik ben een leek in tabletland.
  13. In de handleiding van de modem staat enkel hoe een draadloos netwerk op te zetten.Heb technische dienst van Telenet al geraadpleegd maar die kunnen niet helpen omdat dit een pure pc zaak is en niets met de modem te maken heeft. Heb hier vroeger nog eens problemen mee gehad,boosdoener was toen de smart security van eset.Ik heb al geprobeerd om de firewall uit te zetten maar dat helpt niet,het euvel moet ergens anders te zoeken zijn. Nog wat info:Op mijn pc staat W8.1 Proop de andere W7 Ultimate,op mijn pc is de benaming van het netwerk netwerk 3, op de andere pc thuisnetwerk.Weet niet of puur de naam al voor problemen zou kunnen zorgen,ik zie alleszins geen mogelijkheid om die te veranderen. Beide pc's behoren wel tot dezelfde werkgroep.
  14. Ik ben van fibernet naar whop gegaan bij telenet en heb nu een nieuwe modem.Vroeger had ik een thuisnetwerk van 2 pc's via een router.als ik netwerl opende stonden daar de 2 pc's en kon ik van daar uit op de andere pc alles doen. Nu staat er bij netwerk enkel mijn pc en de pc's zijn nu rechtstreeks met de modem verbonden. Bij netwerkcentrum op mijn pc staat nu bij actieve netwerken netwerk 3 particulier netwerk.Op de andere pc staat daar thuisnetwerk. Wat moet ik doe om in netwerkcentrum beide pc's te zien zonder een thuisgroep te moeten maken.
  15. Dat is inderdaad dé oplossing,je moet er maar opkomen.Hartelijk dank!
  16. Indien ik dat doe krijg ik welliswaar een menu maar zonder de mogelijkheid om ...
  17. QUOTE=Passer;458128]Ikke ook Win 8.1 en ook FF 29.1, maar als ik rechtsklik op een snelkoppeling/link krijg ik toch deze keuze: [ATTACH=CONFIG]31954[/ATTACH] Waar klikt u dan rechts om een nieuwe bladwijzer toe te voegen? De normale manier is nu door op het blauwe sterretje te klikken! Op de adresbalk lukt hat niet.Op een koppeling wel maar op die manier voeg je normaal toch geen bladwijzer toe? Euh.. wat gaf de statusbalk ook al weer? Want met die update naar de 29.1 mis ik bij mij geen balk... Op die statusbalk stond een koppeling van de add-on No Squint,een vergrootglas,als ik daar op klikte kreeg ik het zoomniveau dat op die moment van kracht was voor die pagina/site voor de tekst en voor de rest.Die balk staat bij veel mensen uit,maar was eenvoudig op te roepen via het menu beeld. Dit is opgelost door de link van iEscape waarvoor dank! Als jij je pagina wil in/uitzoomen kan dit makkelijk door CTRL + het scrollwieltje - mogelijk wist je dit niet? - En als het voor jou ok is, is ook dit beantwoord. Kijk eens wat ik schreef bij #3.
  18. Even ter verduidelijking Het gaat over de statusbalk,die stond vroeger onderaan net boven de taakbalk en dus niet over de menubalk. Wat het zoomen betreft ctrl +of - daar kan je ook mee zoomen,maar steeds full zoom dus alles en ik wil in vele gevallen alleen de tekst wat groter. Toch bedankt voor de moeite.
  19. Ik heb enkele dagen geleden een update van Firefox gehad en zit nu dus aan versie 29.0.1. Nu zijn er alvast 2 zaken veranderd die voor mij persoonlijk niet in goede aarde vallen. Indien je nu een bladwijzer toevoegt word deze zonder vraag in ongesorteerde bladwijzers geplaatst.Om deze nu op de gewenste plaats (in de juiste map desgevallend) te plaatsen moet je de bladwijzer werkbalk openen (die ook al veranderd is tegenover alle bladwijzers weergeven vroeger) openen en dan die bladwijzer in de juiste map slepen.Iets dat zeer onhandig is als je veel bladwijzers hebt. Ook is de statusbalk verdwenen en kan niet meer opgeroepen worden,ook niet door op alt te klikken en via menu>werkbalken deze terug aan te vinken,hij staat er gewoon niet meer bij. Dit maakt dat mijn add-on voor het zoomen op pagina's NoSquint nu enkel nog te benaderen is via de alt knop en het menu beeld. Vroeger volstond een klik op het vergroot glas op de statusbalk De zoomfunctie die Firefox zelf bied is een volledige zoom.terwijl ik met mijn add-on kon kiezen ofwel de tekst ofwel full zoom. Mocht iemand oplossingen hebben voor deze gebruiksonvriendelijke manier van werken zie ik deze graag hier verschijnen.
  20. Heb hem nu wel binnen,kwam er vanmorgen direct door.Vernieuwingen zijn zoals beschreven en alles werkt super!
  21. Volgens zowat alle bronnen zou Microsoft vandaag via Windows update de update 1 uitgeven voor 8.1. Nu probeer ik al de hele dag Windows update en steeds zijn er geen updates. Is er iemand die de update al wel via Windows update heeft gekregen of is die er gewoon nog niet?
  22. Er staat geen onbekend apparaat in de lijst(zie printscreen) Ben met de muis bij de buurman gaan proberen op 2 verschillende laptops. Op beide word na het insteken van de ontvanger een stuurprogramma geïnstalleerd, maar desondanks is er daarna geen beweging uit de muis te krijgen.Ook niet op alle manieren die ik op mijn pc al toepaste. Het lijkt er zeer sterk op dat er met de muis echt iets mis is want de ontvanger word herkent. Ik denk dat ik het beter kan opgeven en alles in de vuilbak gooien.De muis heeft mij 10 euro gekost omdat het de laatste was en ze niet meer te krijgen was.terug brengen en mijn geld terugeisen zou me veel meer kosten dan wat ik uitgegeven heb aan die muis. Nooit koop ik nog iets zonder het direct getest te hebben.
  23. Er is een geluid te horen bij het insteken van de nano ontvanger,maar er komt geen bericht van stuurprogramma installeren. Desondanks heb ik de blokker muis toch aan de praat gekregen.De andere wil absoluut niet. Er staat op de verpakking van alles over hoe goed de muis wel is zoals 1600-2400 dpi instelbare scansnelheid om een nauwkeurige controle te waarborgen en dat het om een 2,4 Ghz systeem gaat.Verder usb3/2/1.Zelfs in het Nederlands! Wat mij opvalt is dat het rode lichtje van de blokker muis continu brand en dat van de andere enkel maar als de muis aangeschakeld word,al zou het kunnen dat dit normaal is. Zelfs indien ik de muis vlak voor de ontvanger houd die ik speciaal vooraan in de pc heb gestoken lukt het niet,dus van een storing kan geen sprake zijn. Ik vrees dat in plaats van een goedkope goede koop dit een dure koop zal worden alleen al om de verplaatsing te maken naar de verkoper om deze terug te brengen.
  24. Het zijn merkloze gekocht bij blokker en op de markt.Op het etiket met de ean code staat bij de ene modelRF6080 op de andere(blokker)staat het adres van een firma uit Amsterdam en art nr 1728113
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.