Ga naar inhoud

Martco

Lid
  • Items

    164
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Martco

  1. Hoi, Die p schijf(systeem) zal wss nodig geweest zijn om te rebooten. Heb nu de nieuwe schijf opgestart en de oude verwijderd. Pc is nu zoals tevoren maar met grotere capiciteit op c schijf. Alles werkt nu goed. Mercikes voor het op de goede weg te zetten. Mvg,Martco
  2. Gedaan zoals het er op staat. Nu heb ik een A (windows) schijf en P schijf (systeem)bijgekregen is dat normaal?
  3. Begrijp het allemaal niet zo goed. Restoren naar nieuwe schijf? Met welk programma? Heb EaseUS Todo Backup Home(trial 30days), lukt dat daarmee? Dacht dat het veel gemakkelijker was , maar dus niet. Ligt niet aan u . Graag duidelijk hoe en wat en met welk programma. Mvg,Martco.
  4. U spreekt over uitpakken op nieuwe schijf. Dit is de nieuwe svhijf met het pbd bestand.
  5. Heb dat nu gedaan . Nu heb ik dit . Is dat juist??
  6. Heb nu easeus todo backup free gedownload. Zal doen zoals hier beschreven word. Wat bedoel je met partioneren (programma)?
  7. Hoe ben ik nu best om een perfecte copie te maken naar de nieuwe schijf? Goeie handleiding?? Gr,Martco.
  8. Heb de nieuwe schijf terug leeggemaakt met diskpart . Heb nu terug een niet toegewezen schijf van 931,51 mb M letter is weg. Nu heb een 0 (nul) schijf volgens schrijfbeheer.
  9. Ja dat weet ik, maar zou toch graag de E schijf vergroten tot op het maximale. En die M schijf(systeem) die is er ook bijgekomen (256mb).
  10. Hoi, Zou mijn ssd willen vervangen (kingston 120gb) naar een crucial 1tb. Heb al een exacte cope gemaakt met programma Macrium Reflect. Nu heb ik iets fout gedaan denk ik . Nu heb ik een E schijf met maar 101gb en een M schijf met 260mb. Ik dacht dat de E schijf groter ging zijn (ong.1tb) Heb wss iets fout gedaan met het programma Macrium Reflect. Kan iemand mij helpen om een perfecte copie te maken van de c schijf? ik zou die dan vervangen met de grote ssd. Mvg,Martco.
  11. Ga toch niets verwijderen. Het lijkt mij toch precies opgelost met het doorstarten. Ga wel eens een nieuwe ssd kopen en alle sata kabels vervangen. Voorlopig mag er een slotje op. Thanks voor het meedenken.
  12. Kan je soms zeggen hoe dat moet? Mvg,Martco
  13. Ja, foutcode is het eigenlijk niet. Zijn codes die op het moederbord passeren. (Asrock fm2A88Extreme6+ moederbord) Het traag opstarten is nu van de baan , mss slecht contact. Heb ook de sata kabel moeten vervangen van mijn interne cd-dvd writer(kwam ook niet meer voor in apparaatbeheer)
  14. Alles groen. Heb wel nu de pc opengemaakt en de sata kabels goed aangedrukt en het doorstarten is al veel korter Wel komt er kort nog A2 op het moederbord.(10 sec).
  15. Hoi, Het duurt lang eer dat de pc doorstart.(1min) Komt ook foutcode a2 op het moederbord. Dit zijn mijn gegevens: Windows 10 Home 64-bits en Asrock fm2A88Extreme6+ moederbord + 32gb ram ddr4 geheugen. C schijf is ssd kingston 120gb daar staat windows op. Heb dan ook nog 3 hdd's D,E en F. Zou het kunnen zijn dat mijn ssd schijf naar zijn einde toe gaat? Ben allang zinnens voor 1tje te kopen van 1tb. Graag wat hulp aub. Mvg,Martco.
  16. Die samsung zal het worden. Een nieuwe install ga ik niet doen. Ik opteer liever het vervangen van de ssd met die windows die op de oude staat. Zodus zoals ik in de begintopic voorgesteld heb zou dat lukken?
  17. Zou deze willen vervangen met een exemplaar van 1tb. Welk merk raden jullie mij aan? Prijs/kwaliteit had ik gedacht aan ± 150€. Nu zit er een kingston SUV400S37120G in. Pc staat voorlopig open , heb een vrije poort. Zou het zo doen , nieuwe ssd in pc steken oude laten zitten (voorlopig). Met een programma (weet nog niet welk) kopieren naar nieuwe schijf. Pc afsluiten, nieuwe schijf op de plaats van de oude installeren en terug opstarten. De oude zal ik nog een tijdje houden in geval als het allemaal niet goed moest lukken. Zou dat lukken of heb ik iets over het hoofd gezien? Oja ,heb Windows 10 Home 64-bits en Asrock fm2A88Extreme6+ moederbord + 32gb ram ddr4 geheugen Mvg,Martco
  18. Heb dan toch maar dezelfde besteld bij Cooler Master (bedrijf in Nederland). Merci voor de reacties. Heb nu gezien dat mijn ssd vol loopt , die is ook aan vervanging toe. Ga er een nieuwe topic voor maken welke ik moet kopen.
  19. Oke,Thanks. Hier zal ik wel iets vinden. Megekko kend ik nog niet. Mvg,Martco
  20. Hier een fotootje van mijn pc. Dus nog 2 sloten vrij.
  21. Hoe weet ik dat? Er staat van voor alleen cooler master op. Ik heb die X-Dock met 4 vijsjes uitgedraaid langs de zijkanten van de pc. Heb boven die waar de X-Dock was ingeschoven nog plaats voor nog zo een te plaatsen.
  22. Had ik ook al gezien. Zou het liever in een pc winkel kunnen halen of een site die ik kan vertrouwen. Het hoeft niet van het merk cooler master te zijn , mag ook iets zijn waar er 2 hdd van 3,5 inch kan schuiven (hotswap). Gr,Martco.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.