Ga naar inhoud

Martco

Lid
  • Items

    164
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Martco's prestaties

Meewerkend lid

Meewerkend lid (7/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

1

Reputatie

  1. Hoi, Die p schijf(systeem) zal wss nodig geweest zijn om te rebooten. Heb nu de nieuwe schijf opgestart en de oude verwijderd. Pc is nu zoals tevoren maar met grotere capiciteit op c schijf. Alles werkt nu goed. Mercikes voor het op de goede weg te zetten. Mvg,Martco
  2. Gedaan zoals het er op staat. Nu heb ik een A (windows) schijf en P schijf (systeem)bijgekregen is dat normaal?
  3. Begrijp het allemaal niet zo goed. Restoren naar nieuwe schijf? Met welk programma? Heb EaseUS Todo Backup Home(trial 30days), lukt dat daarmee? Dacht dat het veel gemakkelijker was , maar dus niet. Ligt niet aan u . Graag duidelijk hoe en wat en met welk programma. Mvg,Martco.
  4. U spreekt over uitpakken op nieuwe schijf. Dit is de nieuwe svhijf met het pbd bestand.
  5. Heb dat nu gedaan . Nu heb ik dit . Is dat juist??
  6. Heb nu easeus todo backup free gedownload. Zal doen zoals hier beschreven word. Wat bedoel je met partioneren (programma)?
  7. Hoe ben ik nu best om een perfecte copie te maken naar de nieuwe schijf? Goeie handleiding?? Gr,Martco.
  8. Heb de nieuwe schijf terug leeggemaakt met diskpart . Heb nu terug een niet toegewezen schijf van 931,51 mb M letter is weg. Nu heb een 0 (nul) schijf volgens schrijfbeheer.
  9. Ja dat weet ik, maar zou toch graag de E schijf vergroten tot op het maximale. En die M schijf(systeem) die is er ook bijgekomen (256mb).
  10. Hoi, Zou mijn ssd willen vervangen (kingston 120gb) naar een crucial 1tb. Heb al een exacte cope gemaakt met programma Macrium Reflect. Nu heb ik iets fout gedaan denk ik . Nu heb ik een E schijf met maar 101gb en een M schijf met 260mb. Ik dacht dat de E schijf groter ging zijn (ong.1tb) Heb wss iets fout gedaan met het programma Macrium Reflect. Kan iemand mij helpen om een perfecte copie te maken van de c schijf? ik zou die dan vervangen met de grote ssd. Mvg,Martco.
  11. Ga toch niets verwijderen. Het lijkt mij toch precies opgelost met het doorstarten. Ga wel eens een nieuwe ssd kopen en alle sata kabels vervangen. Voorlopig mag er een slotje op. Thanks voor het meedenken.
  12. Kan je soms zeggen hoe dat moet? Mvg,Martco
  13. Ja, foutcode is het eigenlijk niet. Zijn codes die op het moederbord passeren. (Asrock fm2A88Extreme6+ moederbord) Het traag opstarten is nu van de baan , mss slecht contact. Heb ook de sata kabel moeten vervangen van mijn interne cd-dvd writer(kwam ook niet meer voor in apparaatbeheer)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.