Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

denlowie

Lid
 • Aantal items

  56
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over denlowie

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Neen ik gebruik die zeer weinig, enkel als verbinding als ik iets Copier bij vriendin naar mijn huis. Alles stond er op, en ik doe enkel de handeling, zet de cursor op de fil die ik naar mijn pc wil brengen, en sleep naar de linker kant naar een bestaande map, en alles ben ik kwijt, heb net het zelfde mee gemaakt paar jaar terug. Bijna altijd doe ik copy en ik plak ik het in de goede map. Ik was eigen lijk maar een zeer belangrijk document kwijt, de rest staat op mijn pc die ik elke week bakup maak. En die belangrijk document had ik onmiddellijk als ik zocht, nam eerst aller laatste pdf file . maar toch bedankt ga die schijf ook niet formatteren, die usb sticks kosten nu ook niks meer, deze die kapot is had ik zelf gekregen bij een uurwerk. Mijn backup staan altijd op een externe ssd schijf
 2. Ja dit heb ik gezien maar niet volledig uitgevoerd daar ik daar mee niet de gegevens terug krijg. Ik heb een paar uren gezocht en heb alles terug via DISK DRILL dit heb ik op de HD kunnen zetten onder de map herstel, en ik kan alle filles openen, maar moet het terug wag saven onder de oorspronkelijke naam, daar in het herstel de namen niet staan maar wel bv file 000001 Toch bedankt om te zoeken, en vanaf nu nooit meer kopiëren of naar andere schijf via verkenner .
 3. op dit filmpje kan niet lezen wat ze tikken
 4. Het is de stick wat anderen werken normaal, en ook deze namiddag geprobeerd bij mijn vriendin. Ik heb dit ooit een 4 tal jaren ook eens tegen gekomen mee verkenner, ik wou vanaf de stick schuiven naar de harde schijf, en alles was weg. Ik heb dit met een recover programmaatje gebrobeerd en daar zie je de files staan maar er moet 60€ betaald worden om ze te kunnen afnemen van de stick
 5. Kan het bijna niet lezen Maar denk dat het met diskpart gedaan word maar zie de commandos niet
 6. Bij werken met VERKENNER en USB stick is de stick niet meer te vinden, krijg steeds melding formatteren, wat ik zeker niet gedaan heb . Ik denk dat er iets is met de MBR en als dit daar mee te maken heeft hoe kan ik dit dan oplossen ?? Een recover programmaatje kost ook al snel 60€ en ik ben een arme gepensioneerde, als ik dit zelf kan doen met jullie hulp zou ik dit zeer waarderen
 7. Het is gelukt deze avond Bedankt voor de zeer goede hulp van droske
 8. Heb hu eens probeert met niks te behouden, en het zelfde op het eind stopt hij. Ik vraag me af waarom men ij geen id key vraagt of heb ik een verkeerd hulp programma ?? het is MediaCreationtool 1909 heb de key gekocht bij gamekeydiscounter.nl Maar er is me nog nooit deze gevraagd tijdens de bewerking . ik heb wel de id key van het klever die op de PC staat van win 7 pro
 9. Ik heb een id key sleutel gekocht in Nederland, deze bestaat uit 25 letters en cijfers, ik zal deze avond laat een cleane installatie doen , en ik heb deze morgen al de mappen reeds op een externe schijf geplaatst , dus kan het dan terug naar de pc kopiëren, ik laat het je deze nacht wel weten, ben nu niet thuis !
 10. Die zijn dinsdag door Windows nog geüpdatet
 11. upgrade win 7 pro naar win 10 pro Heb 2 PC s de éne was onmiddellijk in orde dit was een DELL. De andere al 3 maal geprobeerd en gans op het einde krijg ik de volgende melding. "De installatie is mislukt in de fase SAFE_OS met een fout tijdens de instal_update bewerking" OX800F955 OX20003 het systeem is intel(R) cor (TM) 2 duo CPU E8500 @ 3,16 GHZ 3,17Ghz geheugen 4.0 GB 64 bitbesturingssysteem Dank bij voorbaat.
 12. Facebook zondag namiddag is er nog een advertensie gezet op een groep, Maar zeer hartelijk dank om mij te willen helpen ! Ik zelf help ook elke dag mensen op het juridisch forum, met hun juridische problemen ! DANK !!
 13. hier de gevraagde log AdwCleaner[C00].txt AdwCleaner[S00].txt
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...