Ga naar inhoud

denlowie

Lid
  • Items

    69
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door denlowie

  1. Ik ga dit morgen uitvoeren , deze pc staat bij een vriendin die nu in de kliniek ligt , maar morgen zal ik dit zeker proberen, ik woon daar niet maar heb wel een LAT relatie mee .
  2. Ik kan word zeker nog openen . Het is omdat panda wanneer ik deze doet scannen mij 1 verdacht file aangeeft, maar dit is pand free dus niet betalend . dit zijn uitreksels uit zijn bericht ""Een week later heb ik het voor elkaar gekregen een Trojaans virus te installeren op besturingssystemen van al je apparaten die voor e-mail toegang gebruikt worden. Eigenlijk was dat heel eenvoudig (want je klikte op de links in je inbox emails). Zo moeilijk is het allemaal niet. Mijn virus vernieuwd steeds zijn signatures (omdat het op stuurprogramma's gebaseerd is), en blijft daardoor onzichtbaar voor je antivirus." hij verklaart dat hij ook videos heeft maar ik heb geen camera, dus dit is al zever zeker ? Zou een goed virus programa betalen dit kunnen Oplossen ??
  3. Werk met windows 10 en heb een troyans virus, de afzender eist losgeld, maar ik hen niks te verbergen dus waarom zou ik dan deze grote som betalen ? Wie kan helpen of een goede virus scaner kopen, er zit nu een PANDA free op deze zegt 1 VERDACHTE . Maar het word niet verwijderd .
  4. Bedankt droske ga dit nu doen heb toch even de tijd
  5. Dit is het net als ik doe zals je zegt krijg ik de twee accounts te zien en nooit deze derde die komt te zien als ik opstart en deze kan ik niet zien .
  6. Het is me gelukt met rufus maar toch niet zo simpel. Ik heb 2 accounts aangemaakt administrator en lowie alle beiden zonder wachtwoord. nu als ik opstart komt er een account op die dus geblokkeerd is, en moet eerst op deze klikken en dan pas kan ik naar deze twee gaan zonder wachtwoord. Ik krijg deze Foute account er niet af !!! Dit meermaals geprobeerd Selecteer de Startknop en selecteer Instellingen > Accounts > E-mail- en accounts. Selecteer onder Accounts die worden gebruikt door andere apps het account dat je wilt verwijderen en selecteer Verwijderen. Selecteer Ja om te bevestigen.
  7. Ja een automatisch antwoord apparaat zei dan op het einde gaat naar help.microsoft.com en het was gedaan .
  8. Ik heb naar windows gebeld niemand aan de lijn gehad enkel druk nr en druk nr na een 10 maal keren gedrukt ben ik gestopt want je krijgt niemand aan de lijn , ik ga via rufus deze avond als ik thuis kom dit eens proberen, ik kan er niks aan verliezen. den lowie
  9. Zal niks anders opzitten om naar micro soft te bellen zeker
  10. Met pincode 10 maal een code gekregen als maar fout
  11. Hallo door een niet opmerkzaamheid over wachtwoorden kan in niks meer doen op de pc. Ze vragen mij nieuw wachtwoord in te stellen met een code dat ze mij toestuurden zeker 10 maal Ook voor een nieuwe pincode . Allemaal gedaan geen toegang ! heb ook geprobeerd met een opstart baar systeem usb die ik weken geleden had gemaakt op een vorige PC met win 10 Hoe kan ik er in ???
  12. Ik heb deze op een USB stick geplaatst en geinstalleerd. Ik heb de computer af gesloten en opgestart terwijl de usb stick er in zat. Nu heb ik ook gekeken in DOS ik zie nergens een letter van deze stick staan. Ook in windows 10 zie ik deze stik niet meer staan is dit normaal ??
  13. Neen ik gebruik die zeer weinig, enkel als verbinding als ik iets Copier bij vriendin naar mijn huis. Alles stond er op, en ik doe enkel de handeling, zet de cursor op de fil die ik naar mijn pc wil brengen, en sleep naar de linker kant naar een bestaande map, en alles ben ik kwijt, heb net het zelfde mee gemaakt paar jaar terug. Bijna altijd doe ik copy en ik plak ik het in de goede map. Ik was eigen lijk maar een zeer belangrijk document kwijt, de rest staat op mijn pc die ik elke week bakup maak. En die belangrijk document had ik onmiddellijk als ik zocht, nam eerst aller laatste pdf file . maar toch bedankt ga die schijf ook niet formatteren, die usb sticks kosten nu ook niks meer, deze die kapot is had ik zelf gekregen bij een uurwerk. Mijn backup staan altijd op een externe ssd schijf
  14. Ja dit heb ik gezien maar niet volledig uitgevoerd daar ik daar mee niet de gegevens terug krijg. Ik heb een paar uren gezocht en heb alles terug via DISK DRILL dit heb ik op de HD kunnen zetten onder de map herstel, en ik kan alle filles openen, maar moet het terug wag saven onder de oorspronkelijke naam, daar in het herstel de namen niet staan maar wel bv file 000001 Toch bedankt om te zoeken, en vanaf nu nooit meer kopiëren of naar andere schijf via verkenner .
  15. op dit filmpje kan niet lezen wat ze tikken
  16. Het is de stick wat anderen werken normaal, en ook deze namiddag geprobeerd bij mijn vriendin. Ik heb dit ooit een 4 tal jaren ook eens tegen gekomen mee verkenner, ik wou vanaf de stick schuiven naar de harde schijf, en alles was weg. Ik heb dit met een recover programmaatje gebrobeerd en daar zie je de files staan maar er moet 60€ betaald worden om ze te kunnen afnemen van de stick
  17. Kan het bijna niet lezen Maar denk dat het met diskpart gedaan word maar zie de commandos niet
  18. Bij werken met VERKENNER en USB stick is de stick niet meer te vinden, krijg steeds melding formatteren, wat ik zeker niet gedaan heb . Ik denk dat er iets is met de MBR en als dit daar mee te maken heeft hoe kan ik dit dan oplossen ?? Een recover programmaatje kost ook al snel 60€ en ik ben een arme gepensioneerde, als ik dit zelf kan doen met jullie hulp zou ik dit zeer waarderen
  19. Het is gelukt deze avond Bedankt voor de zeer goede hulp van droske
  20. Heb hu eens probeert met niks te behouden, en het zelfde op het eind stopt hij. Ik vraag me af waarom men ij geen id key vraagt of heb ik een verkeerd hulp programma ?? het is MediaCreationtool 1909 heb de key gekocht bij gamekeydiscounter.nl Maar er is me nog nooit deze gevraagd tijdens de bewerking . ik heb wel de id key van het klever die op de PC staat van win 7 pro
  21. Ik heb een id key sleutel gekocht in Nederland, deze bestaat uit 25 letters en cijfers, ik zal deze avond laat een cleane installatie doen , en ik heb deze morgen al de mappen reeds op een externe schijf geplaatst , dus kan het dan terug naar de pc kopiëren, ik laat het je deze nacht wel weten, ben nu niet thuis !
  22. Die zijn dinsdag door Windows nog geüpdatet
  23. upgrade win 7 pro naar win 10 pro Heb 2 PC s de éne was onmiddellijk in orde dit was een DELL. De andere al 3 maal geprobeerd en gans op het einde krijg ik de volgende melding. "De installatie is mislukt in de fase SAFE_OS met een fout tijdens de instal_update bewerking" OX800F955 OX20003 het systeem is intel(R) cor (TM) 2 duo CPU E8500 @ 3,16 GHZ 3,17Ghz geheugen 4.0 GB 64 bitbesturingssysteem Dank bij voorbaat.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.