Ga naar inhoud

probleempje facebook

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door probleempje facebook

  1. Hallo Goracing, ik zou je even op de hoogte houden, dus bij deze. Ik heb nog steeds niks gehoord van Facebook. Ik heb nu mijn account verwijderd, dit zou 2 weken duren, dus 2 weken niet op facebook geweest, ga ik gisteravond kijken, duurt het dus nog 2 weken. en in de tussentijd kun je geen nieuw account aan. Ik pissig:argh:. Ik heb nu een nieuw emailadres aangemaakt en hierop ook weer een nieuw facebook account. Dit emailadres gebruik ik nu alleen voor facebook. Maar een oplossing voor het probleem is er nog altijd niet. Ik kan nu wel gewoon berichten plaatsen enz. nu maar hopen dat het zo blijft. groetjes
  2. Hallo Goracing Je bent niet de enige met dit probleem. Ik kan nu al 2 weken niet reageren op berichten van mezelf of van andere, ook kan ik niet liken. Ik heb al diverse mails naar Facebook gestuurd, maar natuurlijk nog geen reactie gehad. wel heb ik op internet aan het zoeken geweest, maar niks gevonden ik heb via een andere website een emailadres gevonden, een meisje had ook problemen met facebook en heeft een bericht gestuurd naar het onderstaande emailadres en heeft hier wel een reactie op terug gehad. info+evx3sqr.aea3yhz7s4@support.facebook.com<info+evx3sqr.aea3yhz7s4@support.facebook.com Dus ik heb ook maar een gokje gewaagt en hier vanavond een berichtje heen gestuurd, nu dus even wachten of ik ook antwoord krijg. ik kreeg al wel een automatisch bericht terug met informatie, https://www.facebook.com/KnownIssues hier word vermeld dat er idd tijdelijk geen berichten verzonden kunnen worden maar dit is al vanaf 18 juli! ik zal laten weten of en wanneer ik wat terug hoor, wie weet heb je hier ook wat aan. Maar als je wilt kun je hier zelf natuurlijk ook nog een bericht heen sturen. Succes!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.