Ga naar inhoud

lepa

Lid
  • Items

    34
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door lepa

  1. Ik heb nog geen enkel bruikbaar antwoord ontvangen
  2. Ik lees boeken met ALDIKO op mijn tablet MEDION Was al een hele tijd tevreden De helderheid staat op maximum Sinds gisteren wordt het scherm na twee seconden veel minder helder Wie weet hiervoor een oplossing?
  3. ik werk met W7 ik telefoneer met skype ik sta steeds online bij mijn contacten ook als mijn PC is uitgeschakeld
  4. Al maanden krijf ik bij het opstarten "Backup Duty Lite " Kan iemand mij een goede Malware destroyer aanraden waarmee ik dit kan verwijderen?
  5. Bij opstarten van mijn pc krijg ik een venster met ".Back Up Duty Lite" Dat is heel erg vervelend en ik kan het maar niet wegkrijgen, wie kan hier iets aan verhelpen? Of is het nodig dat ik mijn schijf formateer en terug installeer.
  6. Back Up Duty Lite komt steeds op mijn scherm bij het opstarten Hoe kan ik deze maleware verwijderen? In configuratie - programma komt het niet voor
  7. Ik werk nu met "linux mint 13 fce Hoe kan ik mijn e-mail lezen van telenet en hotmail? Ik heb een nederlandstalige versie en toch zijn er sites in het engels? is dat te verhelpen?
  8. ik wil gewoon poiwerpoint en word op mijn androidtablet en liefst gratis
  9. Hoe kan ik office op mijn android tablett zetten?
  10. Hoe kan ik een boek lezen op mijn tablet. ttz downloaden en opslaan?
  11. Nee geen oplossing voor mijn probleem
  12. Heb nog geen reactie gekregen
  13. Op mijn tablet PC staan een massa emails die ik al lang gelezen heb. Ik wil deze allemaal in een keer verwijderen? kan dat Het is een MD9900 android. Het zijn mails van zowel telenet als hotmail
  14. Als ik WORD open komt er een venster met de melding dat er MACRO's zijn? Ik moet dit steeeds verwijderen om te kunnen werken op mijn pagina? wie weet raad?
  15. ik lees die in hotmail en telenet webmails dus. Maar waar ik het over heb zijn de vele maile die op G)mail staani
  16. Het is een MD9900 .Mail is pop3 ban telenet en hotmail
  17. Op mijn "tablet PC" staan een paar honderd mails die ik al lang gelezen heb. Ik wil die berwijderen, op mijn pc zijn ze reeds verwijderd, maar op mijn tablet komen die steedes terug te voorschijn. Ik wil deze graag allemaal in eenmaal verwijderen? Wie kan hulp bieden
  18. nee er gebeurt niks bij het verbinden van de beide apparaten
  19. neen geen herkenning nog aansluitgeluid er gebeurt niks
  20. nee ik kan geen verbinding maken tussen tablet en PC
  21. Mijn diavoorstelling op mijn tablet (android) begint steeds van de laatste dia naar de eerste . Wie kan miju helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.