Ga naar inhoud

MarcOlo

Lid
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

MarcOlo's prestaties

  1. Hoi, Ik was bijna vergeten de resultaten door te geven. Ten eerste vind ik het een zeer goede PC. Ik heb em nog niet echt hard kunnen laten werken, maar dat komt nog wel. Een van de problemen waar ik op stuitte was het plaatsen van de CPU koeler en het RAM geheugen. Ik had in eerste instantie het RAM geheugen nog niet in de juiste slots geplaatst. Toen ik dit wilde doen kwam ik erachter dat de fan van de CPU koeler net (5mm) in de weg zat. Ik heb toen de fan omgedraaid en aan de andere kan geplaatst. Omdat ik niet veel vertrouwde in de koeling door het zuigen ,heb ik de stock CPU koeler fan provisorisch bevestigd aan de andere kant (was kleiner, dus geen last van de RAM stick) Verder is alles succesvol gegaan van de hardware en software. Even wat cijfertjes in de screenshots. Ik heb tot nu toe elk spel dat ik heb op hoogste settings kunnen draaien (1920x1080). Waaronder: Batman arkham city, Dirt 3, Minecraft en Max payne 3.
  2. O haha, Weet ik nog niet, moet nog windows 7 regelen (upgrade versie met studentenkorting)
  3. Zo, tadaa Nu nog de software installeren en hopen dat alles werkt
  4. Ik weet niet wat je onder nieuwe spellen bedoeld, maar skyrim kun je dr gewoon mee spelen hoor:
  5. Je had het ergens over strepen? Over wat voor strepen heb je het op je beeldscherm?
  6. Nee ik zie niets dat verbeterd moet worden.
  7. Ik dacht dat de pc voor je zoon was Maar ja, het werkgeheugen, processor en de video kaart kunnen vervangen/ aangevuld worden (door betere) Even gegoogled, en ja hoor, de videokaart voldoet aan zo'n beetje alle spellen bij "aanbevolen nodig"
  8. Waar heb je die samenstelling vandaan, en wat kost het? Enige wat ik tot nu toe overbodig vind is de 1T harde schijf, als hij puur spellen wil spelen iig. Je kunt ook kijken wat de aanbevolen specificaties zijn van de spellen (op cd doosje/ website) Of je zet ze hier neer.
  9. Ja ik weet niet de vragen zo uit m'n hoofd, en andere ook niet denk ik dus bij deze Waarvoor heb ik een PC nodig ? Gamen Wat is mijn budget ? 1100 Een merkcomputer of een samenstelling ? Samenstelling Ga ik overklokken ? Nee Ga ik later upgraden ? Nee Heb ik al die nieuwe functies wel nodig ? Niet echt nee Ga ik zelf assembleren ? Niet zelf Heb ik een besturingssysteem nodig ? 7 Home premium Ga ik zelf installeren ? Zelf doen Heb ik een voorkeur aan onderdelen ? nee Heb ik nog randapparatuur nodig ? Scherm, muis, toetsenbord Heb ik specifieke wensen ? Nee Woont u in Nederland of België, wil u bestellen bij een specifieke (web)winkel ? Belgie, nee
  10. Voor normale dingen is de i3 uitermate geschikt voor dagelijkse dingen zoals, surfen, word, muziek, etc. Er zijn betere processors in de zelfde prijsklasse, maar niet van Intel. Ik heb zelf een mini laptop met een intel atom processor in een netbook en daar kan ik photoshop mee draaien (wel windows 95) Wil je echt gamen, dan zit je al snel aan de i5. Maar dan moeten ook de andere componenten fatsoenlijk zijn.
  11. Nieuw scherm kost €125 €145 LINK1 LINK2 LINK3 (wel een andere resolutie?). Heb je al een topic geplaatst over het kapotte scherm? Ik ben namelijk wel benieuwd wat er aan kapot is. Bij mn vriendin had ik het beeldscherm gerepareerd binnen een uurtje, er was een draadje gebroken in de kabel bij het scharnier. Ik kan wel advies geven uit de 2 laptops en als ik dat zou doen is het gewoon de goedkoopste omdat je er niet meer mee doet dan surfen en chatten. Laatste link waar je nog even naar kan kijken
  12. Ok, dan zit ik dus nu op: DIT Je kan bij beide bedrijven alles ophalen, Ik zie nu dat alternate vrij dicht in de buurt is (40 min) Dan als laatste nog welke Geforce 660 Ti zal ik kiezen? Keuze uit deze. Uiterlijk maakt helemaal niks uit. =on&GROEP_ID=4360&p_tab=8&v_uitgebreid=off&PAGINA=1&SORTERING=levertijd_asc"]Prijs/ kwaliteit wel. bij Alternate heb ik keuze uit Asus Club 3D EVGA GigaByte MSI
  13. Goedkoopste pc ff bij azerty samengesteld. Waren ze bij azerty toch zo'n €35 duurder
  14. Ik weet niet hoe handig je bent en wat de specs van je huidige laptop zijn, maar misschien kun je ook je scherm vervangen? Verder zijn er geen echter verschillen tussen de twee laptops. behalve de processor en videokaart. Ik zou aanbevelen om goed te kijken wat je eisen zijn aan de laptop. Zo kun je met elke laptop goed surfen en chatten. Daar heb je nou niet echt hoge prestaties voor nodig. Moet je accu lang zonder oplader kunnen? Zit je vaak buiten? (moet je geen glanzend scherm hebben) Hoe groot moet je scherm zijn? Moet ie makkelijk mee te nemen zijn? (gewicht) Etc.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.