Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

ricardo425

Lid
 • Aantal items

  684
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over ricardo425

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 12-07-1955

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10
 • Geheugen
  4096mb DDR3 Dual Channel
 • Grafische Kaart
  Intergrated Intel Graphics Media Accelerator x4500
 • Harde Schijf
  750GB Serial ATA (7200RPM)

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

667 profielweergaven
 1. ricardo425

  Zwart scherm

  Inderdaad, ik krijg geen zwart scherm meer. De pc start normaal op en dit in ongeveer twee minuten. Vind ik toch goed. Bedankt.
 2. ricardo425

  Zwart scherm

  AdwCleaner[C00].txt AdwCleaner[S00].txt
 3. ricardo425

  Zwart scherm

  Sorry voor het wachten. Ben niet al te goed na het laten wegnemen van mijn galblaas. Na het verwijderen van Malware Protection Live en alles van Mc Afee heb ik bij het opstarten van mijn PC geen zwart scherm meer. In bijlage vind je de fixlog. (hopelijk een goed) Fixlog.txt
 4. ricardo425

  Zwart scherm

  FRST.txt Addition.txt
 5. ricardo425

  Zwart scherm

  Heb de koeler gestofzuigd en met compressed air behandeld en toch blijft hetzelfde probleem zich voordoen. (spijtig)
 6. ricardo425

  Zwart scherm

  Hier ben ik terug. Bedankt voor het geduld. Inderdaad dit is mijn pc. Windows10 heeft en werkt nog steeds goed. Aangaande de processor koeler, Kost dit veel geld of wat kan ik zelf doen om dit te verbeteren? Ps: Wanneer ik deze morgen mijn pc opstartte na enkele dagen ziekenhuis was het nog steeds hetzelfde. Ook kreeg ik de melding: Treu Key Updater Notification: A new update has been installed. Pleas restart your device. Heb dan maar op ok geklikt (had geen andere mogelijkheid). Is dit iets van belang?
 7. ricardo425

  Zwart scherm

  http://speccy.piriform.com/results/FLeTuzY3xaIk5NcRvvP0LRX
 8. ricardo425

  Zwart scherm

  Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Het is nu de eerste keer. Op mijn bureau is niks veranderd van weggenomen of bij gekomen. Op alle aansluitingen is er een aarding want ik woon op een appartement waar alles echt in orde is zoals het moet. Heb de pc weer afgesloten zoals het moet en kwam weer met hetzelfde probleem. Dat is nu al een keer of vier vandaag. PS: Wanneer ik niet direct antwoord is de reden dat ik morgen 2/11 terug binnen moet omdat mijn galblaas eruit moet. Dus sorry, maar nadien antwoord ik wel. Heb wat geduld tot ik antwoord. Bedankt voor het begrip.
 9. ricardo425

  Zwart scherm

  Hallo, Ik heb enkele dagen in het hospitaal gelegen en wanneer ik vandaag de pc wilde opstarten kreeg ik een zwart scherm. Na een paar keren te hebben opgestart bleef steeds hetzelfde probleem. Ik liet dan de pc voor zoals het was en na een 10 a 15 minuten startte de pc gewoon verder. Wat kan de oorzaak zijn van dit probleem? Kan ik geholpen worden? Met dank bij voorbaat
 10. ricardo425

  Windows 7

  Ziezo, klaar met deze pc dankzij jou waarvoor mijn oprechte dank. Groeten Richard
 11. ricardo425

  Windows 7

  Voorlopig zie ik niet wat er niet goed zou zijn. De opstart gaat goed, kan ermee surfen en downloaden. Krijg geen meldingen meer. Denk wel dat alles in orde is. Alleen nog de vraag of ik FRST.exe mag verwijderen? Ben je zeer dankbaar voor het geduld en de hulp die me geboden is. Groeten Richard
 12. ricardo425

  Windows 7

  Sorry, dat kom je tegen met amateurs hé. Fixlog.txt Hopelijk deze de goede
 13. ricardo425

  Windows 7

  Fixlog.txt
 14. ricardo425

  Windows 7

  FRST.txt Addition.txt
 15. ricardo425

  Windows 7

  Wanneer ik Intel Management open vind ik niks om deze in te schakelen. Heb nog enkele programma's verwijderd en op de stations is nu: Acer (C:) 172GB vrijen op Acer (D:) 172GB vrij. Dus denk ik dat we er goed voor staan. Moet er nu nog wat gebeuren? Groeten en alvast bedankt
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.