Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

ricardo425

Lid
 • Aantal items

  675
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over ricardo425

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 12-07-1955

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 10
 • Geheugen
  4096mb DDR3 Dual Channel
 • Grafische Kaart
  Intergrated Intel Graphics Media Accelerator x4500
 • Harde Schijf
  750GB Serial ATA (7200RPM)

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Matige Kennis

Recente bezoekers van dit profiel

586 profielweergaven
 1. ricardo425

  Windows 7

  Ziezo, klaar met deze pc dankzij jou waarvoor mijn oprechte dank. Groeten Richard
 2. ricardo425

  Windows 7

  Voorlopig zie ik niet wat er niet goed zou zijn. De opstart gaat goed, kan ermee surfen en downloaden. Krijg geen meldingen meer. Denk wel dat alles in orde is. Alleen nog de vraag of ik FRST.exe mag verwijderen? Ben je zeer dankbaar voor het geduld en de hulp die me geboden is. Groeten Richard
 3. ricardo425

  Windows 7

  Sorry, dat kom je tegen met amateurs hé. Fixlog.txt Hopelijk deze de goede
 4. ricardo425

  Windows 7

  Fixlog.txt
 5. ricardo425

  Windows 7

  FRST.txt Addition.txt
 6. ricardo425

  Windows 7

  Wanneer ik Intel Management open vind ik niks om deze in te schakelen. Heb nog enkele programma's verwijderd en op de stations is nu: Acer (C:) 172GB vrijen op Acer (D:) 172GB vrij. Dus denk ik dat we er goed voor staan. Moet er nu nog wat gebeuren? Groeten en alvast bedankt
 7. ricardo425

  Windows 7

  Goedemorgen Kweezie, Van AVG weet ik dat ik die extra's niet moet aanklikken. Zal dit ook doorgeven aan de persoon van wie die pc is. Deze morgen bij het opstarten zijn er updates gebeurt en blijkbaar liep alles goed. Tot tweemaal toe heropgestart zonder problemen. Krijg wel de melding dat Proshield niet is ingeschakeld. (Mag deze verwijderd worden?) Ook de melding: Intel Management Security niet is ingeschakeld. Bij onderhoudscentrum geen problemen gevonden. Schijfruimte: Acer (C:) 174 GB van de 217GB beschikbaar Acer (D:) 93GB van de 218GB beschikbaar Een hele vooruitgang, want die stonden helemaal vol. Kan dit nog beter?
 8. ricardo425

  Windows 7

  gelukt en ook gescand. geen meldingen
 9. ricardo425

  Windows 7

  Ik had AVG gedownload, maar heb nu naar programma's en onderdelen gekeken en die staat er niet meer tussen. Zal deze maar weer downloaden
 10. ricardo425

  Windows 7

  Heb CCleaner uitgevoerd. De opstart van de pc is ongeveer een 2 tal minuten. (een hele verbetering) Krijg wel de melding dat: ProShield niet is ingeschakeld. Windows Defender inschakelen Anti-Virus downloaden.
 11. ricardo425

  Windows 7

  Search.txt
 12. ricardo425

  Windows 7

  Hopelijk hier de goede log Search.txt Search.txt
 13. ricardo425

  Windows 7

  Nog een foutmelding gekregen bij het opstarten "Fout bij Configureren van Windows-updates. Wijzigingen ongedaan maken. Schakel de pc niet uit."
 14. ricardo425

  Windows 7

  FRST.exe en fixlist.txt staan beide op bureaublad. Wanneer ik FRST.exe start en klik op fix krijg ik de melding "Geen fixlist.txt gevonden. De fixlist.txt moet in dezelfde map staan waar ook de FRST-tool staat. Verder geraak ik niet
 15. ricardo425

  Windows 7

  De scan is gelukt. Hier de logs Addition.txt FRST.txt
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.