Ga naar inhoud

Deswa

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Deswa's prestaties

  1. en "verborgen mappen" staat aan
  2. Dit dan ? https://gofile.io/d/tMHvR1
  3. Dit zou het moeten zijn....https://we.tl/t-4lehHygqoS
  4. Opgelost, bedankt Staff en Porrelaar voor de hulp
  5. Beste Staff, Bedankt voor je hulp. Ik had dit al eens geprobeerd. Geen succes dus, nu ook. Ondertussen had ik Windows zonder verlies van gegevens al eens opnieuw geïnstalleerd....
  6. Ondertussen nagezien via de Editor, er is geen enkele softwarerestrictie.....
  7. Windows heb ik ook al eens opnieuw geïnstalleerd. Ik las dat er een mogelijkheid is om de store te blokkeren, zou het dat kunnen zijn?.
  8. Noppes, Ik heb het script nog eens gedownload maar zonder succes...
  9. Hi Porrelaar, bedankt voor je interesse. Raak er niet door:
  10. Hallo, Whatsapp vraagt om een update maar dit lukt niet...."U hebt een nieuwe app nodig om deze ms-windows-store-link te openen". Ik wou ook de x-box gebruiken voor schermopnames.... Blijkt dat er geen Windows Store meer aanwezig is. Ik heb al heel wat suggesties van internet geprobeerd maar het probleem raakt niet opgelost.
  11. Meer en meer firma's laten hun contacteren via een formulier op hun site. Als men dit invult en verstuurt heeft men géén copij van deze mail voor zichzelf. Kan deze uitgaande mail ergens teruggevonden worden ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.