Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

iakodimi10

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Ik werk met Mac OS en heb net LaCinema gekocht, om gedownloade films van mijn mac op mijn televisie te kunnen bekijken, nu ik probeer al alles om films op de harde schijf van LaCinema te zetten, maar het lukt helemaal niet, heeft er iemand wat advies? Veel dank en groetjes !!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.