Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

joristi

Lid
 • Aantal items

  30
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over joristi

 • Titel
  Lid

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Falstring. Bedankt. ik heb het gevonden. Blijkbaar is het enkel met de GOOGLE-CROME browser dat dit probleem zich voordoet. Met EDGE is het OK. Ook met IE. is het OK.
 2. Als Nederlands de ingestelde taal van de google zoekmachine is, zou men toch kunnen verwachten, dat de resultaten uit het Nederlands taalgebied eerst komen, maar dat is niet zo. Eerst komen er een tiental sites in het frans. En pas daarna zijn er de Nederlandstalige sites, waartussen ook nog Franstalige verschijnen. Hoe moet ik mijn instellingen aanpassen om enkel Nederlandstalige sites vooraan te krijgen? Met dank bij voorbaat.
 3. Hallo, O ja, ik wil zoiets graag doen en zonder de mensen te laten stikken... Ik heb op aanraden van iemand op een ander forum een terugkeer naar fabrieksinstellingen gedaan. Hij had er bij vermeld dat het misschien wel nodig zou zijn om dit verschillende keren te doen als het niet lukte want, en dat is juist, de fabrieksinstellingen kunnen ook nog variëren. En na enkele keren was het OK. Aan allen die mee gezocht hebben naar een oplossing...bedankt.
 4. De juiste benaming van de modem is B-BOX 3V+. En raar maar waar, met 192.168.1.1 + wachtwoord, ben ik nu wel verder geraakt. In het wachtwoord is een karakter dat moeilijk te ontcijferen is en ik heb enkele pogingen achter de rug en het is geslaagd. Het lampje op de modem: DECT & WPS is "uit" na een paar minuten gepinkt te hebben. Volgens wat ik lees is """dat""" niet ok.
 5. sinds deze zomer 17 juli heb ik een nieuwe modem een BBOX3 , de oude, bbox2, was niet bruikbaar voor zonnepanelen. Er is geen probleem geweest met dreamboxedit op mijn oude pc tot ongeveer eind november. Er moet ergens een update geweest zijn van windows10 en de moeilijkheden begonnen. Heb ik nog een vraag gemist? Hopelijk niet.
 6. Dit duurt al verschillende weken. Een mail versturen...probleem en kwaad ben ik niet echt, maar het steekt op de duur tegen altijd een oplossing te moeten zoeken. Ik heb een nieuwe pc gekocht omdat op een bepaald moment mijn oude dezelfde kwalen had.
 7. ik heb de tp-link, modèle TL-PA4015P, verwijderd, maar niets gekort. Na 192.168.1.1 krijg ik een pop-up met de keuze tussen user, admin en expert en daaronder vraagt hij het wachtwoord. Ik veronderstel dat ik daar het wachtwoord van de modem moet geven. Dat lukt niet. De "bucht" van Microsoft begint mij de kl.... uit te hangen. ik had al een probleem met een nieuw aangekochte OFFICE 2019. Een uur met microsoft gebeld vooralleer er beweging in zat. Uiteindelijk kan ik die gebruiken , maar 100% is anders. Ik ben de instellingen van WIFI gaan bekijken en daar zie ik: beveiligingstype: "WPA2-Personal". Op de ontvanger zie ik wel de mogelijkheid WPA2 maar zonder "-personal". Kan dat daar aan liggen? Bedankt hoor voor de moeite die jullie doen om mij vooruit te helpen.
 8. Er is internet en de vermelde update is """NIET""" terug te vinden. Ik heb perfecte verbinding met de printer op de verdieping, voip telefoon op twee plaatsen en de omvormer van de zonnepanelen, al is deze wel verbonden met TP-LINK. Blijkbaar alleen de satelliet ontvanger laat van zijn pluimen met wifi. Met een draadverbinding lukt het wel, maar de afstand is te groot om een soepele verbinding te kunnen maken met de modem want ik beschik niet over een kabel die lang genoeg is. Ik probeerde bij een kennis.
 9. Hallo, ik had wel gedacht dat er te weinig gegevens zouden zijn, maar ik wist niet wat er echt nodig is. Provider internet is SKYNET en voor de schotelontvangst is het TV_VLAANDEREN. DE ontvanger is een VU+ULTIMO. Dreamboxedit is een applicatie waarmee de zenders beheerd kunnen worden. Er zijn de vaste zenders, maar er zijn ook zenders die na verloop van tijd uit de ether verdwijnen en om dat klassement treffelijk te houden kan dreamboxedit van pas zijn. Dan gebeurt dat op de pc en wordt het nieuwe bestand doorgestuurd naar de VU+, waarna de installatie van de nieuwe gegevens kan starten na een stroomonderbreking. Al jaren gaat dat prima maar sinds 20 december met een nieuwe pc, lukt het niet meer met wifi, zelfs niet als ik er op minder dan 1 (één) meter verwijderd ben. Als meer gegevens nodig zijn...ik lees het dan wel. Alvast bedankt voor het mee denken.
 10. 192.168.1.1 zou normaal iets moeten vertellen over de modem, maar daar stopt het al. De verbinding van mijn pc met mijn sat-ontvanger met een dongel, gaat niet. Ik heb ongeveer alles al geprobeerd, maar...noppes. Kan iemand helpen, graag?
 11. Fietske te klein?...inderdaad, het is opgelost geraakt. Ik slaagde er niet in om een copy te maken van het gevraagde document en op de vraag aan mijn buur hoe het moest, vroeg hij waarom, en hij heeft daarop de nodige tussenkomst gedaan en met succes. Nu weet ik ook hoe ik een copy kan maken. Nogmaals mijn dank voor het mee denken.
 12. Hallo, Eureka, goeie geburen hebben is ook iets waard. Allemaal bedankt voor bereidwillige hulp.
 13. Dat blijkt niet te lukken. Maar dit heb ik gevonden: DETAILS VAN STUURPROGRAMMABESTAND. C:\WINDOWS\system32\drivers\disk.sys C:\WINDOWS\system32\drivers\EhStorClass.sys C:\WINDOWS\system32\drivers\partmgr.sys Het feit dat er steeds naar system32 wordt verwezen en niet naar system64 zou wel de reden kunnen zijn, """mijn gedacht""" Ik wil nog steeds een copy proberen maken, maar hoe krijg ik dat gedaan???
 14. Bedankt Jürgen voor de snelle reactie. Ik deed wat je vraagt en ik kan zeggen dat beide, SSD en harde schijf, bereikbaar zijn. Wat nu?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.