Ga naar inhoud

joristi

Lid
  • Items

    34
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door joristi

  1. Ik denk dat het probleem van de baan is. met dank.
  2. Ik denk dat er verandering is, in elk geval veel sneller. Nogmaals bedankt voor de hulp.
  3. Ik deed wat gevraagd is en nu afwachten. Ik heb inderdaad een vinkje moeten wegnemen. Dank je wel...vlugge hulp, top.
  4. Er is geen probleem zolang ik actief ben op de pc. Als ik door omstandigheden de pc actief achterlaat gedurende een langere periode, dan is de internet verbinding meestal afgesloten. Die verbinding komt dan wel steeds terug in orde. Mijn bezorgdheid is wel dat mijn telefoon een VOIP telefoon is en dan misschien ook uitvalt. Enig idee of ik dat kan oplossen of dat PROXIMUS moet tussen komen. Voor een abonnement van 49.99€ mag dat wel in orde zijn, denk ik. Met dank bij voorbaat.
  5. Falstring. Bedankt. ik heb het gevonden. Blijkbaar is het enkel met de GOOGLE-CROME browser dat dit probleem zich voordoet. Met EDGE is het OK. Ook met IE. is het OK.
  6. Als Nederlands de ingestelde taal van de google zoekmachine is, zou men toch kunnen verwachten, dat de resultaten uit het Nederlands taalgebied eerst komen, maar dat is niet zo. Eerst komen er een tiental sites in het frans. En pas daarna zijn er de Nederlandstalige sites, waartussen ook nog Franstalige verschijnen. Hoe moet ik mijn instellingen aanpassen om enkel Nederlandstalige sites vooraan te krijgen? Met dank bij voorbaat.
  7. Hallo, O ja, ik wil zoiets graag doen en zonder de mensen te laten stikken... Ik heb op aanraden van iemand op een ander forum een terugkeer naar fabrieksinstellingen gedaan. Hij had er bij vermeld dat het misschien wel nodig zou zijn om dit verschillende keren te doen als het niet lukte want, en dat is juist, de fabrieksinstellingen kunnen ook nog variëren. En na enkele keren was het OK. Aan allen die mee gezocht hebben naar een oplossing...bedankt.
  8. De juiste benaming van de modem is B-BOX 3V+. En raar maar waar, met 192.168.1.1 + wachtwoord, ben ik nu wel verder geraakt. In het wachtwoord is een karakter dat moeilijk te ontcijferen is en ik heb enkele pogingen achter de rug en het is geslaagd. Het lampje op de modem: DECT & WPS is "uit" na een paar minuten gepinkt te hebben. Volgens wat ik lees is """dat""" niet ok.
  9. sinds deze zomer 17 juli heb ik een nieuwe modem een BBOX3 , de oude, bbox2, was niet bruikbaar voor zonnepanelen. Er is geen probleem geweest met dreamboxedit op mijn oude pc tot ongeveer eind november. Er moet ergens een update geweest zijn van windows10 en de moeilijkheden begonnen. Heb ik nog een vraag gemist? Hopelijk niet.
  10. Dit duurt al verschillende weken. Een mail versturen...probleem en kwaad ben ik niet echt, maar het steekt op de duur tegen altijd een oplossing te moeten zoeken. Ik heb een nieuwe pc gekocht omdat op een bepaald moment mijn oude dezelfde kwalen had.
  11. ik heb de tp-link, modèle TL-PA4015P, verwijderd, maar niets gekort. Na 192.168.1.1 krijg ik een pop-up met de keuze tussen user, admin en expert en daaronder vraagt hij het wachtwoord. Ik veronderstel dat ik daar het wachtwoord van de modem moet geven. Dat lukt niet. De "bucht" van Microsoft begint mij de kl.... uit te hangen. ik had al een probleem met een nieuw aangekochte OFFICE 2019. Een uur met microsoft gebeld vooralleer er beweging in zat. Uiteindelijk kan ik die gebruiken , maar 100% is anders. Ik ben de instellingen van WIFI gaan bekijken en daar zie ik: beveiligingstype: "WPA2-Personal". Op de ontvanger zie ik wel de mogelijkheid WPA2 maar zonder "-personal". Kan dat daar aan liggen? Bedankt hoor voor de moeite die jullie doen om mij vooruit te helpen.
  12. Er is internet en de vermelde update is """NIET""" terug te vinden. Ik heb perfecte verbinding met de printer op de verdieping, voip telefoon op twee plaatsen en de omvormer van de zonnepanelen, al is deze wel verbonden met TP-LINK. Blijkbaar alleen de satelliet ontvanger laat van zijn pluimen met wifi. Met een draadverbinding lukt het wel, maar de afstand is te groot om een soepele verbinding te kunnen maken met de modem want ik beschik niet over een kabel die lang genoeg is. Ik probeerde bij een kennis.
  13. Hallo, ik had wel gedacht dat er te weinig gegevens zouden zijn, maar ik wist niet wat er echt nodig is. Provider internet is SKYNET en voor de schotelontvangst is het TV_VLAANDEREN. DE ontvanger is een VU+ULTIMO. Dreamboxedit is een applicatie waarmee de zenders beheerd kunnen worden. Er zijn de vaste zenders, maar er zijn ook zenders die na verloop van tijd uit de ether verdwijnen en om dat klassement treffelijk te houden kan dreamboxedit van pas zijn. Dan gebeurt dat op de pc en wordt het nieuwe bestand doorgestuurd naar de VU+, waarna de installatie van de nieuwe gegevens kan starten na een stroomonderbreking. Al jaren gaat dat prima maar sinds 20 december met een nieuwe pc, lukt het niet meer met wifi, zelfs niet als ik er op minder dan 1 (één) meter verwijderd ben. Als meer gegevens nodig zijn...ik lees het dan wel. Alvast bedankt voor het mee denken.
  14. 192.168.1.1 zou normaal iets moeten vertellen over de modem, maar daar stopt het al. De verbinding van mijn pc met mijn sat-ontvanger met een dongel, gaat niet. Ik heb ongeveer alles al geprobeerd, maar...noppes. Kan iemand helpen, graag?
  15. Fietske te klein?...inderdaad, het is opgelost geraakt. Ik slaagde er niet in om een copy te maken van het gevraagde document en op de vraag aan mijn buur hoe het moest, vroeg hij waarom, en hij heeft daarop de nodige tussenkomst gedaan en met succes. Nu weet ik ook hoe ik een copy kan maken. Nogmaals mijn dank voor het mee denken.
  16. Hallo, Eureka, goeie geburen hebben is ook iets waard. Allemaal bedankt voor bereidwillige hulp.
  17. Dat blijkt niet te lukken. Maar dit heb ik gevonden: DETAILS VAN STUURPROGRAMMABESTAND. C:\WINDOWS\system32\drivers\disk.sys C:\WINDOWS\system32\drivers\EhStorClass.sys C:\WINDOWS\system32\drivers\partmgr.sys Het feit dat er steeds naar system32 wordt verwezen en niet naar system64 zou wel de reden kunnen zijn, """mijn gedacht""" Ik wil nog steeds een copy proberen maken, maar hoe krijg ik dat gedaan???
  18. Bedankt Jürgen voor de snelle reactie. Ik deed wat je vraagt en ik kan zeggen dat beide, SSD en harde schijf, bereikbaar zijn. Wat nu?
  19. Bij de aankoop was een harde schijf 1TB actief (windows7) in mijn pc. Bij de start van windows10 werd de pc geüpgraded, 32bit. Nu is een ssd schijf actief in 64bit. Maar ik krijg mijn oorspronkelijke harde schijf niet actief naast de ssd. Kunnen jullie helpen? Met dank bij voorbaat.
  20. Het ziet er positief uit, ja. Daarmee kan ik vooruit. Bedankt.
  21. Ik wist niet dat het zo belangrijk is, maar met deze: Bitdefender.
  22. Hallo, ik ben zinnens een nieuwe pc aan te kopen maar eerst wil ik weten of het mogelijk is om software , die aangekocht is voor een bepaalde duur, opnieuw te installeren op de nieuwe pc. De software is geschikt voor 1 (een) pc. Met dank bij voorbaat.
  23. Ik denk dat we het er maar zullen bij laten. Ik weet nu toch dat er blijkbaar niets meer aan de hand is. Ik wil je met deze heel veel danken voor je inzet. Ik markeer als OPGELOST. Groeten.
  24. Ik ga eens chronologisch neerschrijven wat ik deze morgen gedaan heb en dan eens zien wanneer dat spul geactiveerd wordt. Ik heb alles van Google er uit gegooid. Dan opnieuw gedownload en zonder meer een browser gestart en... die ambetanterik is er niet. In de instellingen van de zoekmachines is hij momenteel niet te bespeuren. Nu heb ik de bladwijzers van mijn "IE-browser" binnengehaald en ook nu is er geen probleem. Als laatste heb ik nu google gesynchroniseerd en de favorieten geladen en nu is het weer zover, wat er op wijst dat het met google of de in google opgeslagen favorieten te maken heeft. IS het mogelijk om alle gegevens van mijn favorieten ergens te vinden zodat ik een copy kan afdrukken, dan kan ik eens proberen site per site opnieuw in te voeren tot ik de boosdoener gevonden heb? Ik voeg nu de log toe. Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4 Scan saved at 9:36:23, on 12/10/2012 Platform: Windows 7 SP1 (WinNT 6.00.3505) MSIE: Internet Explorer v9.00 (9.00.8112.16450) Boot mode: Normal Running processes: C:\Program Files (x86)\Malwarebytes' Anti-Malware\mbamgui.exe C:\Program Files (x86)\Launch Manager\LManager.exe C:\Program Files\AVAST Software\Avast\AvastUI.exe C:\Program Files (x86)\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe C:\Program Files (x86)\iTunes\iTunesHelper.exe C:\Program Files (x86)\Launch Manager\LMworker.exe C:\Program Files (x86)\Windows Live\Mail\wlmail.exe C:\Program Files (x86)\Windows Live\Contacts\wlcomm.exe C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe C:\Program Files (x86)\Trend Micro\HiJackThis\HiJackThis.exe R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch = R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = C:\Windows\SysWOW64\blank.htm O2 - BHO: AcroIEHelperStub - {18DF081C-E8AD-4283-A596-FA578C2EBDC3} - C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelperShim.dll O2 - BHO: Java Plug-In SSV Helper - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin\ssv.dll O2 - BHO: avast! WebRep - {8E5E2654-AD2D-48bf-AC2D-D17F00898D06} - C:\Program Files\AVAST Software\Avast\aswWebRepIE.dll O2 - BHO: Aanmeldhulp voor Windows Live ID - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files (x86)\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll O2 - BHO: Windows Live Messenger Companion Helper - {9FDDE16B-836F-4806-AB1F-1455CBEFF289} - C:\Program Files (x86)\Windows Live\Companion\companioncore.dll O2 - BHO: SkypeIEPluginBHO - {AE805869-2E5C-4ED4-8F7B-F1F7851A4497} - C:\Program Files (x86)\Skype\Toolbars\Internet Explorer\skypeieplugin.dll O2 - BHO: Java Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin\jp2ssv.dll O3 - Toolbar: avast! WebRep - {8E5E2654-AD2D-48bf-AC2D-D17F00898D06} - C:\Program Files\AVAST Software\Avast\aswWebRepIE.dll O4 - HKLM\..\Run: [LManager] C:\Program Files (x86)\Launch Manager\LManager.exe O4 - HKLM\..\Run: [Adobe ARM] "C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\ARM\1.0\AdobeARM.exe" O4 - HKLM\..\Run: [avast] "C:\Program Files\AVAST Software\Avast\avastUI.exe" /nogui O4 - HKLM\..\Run: [sunJavaUpdateSched] "C:\Program Files (x86)\Common Files\Java\Java Update\jusched.exe" O4 - HKLM\..\Run: [APSDaemon] "C:\Program Files (x86)\Common Files\Apple\Apple Application Support\APSDaemon.exe" O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files (x86)\QuickTime\QTTask.exe" -atboottime O4 - HKLM\..\Run: [iTunesHelper] "C:\Program Files (x86)\iTunes\iTunesHelper.exe" O8 - Extra context menu item: E&xport to Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~2\MICROS~1\Office12\EXCEL.EXE/3000 O9 - Extra button: @C:\Program Files (x86)\Windows Live\Companion\companionlang.dll,-600 - {0000036B-C524-4050-81A0-243669A86B9F} - C:\Program Files (x86)\Windows Live\Companion\companioncore.dll O9 - Extra button: @C:\Program Files (x86)\Windows Live\Writer\WindowsLiveWriterShortcuts.dll,-1004 - {219C3416-8CB2-491a-A3C7-D9FCDDC9D600} - C:\Program Files (x86)\Windows Live\Writer\WriterBrowserExtension.dll O9 - Extra 'Tools' menuitem: @C:\Program Files (x86)\Windows Live\Writer\WindowsLiveWriterShortcuts.dll,-1003 - {219C3416-8CB2-491a-A3C7-D9FCDDC9D600} - C:\Program Files (x86)\Windows Live\Writer\WriterBrowserExtension.dll O9 - Extra button: Skype Click to Call - {898EA8C8-E7FF-479B-8935-AEC46303B9E5} - C:\Program Files (x86)\Skype\Toolbars\Internet Explorer\skypeieplugin.dll O9 - Extra 'Tools' menuitem: Skype Click to Call - {898EA8C8-E7FF-479B-8935-AEC46303B9E5} - C:\Program Files (x86)\Skype\Toolbars\Internet Explorer\skypeieplugin.dll O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~2\MICROS~1\Office12\REFIEBAR.DLL O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\program files (x86)\common files\microsoft shared\windows live\wlidnsp.dll O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\program files (x86)\common files\microsoft shared\windows live\wlidnsp.dll O11 - Options group: [ACCELERATED_GRAPHICS] Accelerated graphics O16 - DPF: {C345E174-3E87-4F41-A01C-B066A90A49B4} (WRC Class) - http://trial.trymicrosoftoffice.com/trialoaa/buymsoffice_assets/framework/microsoft/wrc32.ocx O16 - DPF: {E2883E8F-472F-4FB0-9522-AC9BF37916A7} - http://platformdl.adobe.com/NOS/getPlusPlus/1.6/gp.cab O18 - Protocol: skype-ie-addon-data - {91774881-D725-4E58-B298-07617B9B86A8} - C:\Program Files (x86)\Skype\Toolbars\Internet Explorer\skypeieplugin.dll O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~2\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL O18 - Protocol: wlpg - {E43EF6CD-A37A-4A9B-9E6F-83F89B8E6324} - C:\Program Files (x86)\Windows Live\Photo Gallery\AlbumDownloadProtocolHandler.dll O23 - Service: Adobe Acrobat Update Service (AdobeARMservice) - Adobe Systems Incorporated - C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\ARM\1.0\armsvc.exe O23 - Service: Adobe Flash Player Update Service (AdobeFlashPlayerUpdateSvc) - Adobe Systems Incorporated - C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash\FlashPlayerUpdateService.exe O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\Alg.exe,-112 (ALG) - Unknown owner - C:\Windows\System32\alg.exe (file missing) O23 - Service: AMD External Events Utility - Unknown owner - C:\Windows\system32\atiesrxx.exe (file missing) O23 - Service: Apple Mobile Device - Apple Inc. - C:\Program Files (x86)\Common Files\Apple\Mobile Device Support\AppleMobileDeviceService.exe O23 - Service: avast! Antivirus - AVAST Software - C:\Program Files\AVAST Software\Avast\AvastSvc.exe O23 - Service: avast! Firewall - AVAST Software - C:\Program Files\AVAST Software\Avast\afwServ.exe O23 - Service: Dritek WMI Service (DsiWMIService) - Dritek System Inc. - C:\Program Files (x86)\Launch Manager\dsiwmis.exe O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\efssvc.dll,-100 (EFS) - Unknown owner - C:\Windows\System32\lsass.exe (file missing) O23 - Service: Acer ePower Service (ePowerSvc) - Acer Incorporated - C:\Program Files\Acer\Acer PowerSmart Manager\ePowerSvc.exe O23 - Service: @%systemroot%\system32\fxsresm.dll,-118 (Fax) - Unknown owner - C:\Windows\system32\fxssvc.exe (file missing) O23 - Service: GRegService (Greg_Service) - Acer Incorporated - C:\Program Files (x86)\Acer\Registration\GregHSRW.exe O23 - Service: Google Update Service (gupdate) (gupdate) - Google Inc. - C:\Program Files (x86)\Google\Update\GoogleUpdate.exe O23 - Service: Google Update-service (gupdatem) (gupdatem) - Google Inc. - C:\Program Files (x86)\Google\Update\GoogleUpdate.exe O23 - Service: Intel® Rapid Storage Technology (IAStorDataMgrSvc) - Intel Corporation - C:\Program Files (x86)\Intel\Intel® Rapid Storage Technology\IAStorDataMgrSvc.exe O23 - Service: iPod-service (iPod Service) - Apple Inc. - C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe O23 - Service: @keyiso.dll,-100 (KeyIso) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing) O23 - Service: Intel® Management and Security Application Local Management Service (LMS) - Intel Corporation - C:\Program Files (x86)\Intel\Intel® Management Engine Components\LMS\LMS.exe O23 - Service: MBAMScheduler - Malwarebytes Corporation - C:\Program Files (x86)\Malwarebytes' Anti-Malware\mbamscheduler.exe O23 - Service: MBAMService - Malwarebytes Corporation - C:\Program Files (x86)\Malwarebytes' Anti-Malware\mbamservice.exe O23 - Service: @comres.dll,-2797 (MSDTC) - Unknown owner - C:\Windows\System32\msdtc.exe (file missing) O23 - Service: @%SystemRoot%\System32\netlogon.dll,-102 (Netlogon) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing) O23 - Service: NTI IScheduleSvc - NewTech Infosystems, Inc. - C:\Program Files (x86)\NewTech Infosystems\Acer Backup Manager\IScheduleSvc.exe O23 - Service: NTI Backup Now 5 Backup Service (NTIBackupSvc) - NewTech InfoSystems, Inc. - C:\Program Files (x86)\NewTech Infosystems\NTI Backup Now 5\BackupSvc.exe O23 - Service: NTI Backup Now 5 Scheduler Service (NTISchedulerSvc) - NewTech Infosystems, Inc. - C:\Program Files (x86)\NewTech Infosystems\NTI Backup Now 5\SchedulerSvc.exe O23 - Service: @%systemroot%\system32\psbase.dll,-300 (ProtectedStorage) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing) O23 - Service: Cyberlink RichVideo Service(CRVS) (RichVideo) - Unknown owner - C:\Program Files (x86)\Cyberlink\Shared files\RichVideo.exe O23 - Service: @%systemroot%\system32\Locator.exe,-2 (RpcLocator) - Unknown owner - C:\Windows\system32\locator.exe (file missing) O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\samsrv.dll,-1 (SamSs) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing) O23 - Service: Skype Updater (SkypeUpdate) - Skype Technologies - C:\Program Files (x86)\Skype\Updater\Updater.exe O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\snmptrap.exe,-3 (SNMPTRAP) - Unknown owner - C:\Windows\System32\snmptrap.exe (file missing) O23 - Service: @%systemroot%\system32\spoolsv.exe,-1 (Spooler) - Unknown owner - C:\Windows\System32\spoolsv.exe (file missing) O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\sppsvc.exe,-101 (sppsvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\sppsvc.exe (file missing) O23 - Service: TurboBoost - Intel® Corporation - C:\Program Files\Intel\TurboBoost\TurboBoost.exe O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\ui0detect.exe,-101 (UI0Detect) - Unknown owner - C:\Windows\system32\UI0Detect.exe (file missing) O23 - Service: Intel® Management & Security Application User Notification Service (UNS) - Intel Corporation - C:\Program Files (x86)\Intel\Intel® Management Engine Components\UNS\UNS.exe O23 - Service: Updater Service - Acer - C:\Program Files\Acer\Acer Updater\UpdaterService.exe O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\vaultsvc.dll,-1003 (VaultSvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\lsass.exe (file missing) O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\vds.exe,-100 (vds) - Unknown owner - C:\Windows\System32\vds.exe (file missing) O23 - Service: @%systemroot%\system32\vssvc.exe,-102 (VSS) - Unknown owner - C:\Windows\system32\vssvc.exe (file missing) O23 - Service: @%SystemRoot%\system32\Wat\WatUX.exe,-601 (WatAdminSvc) - Unknown owner - C:\Windows\system32\Wat\WatAdminSvc.exe (file missing) O23 - Service: @%systemroot%\system32\wbengine.exe,-104 (wbengine) - Unknown owner - C:\Windows\system32\wbengine.exe (file missing) O23 - Service: @%Systemroot%\system32\wbem\wmiapsrv.exe,-110 (wmiApSrv) - Unknown owner - C:\Windows\system32\wbem\WmiApSrv.exe (file missing) O23 - Service: @%PROGRAMFILES%\Windows Media Player\wmpnetwk.exe,-101 (WMPNetworkSvc) - Unknown owner - C:\Program Files (x86)\Windows Media Player\wmpnetwk.exe (file missing) -- End of file - 11048 bytes
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.