Ga naar inhoud

Wits

Lid
  • Items

    49
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Wits's prestaties

  1. Daar heb ik ook al eens aan gedacht, dat het te maken kon hebben met mijn pc zelf en heb toen de pc verbonden via de hotspot van mijn Gsm. Intel was toen niet te zien op de avast scan.
  2. Zoals gevraagd de link van Speccy http://speccy.piriform.com/results/PWmbs7zOGEbGSE7XmeeAHxb
  3. Geen probleem Stegisoft, alvast hartelijk bedankt voor je hulp.
  4. Zoals gevraagd in bijlage... Als VPN gebruik ik CyberghostAddition.txt FRST.txt
  5. Intel staat er niet tussen. Hoe kan dit nu? Avast zijnde anti-virus, anti-malware programma vind dit wel. Moet ik mij zorgen maken? Kan dit toch een hack zijn? Wat is het verschil tussen een IP adres beginnende met 168... en fe80... De IP-scanner scant op het eerste maar kan je ook scannen op het tweede? Kan ik via het MAC adres iets vinden? Ik heb ondertussen mijn telenet modem gereset met de reset knop achteraan het toestel maar geen verandering.
  6. Cash leeg gemaakt, geen resultaat. Intel nog steeds aanwezig in Avast scan en zoals eerder al vermeld, Intel is niet te zien bij Telenet en bij netwerkdetectie. Kan ik Intel op de één of andere manier verwijderen of op zijn minst blokkeren in mijn netwerk?
  7. Welcome Captain, Dat kan je zien in het tweede screenshot bij het begin van mijn topic. Hoe kan er nog een toestel in mijn netwerk zitten als ik alle verbindingen verbroken heb?
  8. Intel staat toch bij overige apparaten, en niet bij Niet-verbonden apparaten? Dit wil toch zeggen dat Intel toegang heeft tot mijn netwerk? Modem van telenet al verschillende keren herstart met zelfde resultaat.
  9. Nog een beetje verder gezocht. Wifi staat uit, alle bedrade verbindingen onderbroken, behalve pc natuurlijk. Resultaten avast en ipconfig:
  10. Dit is juist waarom ik me vragen stel. De pc is niet te zien in netwerkdetectie en niet op de router alleen op de scan van avast.
  11. Beste, Als ik een netwerkscan uitvoer zie ik in het resultaat, zie bijlage, een pc staan waar ik niet weet waar die vandaan komt? Hoe kan ik hierover iets te weten komen? Mvg,
  12. Beste Kweezie, Er is inderdaad een hdmi aansluiting op de grafische kaart. Stak achter een plastieken bescherming wat ik nu dus pas gezien heb. Probleem opgelost. De backupbestanden zijn van skydrive, kan opgegeven pad niet vinden, hoe kan ik dit vermijden? Mvg, Backup Files 2017-05-14 223755_error.log
  13. Is het beter om via AMD grafische kaart te verbinden? Vroeger had ik een verbinding DVI op pc en VGA op tv die inderdaad stabieler was maar van mindere beeldkwaliteit. Een andere kabel? DVI-HDMI Mvg
  14. Zoals gevraagd... http://speccy.piriform.com/results/4MY2xQ3mLrXRLJzDJmuz1V6
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.