Ga naar inhoud

Wits

Lid
  • Items

    49
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Wits

  1. Daar heb ik ook al eens aan gedacht, dat het te maken kon hebben met mijn pc zelf en heb toen de pc verbonden via de hotspot van mijn Gsm. Intel was toen niet te zien op de avast scan.
  2. Zoals gevraagd de link van Speccy http://speccy.piriform.com/results/PWmbs7zOGEbGSE7XmeeAHxb
  3. Geen probleem Stegisoft, alvast hartelijk bedankt voor je hulp.
  4. Zoals gevraagd in bijlage... Als VPN gebruik ik CyberghostAddition.txt FRST.txt
  5. Intel staat er niet tussen. Hoe kan dit nu? Avast zijnde anti-virus, anti-malware programma vind dit wel. Moet ik mij zorgen maken? Kan dit toch een hack zijn? Wat is het verschil tussen een IP adres beginnende met 168... en fe80... De IP-scanner scant op het eerste maar kan je ook scannen op het tweede? Kan ik via het MAC adres iets vinden? Ik heb ondertussen mijn telenet modem gereset met de reset knop achteraan het toestel maar geen verandering.
  6. Cash leeg gemaakt, geen resultaat. Intel nog steeds aanwezig in Avast scan en zoals eerder al vermeld, Intel is niet te zien bij Telenet en bij netwerkdetectie. Kan ik Intel op de één of andere manier verwijderen of op zijn minst blokkeren in mijn netwerk?
  7. Welcome Captain, Dat kan je zien in het tweede screenshot bij het begin van mijn topic. Hoe kan er nog een toestel in mijn netwerk zitten als ik alle verbindingen verbroken heb?
  8. Intel staat toch bij overige apparaten, en niet bij Niet-verbonden apparaten? Dit wil toch zeggen dat Intel toegang heeft tot mijn netwerk? Modem van telenet al verschillende keren herstart met zelfde resultaat.
  9. Nog een beetje verder gezocht. Wifi staat uit, alle bedrade verbindingen onderbroken, behalve pc natuurlijk. Resultaten avast en ipconfig:
  10. Dit is juist waarom ik me vragen stel. De pc is niet te zien in netwerkdetectie en niet op de router alleen op de scan van avast.
  11. Beste, Als ik een netwerkscan uitvoer zie ik in het resultaat, zie bijlage, een pc staan waar ik niet weet waar die vandaan komt? Hoe kan ik hierover iets te weten komen? Mvg,
  12. Beste Kweezie, Er is inderdaad een hdmi aansluiting op de grafische kaart. Stak achter een plastieken bescherming wat ik nu dus pas gezien heb. Probleem opgelost. De backupbestanden zijn van skydrive, kan opgegeven pad niet vinden, hoe kan ik dit vermijden? Mvg, Backup Files 2017-05-14 223755_error.log
  13. Is het beter om via AMD grafische kaart te verbinden? Vroeger had ik een verbinding DVI op pc en VGA op tv die inderdaad stabieler was maar van mindere beeldkwaliteit. Een andere kabel? DVI-HDMI Mvg
  14. Zoals gevraagd... http://speccy.piriform.com/results/4MY2xQ3mLrXRLJzDJmuz1V6
  15. Als ik de errorlogs wil openen krijg ik geen toestemming. Vandaar ook de vraag over administratorrechten.
  16. Bij de derde keer proberen de update te voltooien kreeg ik volgende meldingen:
  17. Beste Kweezie, Omdat mijn beeld zo knipperde, wat nu beter is maar soms toch nog, heb ik via intel update utility geprobeerd om volgende updates uit te voeren maar het is na verschillende keren proberen nog steeds niet gelukt. Mijn backup staat op automatisch en regelmatig krijg ik de melding dat volgende bestanden niet kunnen opgenomen worden. Blijkbaar ben ik als gebruiker van mijn PC niet de administrator maar is dat BMXComputers of heb ik het mis? Mvg,
  18. Nog wel een paar vragen maar gaan we hier verder of open ik een nieuw topic? * Problemen met Intel Driver update. * Bepaalde bestanden worden niet in backup opgenomen. * Is het een goed idee om BMXcomputers te verwijderen als hoofdadministrator?
  19. Beste Kweezie, Met die bak "Duvel" bedoel ik ook een donatie twv 30€, gisteren uitgevoerd(Bruno Dictus). Met dank en vriendelijke groet, Wits
  20. Beste Kweezie, Bitdefender heb ik verwijderd en opnieuw geïnstalleerd en de systeemscan is deze keer wel gelukt. Er staan nog 76 bestanden met wachtwoord beveiligd maar dit zijn allemaal backupbestanden van skysoft op mijn D-drive. Verwijderen? Bitdefender update en autopilot lijken te werken zoals het hoort en mijn scherm knippert ook niet meer. Hoe ik microsoft apps verwijder zal ik eerst effe opzoeken in het forum, Unchecky heb ik alvast geïnstalleerd. Spijtig genoeg zit ik niet op sociale media om jullie te steunen maar die bak "Duvel" komt eraan. IK ben echt opgelucht en bedank je van harte. Altijd fijn om weten dat ik met vragen ergens te recht kan. Met vriendelijke groet, Wits
  21. Dag Kweezie, Zoals gevraagd, in bijlage.... Mvg, AdwCleaner[C0].txt AdwCleaner[S0].txt
  22. Beste Kweezie, Zoals gevraagd..... Mvg, Fixlog.txt
  23. Hey Kweezie, Zoals gevraagd, in bijlage.... En alvast bedankt! Addition.txt FRST.txt
  24. Beste, Als ik een systeemscan met Bitdefender uitvoer word deze plots onderbroken, ook heb ik gemerkt dat er sommige bestanden met een wachtwoord zijn beveiligd. Als ik de pc opstart staat bitdefender soms in autopilot, soms moet ik deze manueel opzetten. Bitdefender update gebeurd ook niet altijd automatisch. Mijn scherm flikkert soms alsof het lijkt dat het gekopieerd word, microsoft apps verdwijnen(mail) of komen er ongevraagd bij(Wunderlist). Een scan met malwarebytes en microsoft security scan leveren niets op. Word ik paranoïde of is er toch iets niet pluis? En hoe kan ik erachter komen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.