Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

gnora

Lid
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. het lukt mij niet. Toch bedankt voor u hulp.
 2. ik heb het geknipt en wil het opslaan en dan als bijlage hier opzetten, maar als ik het op sla krijg ik een lege blad. ikheb alleen word pad op computer heb daar ook geprobeerd om bestand op te plakken is gelukt maar slaat lege blad op in documenten.
 3. Is niet gelukt dit krijg ik in een schermpje : rode x:kan het bestand c:/ Programdata/microsoft/windows/startmenu/programs/administrative tools/computer management.Ink niet vinden. controleer of u de naam juist hebt ingevoerd en probeer het daarna opnieuw;
 4. Als ik een internet pagina open krijg ik links onder een gele driehoek met uitroepteken erin en tekst" fout op pagina". waardoor mijn pagina wat ik opvraag, de tekst allemaal aan ene kant staat en niet over het hele blad. Kan iemand mij helpen.
 5. ik kan niks opslaan op mijn computer, krijg altijd een kader waar instaat, onvoldoende schijfruimte station C (is 14.6 GB)groot. ik heb ook een station D (175 GB) maar op D kan ik niks opslaan. kan iemand mij helpen, ik kan wel niet veel van computer.MVG
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...