Ga naar inhoud

gnora

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door gnora

  1. ik heb het geknipt en wil het opslaan en dan als bijlage hier opzetten, maar als ik het op sla krijg ik een lege blad. ikheb alleen word pad op computer heb daar ook geprobeerd om bestand op te plakken is gelukt maar slaat lege blad op in documenten.
  2. Is niet gelukt dit krijg ik in een schermpje : rode x:kan het bestand c:/ Programdata/microsoft/windows/startmenu/programs/administrative tools/computer management.Ink niet vinden. controleer of u de naam juist hebt ingevoerd en probeer het daarna opnieuw;
  3. Als ik een internet pagina open krijg ik links onder een gele driehoek met uitroepteken erin en tekst" fout op pagina". waardoor mijn pagina wat ik opvraag, de tekst allemaal aan ene kant staat en niet over het hele blad. Kan iemand mij helpen.
  4. ik kan niks opslaan op mijn computer, krijg altijd een kader waar instaat, onvoldoende schijfruimte station C (is 14.6 GB)groot. ik heb ook een station D (175 GB) maar op D kan ik niks opslaan. kan iemand mij helpen, ik kan wel niet veel van computer.MVG
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.