Ga naar inhoud

Coffee

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Coffee's prestaties

  1. Het kan nog simpeler, ik kwam er inderdaad ook achter dat je niet rechtstreeks kunt uitpakken in de Fonts map van Windows. Wat je echter wel kunt doen is het bestand uitpakken in een andere map of plek (bureaublad bijv.) en de files rechtstreeks knippen en plakken in de map fonts. Ga daarvoor naar je c:/windows/fonts map en klik op de plek waar alle fonts staan op CTRL+V of rechtermuisknop en plakken. Dan staan ze wel in direct in de juiste map en kun je ze meteen vanuit WORDS zien en gebruiken.
  2. Jammer maar dat is dus geen oplossing. Het moet opgelost worden met deze router die er ook expliciet voor geschikt zou moeten zijn.
  3. Hallo, Ik heb een vraag, ik ben in bezit van een Asus RT-N16 Router. ASUS - Netwerken- ASUS RT-N16 Ik heb daarbij de mogelijkheid om via twee USB aansluitingen externe HDD schijven aan te sluiten. Dit wil ik dan ook graag doen maar ik heb daar een paar vragen over. Ik wil deze Externe Harde schijf met name gebruiken als opslag, zodat ik waar ook ter wereld ik me bevind toegang heb tot data, foto's film etc. Zodat ik op vakantie er foto's kan opzetten. Maar ook bestanden kan delen. Dat kan volgens mij via internet via; ftp://UwNaam.asuscomm.com (account) Nu zijn er veel Externe HDD,s met een aan en uit knop. Indien de HDD niet aanstaat kan ik hem ook niet inlezen denk ik. Ik ben op zoek naar een schijf van ongeveer 2TB hij kan gewoon op adapter stroom want hij komt in de meterkast te hangen. Maar welke is nu het beste geschikt voor wat ik wil. Dus kortom, welke externe Hdd, of wat voorn soort kan ik het beste aanschaffen? - Een externe netwerk hdd? of een gewone externe hdd? - Maakt het iets uit of er een aan en uitknop op de hdd zit, of kan ik deze via de router extern activeren? - Ik wil natuurlijk ook niet dat de HDD 24 uur per dag aan het draaien is als ik hem niet gebruik. - Waar moet ik rekening mee houden? En waar moet ik op letten? Alvast bedankt voor jullie reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.