Ga naar inhoud

h.dereus

Lid
  • Items

    142
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door h.dereus

  1. Klopt, eerder had ik 'm op jouw aangeven ook al van openbaar naar prive gezet, maar het bevestigen van de wijziging lukte steeds niet. Nu dus wel. Nogmaals bedankt voor de energie die je er in hebt gestoken👍🏻👍🏻👍🏻
  2. Ik probeerde eerst nog iets anders. Startmenu>windowsinstellingen>zoeken naar netwerkstatus> kies verbindingseigenschappen wijzigen. Ik zag hier dat het netwerkprofiel nog op 'openbaar' stond. Ik heb dit gewijzigd en daarna zagen ze elkaar weer. Opgelost dus. Hartelijk dank voor het meedenken!!
  3. Stappen gevolgd, zonder ander resultaat. Hoe het zit met de SSID naam moet ik eens nazoeken. Bedankt zover!
  4. Virusscanner laptop en PC tijdelijk uitgezet en router opnieuw opgestart. Helaas zien ze elkaar ook nu niet.
  5. Na 'netwerkstatus'op 'verbindingseigenschappen' geklikt. Hierna verschijnt het volgende scherm
  6. Zou kunnen. Ik gebruik nu een usb2 kabel op een usb3 poort, maar of een ander kabeltje een andere layout en andere datums van de mappen zal geven is nog te bezien.
  7. Na 'netwerkstatus'op 'verbindingseigenschappen' geklikt. Hierna verschijnt het volgende scherm
  8. Ik volgde de stappen: -instellingen -netwerk en Internet -verbindingseigenschappen wijzigen -heb netwerkprofiel gewijzigd van 'openbaar' naar 'prive' Als ik vervolgens naar config> netwerkcentrum>internet> geavanceerde instellingen voor delen wijzigen ga, kan ik e wijzigingen nog steeds niet opslaan.
  9. Ik volgde de stappen: -instellingen -netwerk en Internet -verbindingseigenschappen wijzigen -heb netwerkprofiel gewijzigd van 'openbaar' naar 'prive' Als ik vervolgens naar config> netwerkcentrum>internet> geavanceerde instellingen voor delen wijzigen ga, kan ik e wijzigingen nog steeds niet opslaan.
  10. Ik volgde de stappen: -instellingen -netwerk en Internet -verbindingseigenschappen wijzigen -heb netwerkprofiel gewijzigd van 'openbaar' naar 'prive' Als ik vervolgens naar config> netwerkcentrum>internet> geavanceerde instellingen voor delen wijzigen ga, kan ik e wijzigingen nog steeds niet opslaan.
  11. Inderdaad. Nu wel zelfde scherm. Kan de instellingen alleen niet opslaan. Zie blauwe kader. Deze optie is niet actief. Ik kan de PC overigens nu nog niet zien.
  12. Inderdaad. Nu wel zelfde scherm. Kan de instellingen alleen niet opslaan. Zie blauwe kader. Deze optie is niet actief. Ik kan de PC overigens nu nog niet zien.
  13. Hallo, Modem opnieuw opgestart (had ik inderdaad nog niet aan gedacht), maar dat brengt mij niet verder. Als ik de tweede stap die je beschrijft doe, dan krijg ik een ander scherm te zien (zie bijlage). De optie 'schakel het automatisch instellen in van alle apparaten die met het netwerk zijn verbonden' mis ik hier. Het lijkt erop dat hier de crux zit. Hoe krijg ik hetzelfde scherm als dat van jou?
  14. Je hebt helemaal gelijk. Zo simpel kan de oplossing dus zijn. Ik begreep het al niet. Alleen lijkt er weinig systeem in de bestanden te zitten. Als je er een opent kom je foto's tegen van 2 jaar terug en van nu. Heeft misschien te maken met de wijze waarop de foto's worden opgeslagen. Ook de data in de gele vakken( zie bijlage) verbazen me. Bij Icloud staat wel alles in de juiste volgorde.
  15. Hallo, Modem opnieuw opgestart (had ik inderdaad nog niet aan gedacht), maar dat brengt mij niet verder. Als ik de tweede stap die je beschrijft doe, dan krijg ik een ander scherm te zien (zie bijlage). De optie 'schakel het automatisch instellen in van alle apparaten die met het netwerk zijn verbonden' mis ik hier. Het lijkt erop dat hier de crux zit. Hoe krijg ik hetzelfde scherm als dat van jou?
  16. M'n PC en laptop zijn beide in hetzelfde netwerk opgenomen. Ik had de schijven op de PC gedeeld en ik kon met m'n laptop alle dataschijven van de PC inzien. Doordat de laptop wat problemen vertoonde heb ik hier een 'Implace-Windows 10' opgezet. De laptop gaat nu weer als een trein, maar laptop en PC zien elkaar nu niet meer. De laptop ziet alleen zichzelf en het modem. Als ik op beide computers naar 'mijn computer' ga en op eigenschappen/systeem klik, dan zie ik dat de werkgroepnaam identiek is. Kan iemand mij de stappen beschrijven waardoor de laptop de PC weer ziet en andersom? Dank voor het meedenken! Henk
  17. Ik wil foto'/ video's van m'n Iphone 7 afhalen. 'De Iphone is aangesloten op m'n PC. Als ik naar de verkenner ga zie ik bij "mijn PC" de Iphone staan. Klik ik hierop, dan verschijnt in m'n scherm een ikoon met de tekst "internal Storage. Ik kan zijn dat deze met 20 Gb is gevuld. Echter, als ik hier rechts op klik en kies voor "openen", dan wordt er aangegeven dat de map leeg is. Hoe kan ik de inhoud zichtbaar maken, zodat ik foto's kan overerzetten op m'n PC? Henk
  18. Allereerst bedankt voor je snelle reactie. Ben in het buitenland ben had overdag geen wifi ter beschikking. Nee, ik heb geen wifi HUB gekocht. Ik weet niet eens wat het is. De vraag is nu: hoe krijg ik het voor elkaar dat de melding verdwijnt? Weet je dit ook misschien? Gr. Henk
  19. Als ik m'n browser open - maakt niet uit welke - opent deze steeds ongevraagd met dezelfde website. http://192.168.1.254/mobile-step0.html?org_ Als ik bijv. naar de website van het PC Helpforum wil, verschijnt er het volgende in beeld: http://192.168.1.254/mobile-step0.html?org_url=http://www.pc-helpforum.be Op het scherm verschijnt de tekst : Welcome to BT You are now sucessfully connected to your BT Home hub. We're going to guide you through a few single steps to finish getting you set up and online. Vervolgens mag ik op de knop 'get started' klikken. Dit heb ik niet gedaan. Kan iemand mij zeggen of ik met een virus te maken heb. Ik kan het mij haast niet voorstellen, want ik werk met Norton Internet Security. Henk
  20. Het programma Album designer Profotonet (PFN_AD_PRO) werkt niet. Als ik het programma opstart wil Windows (10) het programma initialiseren. Het initialiseren stopt na een paar seconden en ik krijg van Windows de melding “Profotonet Albumdesigner Pro (reageert niet)”. Ik heb het programma gedownload en geïnstalleerd nadat ik mijn Norton virusscanner (Norton Internetsecurity) had uitgezet (dit werd mij door Profotonet geadviseerd. Op mijn laptop (Windows 10) lukte het wel (met Norton virusscanner aan). Echter, ik kreeg wel eerst een melding van Acronis 2018 dat er mogelijk ransomware was gedetecteerd en dat ik het programma Profotonet Albumdesinger.exe als “vertrouwd” moest aanmerken. Daarna kon ik het gewoon opstarten. Ter info: Acronis 2018 staat ook op m’n PC. Bij het tabblad “Actieve bescherming” staat het programma niet in de lijst “verdacht” aangemerkt. Ik heb ook niet de melding gezien zoals ik deze op m’n laptop kreeg. Via Norton Internet kom ik in de lijst met programma’s (Security/instellingen/Firewall/ Programmabeheer) de naam van het programma niet tegen (zowel op m’n PC als op de laptop). Weet iemand wat de oorzaak kan zijn dat het programma niet op m’n PC werkt?
  21. Heeft inderdaad te maken met mijn versie van Photoshop (C6). Inmiddels de CC versie aangeschaft. Hier zit Glyphs inderdaad in, maar tot nu toe kom ik alleen lettertypes tegen. De opties. zoals in de tutorial zie ik niet. Dit ga ik verder nog uitzoeken. Ik laat het je nog weten. Tot zover dank!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.