Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Hoop

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Hooi. Ik heb een spel gedownload, genaamd warrock, en ik wou het spelen. Als ik het opstartte kreeg ik dit: Wat moet ik nu doen? Hier zijn mijn pc specs: Speccy Edit: vergeten mijn modelnummer te vermelden. Modelnummer: VPCEB3G4E
  2. Heey allemaal. Ik krijg steeds dezelfde error als ik een game wil opstarten Je hoort dan: Plieng en dan open ik die error staat er: 'no hardware-accelerated direct3d devices were found'. Kan iemand mij helpen hier mee ? De game = WarRock Ik heb speccy gedownload, dit zijn mijn specs. Heb veel mensen gevraagd, ze zeggen dat ik een driver mis. Hier is de site: http://speccy.piriform.com/results/Wg5VKXB6CpD68e85IbT3C1k Alvast bedankt voor de hulp!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.