Ga naar inhoud

Dawerktpreciesni

Lid
 • Aantal items

  27
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Dawerktpreciesni's prestaties

 1. Kweezie wabbit: Ik had de stroom dus al eens uitgetrokken voor meer dan een kwartier en toen leek het even opgelost te zijn, maar al snel was het probleem er weer. Na nu de tweede keer hem uitgetrokken te hebben, een paar dagen geleden, is het internet toch weer stabiel precies. Hopelijk komt het niet terug! Mag van mij gesloten worden
 2. Sorry voor de derde post, ik kan de vorige niet bewerken. Blijkbaar ondervond de vaste computer (windows 7) ondertussen ook problemen. Zelfs met de ethernetkabel voor de laptop leek het niet ok te zijn. Uit miserie dus maar alles uitgetrokken van de modem en een tijdje gewacht. Uiteindelijk alles terug ingestoken. Speedtest gedaan zowel beneden als boven (en slither getest met windows taakbeheer ernaast). Steeds een mooi resultaat: vrij constante en goede connectie. Ik ben er wel van overtuigd dat binnenkort de problemen terug gaan komen... Is de modem kapot? Of moet ik hem eens resetten? Iemand ervaring hiermee? De modem zelf is ook nog maar een anderhalf jaar oud
 3. Dingen die ik nog heb gedaan: - Antivirus afgezet: geen verschil - Netwerk in andere huis: werkt zonder problemen - Speedtest(.net) geprobeerd: Hier is duidelijk dat hij onstabiel is: Eerste test: springt naar 50Mbit/s (downloaden). Even later lijkt het vast te hangen, in de grafiek is duidelijk te zien dat er amper data wordt verzonden. Uiteindelijk geraakt hij dan toch iets hoger en krijgt hij zijn pakketten verzonden Tweede test: min of meer constant 2-6 Mbit/s (downloaden) Volgende testen: gelijkaardige resultaten. De ene keer dit, de andere keer iets anders.
 4. Ik ga hieronder gewoon beschrijven wat ik allemaal gemerkt heb, want ik geraak er zelf helemaal niet meer aan uit. Jaren geen probleem gehad met de internetverbinding... Op de modem zijn een laptop (draadloos), vaste computer (draadloos), printer (draad) en tv (draad) aangesloten. Enkele dagen geleden merkte ik plots dat het internet op mijn laptop(lenovo z50-70, windows 10) zeer traag werkte. Er was wel steeds connectie, maar dingen laden duurde heel lang (pagina's, video's, afbeeldingen,...). In het taakbeheer kon ik zien dat het verzenden/ontvangen zeer onstabiel was. Zeer hoge pieken, met periodes van niks, terwijl de pagina's wel aan het laden waren. Dan heb ik eerst eens de modem aan en af gezet (b-box 3 van proximus) via de knop. Dit maakte geen verschil. Ik ben dan het internet beginnen testen aan de hand van slither.io, omdat ik wist dat deze eerst goed werkte, en eventuele lag zo zeer duidelijk zichtbaar is voor mij. Ik kon dan gelukkig op het kanaal TelenetWifree, waar ik via de universiteit op kan. Deze werkte wel zonder problemen. De volgende dag bleek deze ook niet meer deftig te werken... Heb mij da uiteindelijk een verdieping dichter en in dezelfde kamer als bij de modem gezet. Ik had niet het gevoel dat er een verschil was. Dan ook eens de connectie via ethernet gemaakt, en dan werkte alles zonder problemen. Na nog wat sukkelen dan maar gekozen om de modem eens gewoon uit het stopcontact te trekken en een 10minuten te laten rusten. Terug ingestoken en het draadloos internet bleek in de kamer met de modem zonder problemen te werken. Nu kan ik mij niet goed meer herinneren of ik deze boven ook heb gechecked, maar ik denk het niet, aangezien ik ervan uitging dat het probleem nu opgelost was. Dat was gisteren. Vandaag boven laptop opgezet en weer amper internet.. Modem nog is uitgetrokken maar geen verschil. Als ik mij beneden zet (in de kamer met de modem), is het internet weer pak beter (maar nog steeds niet zoals voorheen). Ik begin zelfs het gevoel te hebben dat afhankelijk van of ik de laptop vastpak of niet dit een verschil maakt, maar begin helemaal te twijfelen. Ik kan niet plaatsen wat het probleem is. De laptop is een anderhalf jaar oud, en tot zover ik weet is er niks veranderd ten opzichte van voor het probleem. Ik ben wel steeds verbonden, maar dingen laden gaat amper. Als iemand ideeën heeft hoor ik ze graag!
 5. conceptje voor het maken van de categorieën van de catalogus staat er nu ook op link2. Via 'catalogus'
 6. Voelt u vrij te bekritiseren op design (en code voor degene die er iets van kennen). Bij link 1 werken verwijzingen naar 'contact' en 'voorwaarden'. Bij link 2 werken geen links. Hier is ook nog probleem met tekst, is normaal gezien 'futura bk', maar font zelf moet ik nog embedden. Link 1:Librarchive. Het boekenarchief Link 2:New Librarchive
 7. Mijn front-page is af. Root folder is hier wel httpdocs. Je kan hem altijd eens komen bekijken hier: Librarchive Nu dit is een static website, en stel dat ik zelf een soort van catalogus wil maken, zal ik gebruik moeten maken van PHP. Ik vraag me hierbij af of dit mogelijk is in mijn goedkoop hostingpakketje (Small pakket op doemee.be : Eenvoudig uw eigen website maken!) Op hun pagina staat het er niet speciaal bij, maar als je op het pakket klikt wel. En zou het dan ook mogelijk zijn om een soort van catalogus te creëren zonder MySQL?
 8. Dat schermpje weergeeft een rating van sites. Deze rating is gemaakt door gebruikers van die service lijkt me (waar jij ook toebehoort als je het gebruikt). Het laat gewoon toe sites te raten en weergeeft dit ook terwijl je browset. Kan dus niet echt kwaad denk ik. Als je het niet nodig hebt, verwijder je het best.
 9. Ik heb gedaan wat je zei. De tcp/ip v4 stond op automatisch, dus dat was al handig te onthouden. Printer stak hele tijd nog in met USB. Dus uiteindelijk uitgetrokken, alle printers verwijderd en geprobeerd om een nieuwe netwerkprinter toe te voegen. En ja hoor! Daar was ie. Hij staat nu op het netwerk en ook werkelijk print af. Ook op de andere Windows 7 computer staat hij ondertussen en print daar ook. Alleen op de vista heb ik nog wat problemen met de driver te installeren, maar dat is grotendeels omdat hij vandaag echt niet mee wilt werken en zal wel opgelost geraken. Daarom dus een dikke dank je wel voor je hulp en de mooie uitleg. En natuurlijk het vele geduld Uit eigen interesse zou ik toch nog een vraag willen stellen: 192.168.49.72 is PC-1 192.168.49.73 is dan de printer En je moest via 72 gaan omdat dit de locatie van PC-1 is, waar de kabel is aangesloten? En zou je het zien zitten om me snel het belang van IP, subnet en default gateway uit te leggen? IP is locatie in het netwerk, lijkt me. Subnet weet ik niet en default gateway is de poort voor communicatie tussen apparaten. Voor PC-1 is dit 192.168.49.11 en via de router 192.168.1.1 Correct? - - - Updated - - - Werkt nu ook op de vista. Dank je wel. Probleem was dat de printer niet in de lijst met beschikbare printers stond (typisch!) om de driver te installeren (vond hem dus wel op het netwerk). Enige andere optie die er was, was via de cd. En via CD ging ook niet (weeral: typisch). Dan maar driver gedownload en uitgepakt. In plaats van CD-station maar in die map achter de .inf bestanden gaan zoeken en degene gepakt die het beste leek van de twee resultaten. En nu werkt het.
 10. CD van printer geprobeerd. Werkt niet op windows 7. Misschien nog ideeën? Of misschien via eigenschappen van printer -> poorten?
 11. Bedankt voor je reactie. Nu nog uitzoeken waar ik juist de files moet steken in de host's file manager - - - Updated - - - Hoewel ik de templates op je link niet echt denderend vind, zullen ze misschien wel bruikbaar zijn als hulp. Dank.
 12. Om verschillende redenen, vooral uit interesse, heb ik besloten zelf te proberen een site te maken, zonder gebruik van een online, meegeleverde sitebuilder. Dit omdat ik zo een persoonlijkere en professionelere website hoop te ontwikkelen. Ik heb een tutorial gevonden waarmee ik meen te slagen een statische website te maken met Photoshop en Dreamweaver, misschien kom ik er zelfs toe een dynamische te maken. Ik realiseer me dat dit allemaal veel moeilijker is dan het op het eerste zicht lijkt. Ik doe dit voor iemand anders, gratis. Deze heeft 2 domeinnamen(.be en .com) geregistreerd en een hostingpakket bij doemee(link). Ik vermoed het 'Small' hosting-pakket. Deze site is ook al gebouwd via hun sitebuilder (Parallels Plesk) en staat online, met de twee domeinnamen hiernaar gelinkt: eced4cdf5abd6e5f745d830332bdd3da - Home Nu heb ik al een paar basisvragen(extra of uitgebreidere informatie is altijd welkom, het kan mijn kennis alleen maar vergroten en toekomstige vragen reeds beantwoorden): - Is er een manier om deze site online te houden, terwijl ik werk aan een nieuwe(wat wel tijd zal duren), op ditzelfde hostingspakket, desnoods op 1 van de twee domeinnamen? Of moet ik een nieuw domeinnaam en hostingspakket kopen voor alles te testen? Of zijn er misschien nog andere alternatieven? - Zal dit hostingpakket voldoende zijn om een site te ontwikkelen, met de features die nu reeds aanwezig zijn zoals een catalogus (aangezien ik deze waarschijnlijk niet zelf kan scripten, zal ik die proberen te ontwijken door een soort van album te gebruiken).
 13. Heb die administrator toolkit dan gedownload... Bestaat uit zoveel bestanden dat ik er niet echt aan uit geraak. Leek me dat 'managed print administrator' het handigste zou zijn voor mij, maar kan ik niet eens installeren op Windows 7 64bit Heb dus geen idee hoe ik het met die bestanden zou kunnen oplossen.
 14. Jou eerste link had ik ook al gevonden en toch geprobeerd op windows 7, installeerde wel, maar zei dat het voor andere printer was. Kan printer op vista niet aansluiten (te ver weg). Zal zeker die administrator kit al eens proberen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...