Ga naar inhoud

PC Helpforum wenst u fijne feestdagen!

PC Helpforum wenst u een fantastisch en gezond 2021 toe!

m.franken

Lid
 • Aantal items

  265
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over m.franken

 • Titel
  Lid

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  windows 7 64bits
 • Monitor
  n.v.t.
 • Processor
  Intel Pentium 4 CPU 2,66GHz
 • Behuizing
  HP Touchsmart 600 PC
 1. Sorry Asus, als ik geirriteerd overkwam. Dat heeft met mij te maken niet met jou. Mijn excuses !!
 2. Beste mensen, het probleem is opgelost !! Met het nieuwe ww werkt het gmail account in WLM Ik ben er heel blij mee
 3. Ik heb ondertussen de mails van zonnet gevonden EN voor mijn google account een nieuw wachtwoord kunnen opgeven. Ik ga het verder uitproberen en hou jullie op de hoogte.
 4. Ik heb kunnen achterhalen welk emailadres dit is. Van Zonnet.nl. Maar als ik naar de website ga krijg ik dit te zien
 5. In ieder geval een gmail account. En ik denk wel met IMAP. Ik heb nl nooit anders geweten als Gmail is IMAP. En al die anderen zijn POP. Toen werkte ik wel met Microsoft Outlook ipv WLM.
 6. Het mocht niet baten. Ik heb het wachtwoord opgevraagd, maar dat wordt nu naar een emailadres gestuurd dat ik al heel lang niet meer gebruik Voor vanavond stop ik er even mee. Iedereen bedankt voor de reacties tot zover !!
 7. Ik krijg dan twee keuzes: Account toevoegen en Verwijderen Klik ik op Account toevoegen krijg ik een scherm met: Login om door te gaan naar Gmail Daar staat een pop emailadres. Als ik dat wijzig in mijn Gmail emailadres en op Volgende klik wordt mijn ww niet geaccepteerd. Maar ik zie wel dat de opgegeven naam daar iets anders is. Dat ga ik even opnieuw uitproberen.
 8. Luister Asus, ik mag een vraag hier niet stellen omdat ik die al bij HCC heb gesteld. Wel vijf dagen geleden en zonder antwoord te krijgen. Aangezien jij dit weet nam ik aan dat jij ook daar in het forum zit. Natuurlijk zal ik dit verder bij HCC afwerken.
 9. Sorry dat ik die gele tekst niet heb opgemerkt. Maar als ik dat achterwege laat krijg ik dit in te zien
 10. Ik heb ontdekt dat ik naar google.com moet gaan. Als ik daar uit- en weer inlog krijg ik (afb) Alleen voor de nieuwe windows installatie kon ik hier uit twee accounts kiezen, oa gmail
 11. Nee Clarkie. Wat ik te zien krijg is de afbeelding die ik plaatste om 14:51 uur hier. Kan dat misschien te maken hebben met het feit dat ik pas een kale windows installatie heb gedaan?
 12. Ik kan niet vinden hoe ik bij HCC het onderwerp kan afsluiten
×
×
 • Nieuwe aanmaken...